PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 6/9


Το πλούσιο κινηματογραφικό μενού της εβδομάδας έχει να παρουσιάσει ενδιαφέρουσες προβολές, με οκτώ ταινίες.

 

«Ο Άνθρωπος που Σκότωσε τον Δον Κιχώτη»

Στην Ισπανο-βελγο-γαλλική ταινία φαντασίας, ένας σκηνοθέτης διαφημιστικών συναντά έπειτα από χρόνια τον άνθρωπο που είχε ενσαρκώσει τον Δον Κιχώτη σε μια παλιά του ταινία, ο οποίος πιστεύει πως είναι ο ήρωας του Θερβάντες κι εκείνος ο πιστός του ακόλουθος Σάντσο Πάντσα.

Σκηνοθεσία: Τέρι Γκίλιαμ
Πρωταγωνιστούν: Άνταμ Ντράιβερ, Τζόναθαν Πράις, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Όλγα Κιριλένκο και Τζοάνα Ριμπέιρο

 

«Η Καλόγρια»

Ταινία τρόμου. Όταν μια νεαρή καλόγρια αυτοκτονεί σ’ ένα μοναστήρι της Ρουμανίας, ένας ιερέας με θολό παρελθόν και μία ασκούμενη μοναχή στέλνονται από το Βατικανό για να διερευνήσουν τον θάνατό της. Στην πορεία, έρχονται αντιμέτωποι με μία σειρά από ένοχα μυστικά. Την ίδια στιγμή, η μονή γίνεται ένα τρομακτικό πεδίο μάχης ανάμεσα σε ζωντανούς και καταραμένους.

Σκηνοθεσία: Κόριν Χάρντι
Πρωταγωνιστούν: Ντέμιαν Μπισίρ, Ταίσα Φαρμίγκα και Τζόνας Μπλοκέ

 

«Candelaria: Ένα Τραγούδι για την Αβάνα»

Στο δράμα από την Κούβα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων βρίσκει τυχαία μια κάμερα, η οποία τους βοηθά να ερωτευτούν ξανά από την αρχή αλλά και να έρθουν αντιμέτωποι με αναπάντεχες περιπέτειες. Ακόμη κι αν δεν είναι η απόλυτη διαφυγή, αυτή η κάμερα γίνεται η αφορμή για έναν ακόμη παθιασμένο χορό. Η ταινία απέσπασε το Μεγάλο Βραβείο του Τμήματος Venice Days του περσινού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.

Σκηνοθεσία: Τζόνι Χέντριξ
Πρωταγωνιστούν: Βερόνικα Λιν, Άλντεν Νάιγκθ και Φίλιπ Χόκμαϊρ

 

«Γιατρέ μου, Κερατωθήκαμε»

Η ιταλική κωμωδία ερωτικών παρεξηγήσεων και αποκαλύψεων, είναι βασισμένη σε μυθιστόρημα του Ντιέγκο ντε Σίλβα. Δύο άπιστοι σύντροφοι έχουν παρασυρθεί από το αμοιβαίο πάθος και οδηγούνται σε έναν ψυχαναλυτή για να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα προβλήματα της κρυφής τους σχέσης.

Σκηνοθεσία: Αλέσιο Μαρία Φεντερίτσι
Πρωταγωνιστούν: Πιέτρο Σερμόντι, Άμπρα Αντζιολίνι και Σέρτζιο Ρουμπίνι

 

«Κρίστοφερ και Γουίνι»

Στην ταινία της Disney, με το αρκουδάκι Γουίνι, το αγόρι που έζησε αμέτρητες ιστορίες στο Δάσος των Εκατό Εκταρίων παρέα με τα παιχνίδια του, έχει πια μεγαλώσει και έχει χάσει τον δρόμο του. Οι φίλοι της παιδικής του ηλικίας θα τον αναζητήσουν στον ενήλικο κόσμο ώστε να τον βοηθήσουν να θυμηθεί τον παλιό, στοργικό εαυτό του.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ
Πρωταγωνιστούν: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Χέιλι Άτγουελ και Μπροντέ Καρμάικλ

 

«Πρόσκληση σε Γάμο»

Στη ρομαντική κομεντί, ένας άντρας και μια γυναίκα γνωρίζονται ενώ πηγαίνουν σε έναν γάμο και αμέσως αντιπαθούν ο ένας τον άλλο. Ανακαλύπτουν, ωστόσο, πως έχουν πολλά κοινά, αλλά και πως το ζευγάρι που παντρεύεται τους έχει κλείσει ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο. Αναγκασμένοι να ανεχτούν ο ένας τον άλλον για 72 ώρες, θα έρθουν κοντά, σε μια αναπάντεχη «συμμαχία» κατά του έρωτα, και σύντομα θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα ακολουθήσουν το δρόμο της λογικής ή της καρδιάς.

Σκηνοθεσία: Βίκτορ Λέβιν
Πρωταγωνιστούν: Κιάνου Ριβς και Γουινόνα Ράιντερ

 

«2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος»

Στο εμβληματικό φιλμ επιστημονικής φαντασίας, το οποίο κυκλοφορεί σε νέες ψηφιακές κόπιες ακριβώς πενήντα χρόνια μετά την έξοδό του στις αίθουσες, ένας μυστηριώδης μαύρος μονόλιθος, ο οποίος εκπέμπει σήμα στη κατεύθυνση του Δία, εντοπίζεται στην επιφάνεια της Σελήνης. Δύο αστροναύτες αναλαμβάνουν να διερευνήσουν το μυστικό που κρύβει, ταξιδεύοντας με ένα διαστημόπλοιο που λειτουργεί υπό τις εντολές ενός υπολογιστή με τρομερά εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη. Όσο πλησιάζουν τον προορισμό τους, ο έλεγχος χάνεται και οι αστροναύτες έρχονται αντιμέτωποι με τον παράφρονα υπολογιστή.

Σκηνοθεσία: Στάνλεϊ Κιούμπρικ
Πρωταγωνιστούν: Κιρ Ντούλια, Γκάρι Λόκγουντ και Γουίλιαμ Σιλβέστερ

 

«Μάκβεθ»

Στη σαιξπιρική σινε-διασκευή του 1950, ο ευγενής Μάκβεθ οδηγείται από μια δαιμονική προφητεία και την αδίστακτη γυναίκα του προς τον θρόνο. Όμως, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την νεοσύστατη βασιλεία του.

Σκηνοθεσία: Όρσον Ουέλς
Πρωταγωνιστούν: Όρσον Γουέλς, Τζάνετ Νόλαν, Πέγκι Γουέμπστερ, Ρόντι Μακ Ντόουαλ και Νταν Ο’Χέρλιχι

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 6/9-12/9

Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment