PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/8


Τέσσερις νέες ταινίες, μια εβδομάδα πριν τον ζεστό Δεκαπενταύγουστο, συνθέτουν ένα ενδιαφέρον κινηματογραφικό παζλ, που υπόσχεται να δροσίσει τα βράδια των απανταχού σινεφίλ. Ισπανικό πολιτικό θρίλερ, κωμωδία δραματικών αποχρώσεων, γκανγκστερικό δράμα και ρομαντική κομεντί.

 

«Ο Έκπτωτος»

Στο ισπανικό πολιτικό θρίλερ του 2018, ο Μανουέλ, ένας διεφθαρμένος τοπικός γραμματέας ενός κόμματος σε μια παραθαλάσσια πόλη της Ισπανίας, βλέπει την τέλεια ζωή του να απειλείται, όταν τα μέσα αποκαλύπτουν ένα μεγάλο σκάνδαλο που εμπλέκει τόσο τον ίδιο όσο και τον φίλο του, Πάκο. Η πολιτική κρίση μιας ολόκληρης χώρας αποκαλύπτεται μπροστά στα έντρομα μάτια των πολιτών.

Σκηνοθεσία: Ροντρίγκο Σορογκόγιεν
Πρωταγωνιστούν: Αντόνιο ντε λα Τόρε, Μόνικα Λόπεζ, Μπάρμπαρα Λένι και Γιόζεπ Μαρία Που

 

«Έρωτας αλά Ιταλικά»

Στη ρομαντική κομεντί του 2018, μια νεαρή σεφ επιστρέφει από το Λονδίνο στην πατρίδα της την Ιταλία και ξεκινά μια σχέση με τον παιδικό της φίλο Λίο, μάγειρα ειδικό στην pizza, με όνειρο να φτιάξει το δικό του εστιατόριο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι γονείς τους είναι θανάσιμοι εχθροί, καθώς έχουν ανταγωνιστικά εστιατόρια, το ένα ακριβώς δίπλα στο άλλο.

Σκηνοθεσία: Ντόναλντ Πέτρι
Πρωταγωνιστούν: Έμα Ρόμπερτς, Χέιντεν Κρίστενσεν και Ντάνι Αγιέλο

 

«Χελς Κίτσεν: Οι Βασίλισσες του Εγκλήματος»

Στο γκανγκστερικό δράμα του 2019, όταν τρεις μαφιόζοι μπαίνουν φυλακή, οι νοικοκυρές γυναίκες τους θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους συνεχίζοντας το «έργο» τους, δηλαδή να κινούν τα νήματα της μαφίας που εξουσιάζει τη διαβόητη και επικίνδυνη περιοχή του Χελς Κίτσεν στη Νέα Υόρκη των ‘70s. Πρωτοστατούν στις κομπίνες και αναγνωρίζονται ως άξια μέλη της τοπικής μαφίας.

Σκηνοθεσία: Άντρεα Μπερλόφ
Πρωταγωνιστούν: Μελίσα ΜακΚάρθι, Ελίζαμπεθ Μος, Ντόναλ Γκλίζον και Τίφανι Χαντίς

 

«Χαλαρώστε Κύριε Αλέν!»

Στην κωμωδία δραματικών αποχρώσεων του 2018, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, ο Αλέν είναι ένας ισχυρός και σεβαστός επιχειρηματίας που βρίσκεται στην κορυφή της καριέρας του και δεν σπαταλά τον χρόνο του σε ανούσια ζητήματα, όπως η οικογένεια, οι φίλοι και η διασκέδαση. Όταν ένα σοβαρό εγκεφαλικό επηρεάζει την ομιλία του, όλα όσα λέει είναι από ακατανόητα έως… ξεκαρδιστικά. Προκειμένου να σώσει την καριέρα του, θα ζητήσει τη βοήθεια μιας νεαρής λογοθεραπεύτριας. Όμως, καθώς η διαδικασία της αποκατάστασης θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή, ο Αλέν θα συνειδητοποιήσει σταδιακά πως το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του τον προσπέρασε.

Σκηνοθεσία: Ερβέ Μιμράν
Πρωταγωνιστούν: Φαμπρίς Λουκινί και Λεϊλά Μπεκτί

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 8/8-14/8
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment