PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 9/7


Με πέντε νέες ταινίες, μια ταινία κινουμένων σχεδίων και δύο φημισμένες επανεκδόσεις, συνεχίζονται οι καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές για τις επόμενες ημέρες.

Απολαυστική κωμική περιπέτεια που έγινε τεράστια εμπορική επιτυχία στην Αργεντινή, ιστορία αγάπης, απώλειας και ενηλικίωσης, γαλλική κωμωδία-αντίδοτο στον καύσωνα, κομεντί για τη μουσική βιομηχανία, μία από τις εφιαλτικότερες ταινίες όλων των εποχών, αριστουργηματικό κινηματογραφικό δοκίμιο για την εξουσία και μουσικό δράμα υποψήφιο για BAFTA συνθέτουν ένα πλούσιο μενού για τους σινεφίλ.

 

«Wild Rose»

Δραματικό μιούζικαλ, βρετανικής παραγωγής του 2018. H Ρόουζ-Λιν Χάρλαν είναι μια χαρισματική 23χρονη τραγουδίστρια με δύο ανήλικα παιδιά, που μόλις αποφυλακίστηκε. Το όνειρό της είναι να αφήσει την Γλασκώβη για το Νάσβιλ, το λίκνο της κάντρι μουσικής, και να γίνει μια πετυχημένη τραγουδίστρια. Η μητέρα της, θέλει να την κρατήσει κοντά της και να αναλάβει τις ευθύνες της, αλλά όταν παρουσιάζεται η ευκαιρία που θα τη φέρει μια ανάσα από το όνειρό της, εκείνη έρχεται αντιμέτωπη με το δίλημμα ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα.

Σκηνοθεσία: Τομ Χάρπερ
Πρωταγωνιστούν: Τζέσι Μπάκλεϊ, Σόφι Οκενόντο και Τζούλι Γουόλτερς

 

«Το Κόλπο του Αιώνα»

Περιπέτεια, αργεντίνικης παραγωγής του 2020. Αργεντινή, 2006. Μια συμμορία εισβάλλει σε υποκατάστημα τράπεζας και κρατάει 23 ομήρους, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στις δεκάδες εκατομμύρια δολάρια και τα κοσμήματα που κρύβονται στο θησαυροφυλάκιο. Η αστυνομία καταφθάνει και περικυκλώνει την τράπεζα, τα μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να μεταδίδουν ζωντανά τις εξελίξεις και οι διαπραγματεύσεις ξεκινούν. Όσο περνούν οι ώρες και οι ληστές δεν παραδίδονται, η αστυνομία παίρνει την παράτολμη απόφαση να κάνει έφοδο. Μόλις, όμως, μπουν στο κτίριο, τους περιμένει μια τεράστια έκπληξη…

Σκηνοθεσία: Αριέλ Γουινογκράδ
Πρωταγωνιστούν: Γκιγιέρμο Φρανσέγια, Ντιέγο Περέτι, Χουάν Αλάρι, Πάμπλο Ράγκο και Ραφαέλ Φέρο

 

«Όνειρα στην Καλιφόρνια»

Δραματική κομεντί, αμερικανικής και βρετανικής παραγωγής του 2020. Η Μάγκι είναι μια νεαρή κοπέλα, φιλόδοξη, ταλαντούχα μουσικός παραγωγός, αλλά πρέπει να της δοθεί η ευκαιρία για να το αποδείξει. Μέχρι τότε εργάζεται ως προσωπική βοηθός της σούπερ σταρ Γκρέις Ντέιβις που της κάνει τη ζωή δύσκολη με τις υψηλές απαιτήσεις και τον υπέρμετρο εγωισμό της να έχουν φτάσει στα ύψη.

Σκηνοθεσία: Νίσα Γκανάτρα
Πρωταγωνιστούν: Ντακότα Τζόνσον, Τρέισι Έλις Ρος, Κέλβιν Χάρισον τζ, Μπιλ Πούλμαν και Άις Κιουμπ

 

«Made in Italy»

Δραματική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής 2020. Στη μαγευτική Τοσκάνη βρίσκεται το εξοχικό που έχουν κληρονομήσει ο Ρόμπερτ με τον γιο του Τζακ. Επιχειρώντας να ανακαινίσουν το μισογκρεμισμένο κτήριο και να το επαναφέρουν στην παλιά του αίγλη, θα γνωρίσουν τους ντόπιους κάτοικους της περιοχής, αλλά θα γνωριστούν καλύτερα και μεταξύ τους, βελτιώνοντας έτσι τη σχέση τους, που έως τώρα ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Ένα ταξίδι στην Τοσκάνη, όπου μας αφηγείται μία ιστορία αγάπης, απώλειας και ενηλικίωσης.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Ντ’ Άρσι
Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Μάικλ Ρίτσαρντσον, Βαλέρια Μπιλέλο και Λίντσεϊ Ντάνκαν

 

«Ένα Γιατρό Παρακαλώ»

Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής 2019. Την παραμονή των Χριστουγέννων ο Σερζ είναι ο μόνος διαθέσιμος γιατρός έκτακτης ανάγκης. Χτυπημένος από έναν πόνο στη μέση, θα χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντελιβερά, ο οποίος θα οικειοποιηθεί την ιδιότητά του και θα επιχειρήσει να προβεί σε τηλεφωνικά «καθοδηγούμενες» διαγνώσεις.

Σκηνοθεσία: Τριστάν Σεγκελά
Πρωταγωνιστούν: Μισέλ Μπλαν, Χακίμ Τζεμιλί και Σολέν Ριγκό

 

Προβάλλονται ακόμη οι ταινίες:

 

«Η Νύχτα του Κυνηγού»

Ο Χάρι Πάουελ, ένας αδίστακτος ψυχοπαθής δολοφόνος γυναικών, φορά τη στολή του ιεροκήρυκα και το γοητευτικό, σκοτεινό του χαμόγελο και προσεγγίζει χήρες, αποσκοπώντας στην περιουσία τους. Όταν επιτυγχάνει τον σκοπό του, τις σκοτώνει. Ο τελευταίος του στόχος είναι η οικογένεια ενός θανατοποινίτη, πρώην συγκρατούμενού του, ο οποίος του αποκαλύπτει ότι έχει αφήσει τα κλοπιμαία στα δύο μικρά του παιδιά. Μόλις βγαίνει από τη φυλακή, ο Πάουελ προσεγγίζει τη χήρα και ξεκινά ένα παιχνίδι γάτας-ποντικών με τα παιδιά της, για να του αποκαλύψουν που βρίσκονται τα χρήματα της ληστείας. To συγκλονιστικό νουάρ του Τσαρλς Λότον του 1955, μία από τις εφιαλτικότερες ταινίες όλων των εποχών κι ένας Ρόμπερτ Μίτσαμ που μένει χαραγμένος στην κινηματογραφική μνήμη ανεξίτηλα. Σε επανέκδοση, με πλήρως αποκατεστημένες ψηφιακές κόπιες.

«Η Δίκη»

Στην αριστουργηματική διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος του Φραντς Κάφκα από τον Όρσον Γουέλς του 1962, η κοινότοπη ζωή ενός τραπεζικού υπαλλήλου ανατρέπεται ραγδαία όταν δύο άγνωστοι άντρες έρχονται σπίτι του για να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στον ανακριτή, παρότι ο ίδιος δεν έχει κάνει καμία παράνομη πράξη. Τότε εισέρχεται σε ένα δαίδαλο παραφροσύνης, άγχους και φόβου, από τον οποίο πασχίζει να απελευθερωθεί. Ένα αριστουργηματικό κινηματογραφικό δοκίμιο για την εξουσία.

«Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το Μαγικό Διαμάντι»

Ένας κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας μαζί με μια δαιμόνια βασίλισσα, έχουν αποκτήσει το Μαγικό Διαμάντι, το οποίο σύμφωνα με έναν θρύλο εκπληρώνει όλες τις ευχές του κατόχου του. Όμως, ένας άτακτος πιτσιρικάς καταφέρνει να το κλέψει και να γίνει καπνός. Τότε, ο Πειρατής Μαυροδόντης αποφασίζει να το αναζητήσει πάση θυσία, για να γεμίσει τα σεντούκια του χρυσό και πολύτιμα πετράδια. Ταινία κινουμένων σχεδίων του 2019, βασισμένη στους χαρακτήρες της νορβηγικής σειράς βιβλίων, θεατρικών και τηλεόρασης του Τέργιε Φορμό.

 

Δείτε τι παίζεται στα θερινά σινεμά την εβδομάδα 9/7-15/7
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment