PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα περιλαμβάνει τέσσερις νέες ταινίες και ένα ντοκιμαντέρ. Καταπιεσμένα συναισθήματα ξυπνούν, σκοτεινά μυστικά σπέρνουν τον θάνατο, μια παθιασμένη σχέση υπερβαίνει τον χρόνο, το φαινόμενο της μετανάστευσης καταγράφεται σε ένα επικό ταξίδι και οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι απελευθερώνονται και πάλι.

 

«Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Υποψήφιο για τέσσερα Όσκαρ, το αισθηματικό δράμα, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Αντρέ Ασιμάν, εκφράζει με οικουμενική ευαισθησία και τρυφερότητα την ιδέα του να αφήνεσαι στον έρωτα και την ομορφιά της ζωής, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να πονάς. Ο 17χρονος γιος ενός ζευγαριού Αμερικανών ακαδημαϊκών περνά το καλοκαίρι ξένοιαστος, φλερτάροντας με το κορίτσι του. Όμως, η άφιξη του νεαρού βοηθού του πατέρα του για μια εργασία του ξυπνά συναισθήματα, που δεν άφηνε να φανερωθούν.

Σκηνοθεσία: Λούκα Γκουαντανίνο
Πρωταγωνιστούν: Άρμι Χάμερ, Τίμοθι Κάλαμετ, Μάικλ Στούλμπαργκ και Αμίρα Κασάρ

 

«Ημερολόγιο φόνων» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Το θρίλερ γοτθικού τρόμου, που βασίζεται στη νουβέλα του Πίτερ Ακρόιντ, εξελίσσεται το 1880, στους σκληρούς δρόμους του βικτωριανού Λονδίνου, όπου μια σειρά φόνων αναστατώνει μια μικρή κοινότητα σε τέτοιο σημείο, που οι κάτοικοι πιστεύουν ότι ένα θρυλικό πλάσμα που έρχεται από σκοτεινές εποχές, το μυθικό Γκόλεμ, ευθύνεται για τα εγκλήματα. Όμως, τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Όλοι είναι ύποπτοι και όλοι έχουν ένα μυστικό.

Σκηνοθεσία: Χουάν Κάρλος Μεδίνα
Πρωταγωνιστούν: Ολίβια Κουκ, Μπιλ Νάι και Ντάγκλας Μπουθ

 

«Τα αστέρια δεν πεθαίνουν στο Λίβερπουλ»

Βασισμένο στη συγκινητική αυτοβιογραφία του Βρετανού ηθοποιού Πίτερ Τέρνερ, το βιογραφικό αισθηματικό δράμα, εξιστορεί την παθιασμένη σχέση του με την εκκεντρική ντίβα του Χόλυγουντ της δεκαετίας του ’50, Γκλόρια Γκράχαμ. Το δυνατό ειδύλλιο ανάμεσα στη θρυλική femme fatale και τον νεαρό εραστή της μετατράπηκε σε μια βαθιά σχέση, με αυτόν να γίνεται το μοναδικό άτομο, στο οποίο εκείνη βρήκε παρηγοριά και δύναμη στις τραγικές τελευταίες στιγμές της.

Σκηνοθεσία: Πολ ΜακΓκίγκαν
Πρωταγωνιστούν: Ανέτ Μπένινγκ, Τζέιμι Μπελ, Τζούλι Γουόλτερς, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Κένεθ Κράνχαμ και Στίβεν Γκράχαμ

 

«Ανθρώπινη ροή»

Γυρισμένο σε 23 χώρες, το ντοκιμαντέρ, είναι ένα επικό ταξίδι για τη μετανάστευση, το οποίο, μέσα από προσωπικές ιστορίες, περιγράφει τόσο τις επιδράσεις του φαινομένου της μετανάστευσης σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και τον αντίκτυπό του σε ανθρώπινο επίπεδο. Περισσότεροι από 65 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί από τα σπίτια τους, για να ξεφύγουν από την πείνα, τις κλιματικές αλλαγές και τον πόλεμο, στη μεγαλύτερη ανθρώπινη μετατόπιση από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σκηνοθεσία: Άι Γουέι Γουέι

 

«Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Η ερωτική ταινία βασίζεται στο τρίτο βιβλίο της τριλογίας της Ε. Λ. Τζέιμς, «Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι», η οποία έχει σπάσει τα ρεκόρ πωλήσεων όλων των εποχών. Στο τελευταίο αυτό κεφάλαιο της ιστορίας, ο κύριος Κρίστιαν Γκρέι και η Αναστάζια Στιλ είναι πλέον παντρεμένοι. Όμως, πολύ σύντομα, το όνειρο γίνεται εφιάλτης, αφού η ζωή της Αναστάζια απειλείται από το πρώην αφεντικό της, και μια παλιά ερωμένη του Κρίστιαν επιστρέφει, για να κάνει κόλαση τη ζωή του ζευγαριού.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φόλεϊ
Πρωταγωνιστούν: Ντακότα Τζόνσον, Τζέιμι Ντόρναν, Κιμ Μπάσινγκερ, Λουκ Γκράιμς και Ρίτα Όρα

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 8/2-14/2

Δείτε περισσότερα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment