PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/6


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, περιλαμβάνει επτά νέες ταινίες με ανατροπές, ενοχές θανάτου, αγωνία, φαντασία, επικίνδυνες αποστολές, τολμηρές αποκαλύψεις, ψευδαισθήσεις αυτοπεποίθησης και υπαρξιακές αναζητήσεις.

 

«Βασικός ύποπτος»

https://www.youtube.com/watch?v=2C1EEBNvQ1g

Γεμάτο ανατροπές, το ψυχολογικό θρίλερ μυστηρίου, βασίζεται στο αγωνιώδες μυθιστόρημα του Τζορτζ Χαράρ. Ήρωας του είναι ένας καθηγητής, ο οποίος έχει μία φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους. Όμως, το παρελθόν του κρύβει μια σειρά από ακατάλληλες σχέσεις με φοιτήτριες, και όλα έρχονται στην επιφάνεια, όταν θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισης μιας κοπέλας.

Σκηνοθεσία: Σάιμον Κάιζερ
Πρωταγωνιστούν: Πιρς Μπρόσναν, Οντέγια Ρας, Γκάι Πιρς, Μίνι Ντράιβερ, Κλαρκ Γκρεγκ και Αλεξάντρα Σιπ

 

«Ακρότητες»

Στο σκοτεινό θρίλερ, ένας επίσκοπος, ο οποίος διακατέχεται από ενοχές για τον θάνατο του γιου του και προσπαθεί να βρει καταφύγιο σε δραστικές μεθόδους άλλων θρησκειών, έρχεται κοντά με μία γυναίκα, της οποίας ο σύζυγος αυτοκτόνησε.

Σκηνοθεσία: Πολ Σρέιντερ
Πρωταγωνιστούν: Αμάντα Σέιφριντ, Ίθαν Χοκ, Σεντρίκ, Μάικλ Γκαστόν, Βαν Χάνσις και Βικτόρια Χιλ.

 

«Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε»

Τρία χρόνια μετά την καταστροφή του θεματικού πάρκου του Jurassic World από τους δεινοσαύρους που το έσκασαν από τα κλουβιά τους, η αγαπημένη περιπέτεια φαντασίας επιστρέφει. Τώρα, η νήσος Νούμπλαρ έχει εγκαταλειφθεί από τους ανθρώπους και οι εναπομείναντες δεινόσαυροι κινδυνεύουν να αφανιστούν από το ξύπνημα ενός ηφαιστείου. Προκειμένου να αποτραπεί αυτό, μία ομάδα ανθρώπων κάνει τα πάντα για να τους σώσει.

Σκηνοθεσία: Τζ. Α. Μπαγιονά
Πρωταγωνιστούν: Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Κρις Πρατ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Τόμπι Τζόουνς, Τεντ Λιβάιν, Τζέιμς Κρόμγουελ και Τζέραλντιν Τσάπλιν.

 

«Στο βαθύ γαλάζιο»

Βασισμένη στο βιβλίο του Τζ. Μ. Λίντγκαρντ, η αισθηματική περιπέτεια, ξετυλίγει την ιστορία ενός άνδρα και μιας γυναίκας που συναντιούνται τυχαία και ερωτεύονται, σχεδόν, παρά τη θέλησή τους, αλλά πρέπει να χωριστούν, γιατί ο καθένας τους έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας μια επικίνδυνη αποστολή. Κατά τη διάρκειά της, εκείνος πιάνεται όμηρος από τους τζιχαντιστές και δεν έχει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της.

Σκηνοθεσία: Βιμ Βέντερς
Πρωταγωνιστούν: Αλίσια Βικάντερ, Τζέιμς Μακαβόι, Αλεξάντερ Σίντιγκ, Γιανίκ Σούμαν και Ρέντα Κατέμπ.

 

«Με αγάπη, Σάιμον»

Βασισμένη στο μπεστ σέλερ της Μπέκι Αλμπερτάλι, η κομεντί, είναι μια τρυφερή ιστορία ενηλικίωσης, η οποία αποτυπώνει τη διαδρομή που κάνει κάποιος μέχρι να συμφιλιωθεί και, τελικά, να αποκαλύψει τη σεξουαλικότητά του. Ήρωας της είναι ένας 17χρονος, ο οποίος δεν έχει πει σε κανέναν ότι είναι ομοφυλόφιλος και δεν έχει ιδέα για την πραγματική ταυτότητα του ανώνυμου συμμαθητή του που έχει ερωτευτεί μέσω διαδικτύου.

Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Μπερλάντι
Πρωταγωνιστούν: Νικ Ρόμπινσον, Κάθριν Λάνγκφορντ, Αλεξάντρα Σιπ, Χόρχε Λέντεμποργκ, Μάιλς Χάιζερ και Τζένιφερ Γκάρνερ.

 

«Κορίτσι για φίλημα»

Στο πού βρίσκεται η πραγματική ομορφιά εστιάζει η κωμωδία, μέσα από την ιστορία μιας κοπέλας, η οποία γνωρίζει πολύ καλά πώς είναι να έχεις μια μέση εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, την πόλη των γενετικά και οικονομικά ευλογημένων. Όταν συνέρχεται από ένα ατύχημα, κοιτάζοντας τον εαυτό της, διαπιστώνει με έκπληξη ότι έχουν αλλάξει τα πάντα επάνω της και είναι εκθαμβωτικά όμορφη. Όμως, όλοι οι άλλοι δεν βλέπουν την παραμικρή αλλαγή.

Σκηνοθεσία: Έιμπι Κον και Μαρκ Σίλβερστιν
Πρωταγωνιστούν: Έιμι Σούμερ, Μισέλ Γουίλιαμς, Τομ Χόπερ, Ρόρι Σκάβελ, Άντριαν Μαρτίνεζ, Έμιλι Ρατατζκόφσκι και Λόρεν Χάτον.

 

«Γκοντάρ, αγάπη μου»

Η γαλλική βιογραφική ταινία αποτυπώνει την ιστορία του διάσημου κινηματογραφιστή Ζαν Λικ Γκοντάρ, ο οποίος, κατά τη διάρκεια μιας ταινίας του, ερωτεύεται τη 17χρονη Αν Βιαζέμσκι και την παντρεύεται, αλλά η αποτυχία του φιλμ τον οδηγεί σε μια υπαρξιακή κρίση, που τον αλλάζει εντελώς.

Σκηνοθεσία: Μισέλ Χαζαναβίσιους
Πρωταγωνιστούν: Λουίς Γκαρέλ, Στέισι Μάρτιν, Μπερενίς Μπεζό, Μίσα Λεσό και Γκρέγκορι Γκαντεμπουά.

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 7/6-13/6

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment