PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/11


Έξι νέες ταινίες έρχονται αυτή την εβδομάδα. Η ηρωίδα της δημοφιλούς λογοτεχνικής σειράς “Millennium” Λίζμπεθ Σάλαντερ επιστρέφει, ένα τολμηρό δράμα από τη Ρουμανία, μία περιπέτεια που βασίζεται σε μία απίστευτη αλλά αληθινή ιστορία, ένα θρίλερ με μουσική του φημισμένου Πράισνερ, ένα ψυχολογικό δράμα και ένα φιλμ που συνδυάζει την πολεμική περιπέτεια με τον τρόμο.

 

«Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης»

Περιπέτεια αγωνίας και μυστηρίου. Ένας επιστήμονας αναθέτει μία επικίνδυνη αποστολή στην Λίσμπετ Σαλάντερ, η οποία βρίσκεται αγκυλωμένη σ’ έναν σκοτεινό και βίαιο ιστό, αφού μυστήριες δυνάμεις βάζουν φωτιά στο διαμέρισμά της και την αφήνουν ετοιμοθάνατη. Η πρωταγωνίστρια ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι για να βρει αυτούς που της επιτέθηκαν, να προστατεύσει τον νεαρό γιο του επιστήμονα και να πάρει πίσω ό,τι της πήραν. Όσο ο ιστός σφίγγει γύρω της, εκείνη βυθίζεται στις σκιές του δικού της μυστηριώδους παρελθόντος.

Σκηνοθεσία: Φέντε Αλβάρεζ
Πρωταγωνιστούν: Κλερ Φόι, Σβέριρ Γκούντνασον, Λακίθ Στάνφιλντ και Σίλβια Χεκς

 

«Μη Με Αγγίζεις»

Τολμηρή ταινία που φτάνει στα όρια της νοσηρότητας, κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο στο 68ο φεστιβάλ Βερολίνου. Τα όρια του πραγματικού και της μυθοπλασίας και η ανάγκη του ανθρώπου για οικειότητα, μέσα από συναισθηματικά ταξίδια. Μια σκηνοθέτις παρακολουθεί δύο άντρες και μια γυναίκα στην προσωπική τους αναζήτηση και προσπάθεια να ξεπεράσουν ιδιωτικά και κοινωνικά ταμπού, γύρω από το σώμα και τη σεξουαλικότητά τους.

Σκηνοθεσία: Αντίνα Πιντίλιε
Πρωταγωνιστούν: Λόρα Μπένσον, Τόμας Λεμαρκίς και Ντερκ Λανζ

 

«Η Κοιλάδα των Σκιών»

Το ατμοσφαιρικό θρίλερ από τη Νορβηγία, συνεχίζοντας την παράδοση του σκανδιναβικού τρόμου, αποτελεί μια εφιαλτική εκδοχή του παραμυθιού «Ο Πέτρος και ο Λύκος», που ντύνεται με τη μουσική του Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ. Σε ένα μικρό χωριό στη Νορβηγία, ανάμεσα στη θάλασσα και τα βουνά, ζει ένας εξάχρονος με τη μητέρα του και το σκύλο τους σε μια κοιλάδα δίπλα σε ένα σκοτεινό δάσος. Όταν ο 6χρονος με έναν φίλο του ανακαλύπτουν ένα μισοφαγωμένο πρόβατο, οι χωρικοί αρχίζουν να μιλούν για ένα κτήνος που ζει μέσα στο δάσος. Ο μικρός αποφασίζει να βρει το κτήνος και μπαίνει στο απαγορευμένο δάσος, για να ζήσει μια παράξενη πραγματικότητα.

Σκηνοθεσία: Γιούνας Μάτσοφ Γκουλμπράντσεν
Πρωταγωνιστούν: Αντάμ Εκελί, Καθρίν Φάγκερλαντ και Γιούργκεν Λάνγκελε

 

«Το Μυστικό της Πέτρα»

Το νέο ισπανικό ψυχολογικό δράμα φέρνει το μεγαλείο μιας αρχαίας τραγωδίας στα μέτρα ενός απόλυτα μοντέρνου σινεμά. Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η 30χρονη ζωγράφος Πέτρα αναζητά τον άγνωστο πατέρα της αλλά και τη λύτρωση που θα της προσφέρει η λύση του μυστηρίου γύρω από την ταυτότητά της.

Σκηνοθεσία: Χάιμε Ροζάλες
Πρωταγωνιστούν: Μπάρμπαρα Λένι, Μαρίζα Παρέδες, Χοάν Μποτέι και Αλεξ Μπρέντεμουλ

 

«Ληστεία στο Μουσείο»

Περιπέτεια μεξικανικής παραγωγής, οι 30χρονοι Χουάν και Μπένχαμιν δε λένε να φύγουν από τα σπίτια των γονιών τους και να τελειώσουν την κτηνιατρική σχολή. Κατά την διάρκεια ενός σημαδιακού Χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν, αποφασίζουν ότι ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουν διαπράττοντας την πιο διάσημη ληστεία αρχαιοτήτων στη μεξικανική ιστορία. Αφήνοντας για λίγο τα οικογενειακά παραδοσιακά δείπνα και εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη ασφάλειας λόγω Χριστουγέννων, εισβάλουν λαθραία στο εμβληματικό Εθνικό Ανθρωπολογικό Μουσείο και αφαιρούν τα πιο πολύτιμα κομμάτια, μπλέκοντας σε μια περιπέτεια που θα αλλάξει για πάντα την ζωή τους. Η σπουδαιότητα και η σημασία της λείας τους ξεπερνάει τα όρια της αντίληψης των ερασιτεχνών ληστών και την επόμενη ημέρα, όταν θα είναι πλέον αργά, θα συνειδητοποιήσουν το αντίκτυπο της πράξης τους. Στο ταξίδι τους μέχρι το Ακαπούλκο, θα ανακαλύψουν ότι κανείς δεν τολμά να αγοράσει τα κλεμμένα αντικείμενα.

Σκηνοθεσία: Αλόνσο Ρουιζπαλάθιος
Πρωταγωνιστούν: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Σάιμον Ράσελ Μπιλ και Λιν Ζιλμάρτιν

 

«Overlord»

Στην πολεμική περιπέτεια τρόμου, λίγες μόλις ώρες πριν την απόβαση στη Νορμανδία, μια ομάδα Αμερικανών αλεξιπτωτιστών πέφτει στην -κατεχόμενη από τους Ναζί- Γαλλία, για να πραγματοποιήσει μια αποστολή που είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της εισβολής. Στόχος τους, η ανατίναξη ενός ραδιοφωνικού πύργου στην κορυφή μιας οχυρωμένης εκκλησίας. Για να το καταφέρουν, θα πρέπει να μπουν σε ένα μυστηριώδες εργαστήριο των Ναζί που βρίσκεται κάτω από την εκκλησία. Εκεί θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με εχθρούς που κανείς στον κόσμο δεν έχει αντικρίσει ξανά.

Σκηνοθεσία: Τζούλιους Έιβερι
Πρωταγωνιστούν: Γιοβάν Αντέπο, Γουάιατ Ράσελ, Τζον Μαγκάρο και Ματίλντ Ολιβιέ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 8/11-14/11

Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment