PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 9/8


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, περιλαμβάνει πέντε νέες ταινίες και τρεις αριστουργηματικές επανεκδόσεις για όσους δεν κατάφεραν να εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ, παραμονές Δεκαπενταύγουστου, παρέχοντάς τη δυνατότητα για μικρές αποδράσεις μέσω σινεμά.

 

«Έγκλημα στην Αμμοθύελλα»

Η ερωτική ιστορία μυστηρίου μας μεταφέρει στην Αργεντινή, στα μέσα της δεκαετίας του ’40. Ο Ενρίκε Ούμπερμαν είναι ένας μοναχικός μεσήλικας εργένης γιατρός, που χρειάζεται επειγόντως διακοπές για να ξεκουραστεί. Επιλέγει να πάει στο ξενοδοχείο της ξαδέρφης του, που βρίσκεται σε μια ερημική παραλία. Για κακή του τύχη, η γυναίκα την οποία ήθελε να ξεχάσει καθώς τον πλήγωσε ανεπανόρθωτα, η Μαίρη, βρίσκεται εν αγνοία του στο ίδιο ξενοδοχείο, μαζί με την αδελφή της και τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος τυγχάνει να είναι ένας ακόμα από τους πρώην εραστές της Μαίρης. Μια ημέρα, έπειτα από μια έντονη αμμοθύελλα, κάποιος δολοφονείται. Και οι πάντες είναι ύποπτοι καθώς, κάποια στιγμή, όλοι αγαπούσαν και μισούσαν το δολοφονημένο άτομο.

Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Μάτσι
Πρωταγωνιστούν: Λουιζάνα Λοπιλάτο, Γκιγιέρμο Φραντσέλα, Χουάν Μινουχίν και Κάρλος Πορταλούπι

 

«Για Καλό και για Κακό»

Στην γαλλοβελγική κομεντί, ένας άντρας μαθαίνει τυχαία πως ο άνθρωπος που τον ανέθρεψε δεν είναι ο πατέρας του και ξεκινά την αναζήτηση του βιολογικού, γεγονός που θα τον φέρει απέναντι σε ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις. Η ταινία σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία στη Γαλλία.

Σκηνοθεσία: Καρίν Ταρντιέ
Πρωταγωνιστούν: Φρανσουά Νταμιέν, Σεσίλ ντε Φρανς, Γκι Μαρσάν και Αντρέ Βιλμς

 

«Ζωή σε Φιλμ»

Η δραματική αμερικανοκαναδέζικη ταινία, παρακολουθεί τον Ματ, έναν μουσικό ατζέντη ο οποίος, στα πρόθυρα να χάσει τη δουλειά του, δέχεται απρόθυμα να συνοδεύσει τον βαριά άρρωστο πατέρα του με τον οποίο έχει να μιλήσει χρόνια, και την κοπέλα που τον προσέχει, σε ένα οδικό ταξίδι στο Κάνσας. Διάσημος φωτογράφος, ο πατέρας του Ματ, θέλει να εμφανίσει τέσσερα ρολά Kodachrome στο μοναδικό ειδικό εργαστήριο στον κόσμο, προτού το συγκεκριμένο φιλμ αποσυρθεί οριστικά από την αγορά. Με τα τέσσερα καρούλια ανά χείρας, οι τρεις τους θα κάνουν ένα αποκαλυπτικό και λυτρωτικό ταξίδι.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Ράσο
Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Σουντέικις, Ελίζαμπεθ Όλσεν και Εντ Χάρις

 

«Το Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών»

Στην ταινία τρόμου, ένας άγνωστου ταυτότητας ιός εξελίσσεται σε πανδημία και μεταμορφώνει τους κατοίκους της Νότιας Κορέας σε ζωντανούς νεκρούς. Οι μοναδικοί σώοι είναι οι επιβάτες μιας υπερταχείας με προορισμό το Μπουσάν, οι οποίοι θα πρέπει να παλέψουν μέχρι θανάτου για να επιβιώσουν.

Σκηνοθεσία: Σανγκ-Χο Γιεόν
Πρωταγωνιστούν: Γκονγκ Γιο, Γιουνγκ Γου-μι, Μα Ντονγκ-σεοκ και Κιμ Σου-αν

 

«Παντρέψου με, ρε φίλε!»

Στη γαλλική κωμωδία πρωταγωνιστής είναι ο Μαροκινός Γιασίν, ο οποίος, όταν η φοιτητική του βίζα δεν ανανεώνεται, παντρεύεται τον κολλητό του ώστε να γλυτώσει την απέλαση και να παραμείνει στη Γαλλία νόμιμα. Ένας καχύποπτος επιθεωρητής από το γραφείο μετανάστευσης, όμως, είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον ψεύτικο γάμο.

Σκηνοθεσία: Ταρέκ Μπουνταλί
Πρωταγωνιστούν: Φιλίπ Λασό, Ταρέκ Μπουνταλί, και Σαρλότ Γκαμπρίς

 

«Σινεμά ο Παράδεισος»

Η θρυλική δημιουργία με τη μουσική επιμέλεια του Ένιο Μορικόνε, ξαναβγαίνει στις ελληνικές αίθουσες, 30 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή. Η ταινία αφηγείται τη ζωή σε ένα μικρό χωριό της Ιταλίας στα τέλη του ’40, όπου ένα αγόρι ανακαλύπτει τη μαγεία του σινεμά και γίνεται φίλος με τον μηχανικό προβολής, τον οποίο και αντικαθιστά όταν αυτός τυφλώνεται σε ένα ατύχημα.

Σκηνοθεσία: Τζουζέπε Τορνατόρε
Πρωταγωνιστούν: Φιλίπ Νουαρέ, Ζακ Περέν, Μάρκο Λεονάρντι και Σαλβατόρε Κάσιο

 

«Τρεις Μέρες του Κόνδορα»

Στο πολιτικό θρίλερ, παραγωγής 1975, ένας μυστικός πράκτορας της CIA, γνωστός με το ψευδώνυμο «Κόνδορας», γίνεται στόχος της οργάνωσής του, που θέλει να εξοντώνει όλους τους πράκτορες που γνωρίζουν ένα επικίνδυνο μυστικό.

Σκηνοθεσία: Σίντνεϊ Πόλακ
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Φέι Νταναγουέι, Κλιφ Ρόμπερτσον και Μαξ Φον Σίντοφ

 

«Ο Δολοφόνος με το Αγγελικό Πρόσωπο»

Στο φιλμ νουάρ, παραγωγής 1967, ένας επαγγελματίας δολοφόνος εκτελεί τα συμβόλαιά του με απόλυτη ψυχρότητα, φροντίζοντας πάντα να έχει ακλόνητα άλλοθι. Όμως, νιώθει τον αστυνομικό κλοιό να στενεύει γύρω του, όταν κάνει το μοιραίο λάθος να αφήσει πίσω του μάρτυρες, μετά τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ενός νυχτερινού κλαμπ.

Σκηνοθεσία: Ζαν-Πιέρ Μελβίλ
Πρωταγωνιστούν: Αλέν Ντελόν, Φρανσουά Περιέ και Νάταλι Ντελόν

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 9/8-15/8

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment