PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 6/8


Τρεις νέες ταινίες, μια κινουμένων σχεδίων και δύο επανεκδόσεις, συνθέτουν το κινηματογραφικό παζλ της πρώτης εβδομάδας του Αυγούστου.

Η επίσημη συμμετοχή της Αργεντινής για Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας, ιταλική κωμωδία καταστάσεων, επιτυχημένη ταινία τρόμου, διασκεδαστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, κινηματογραφικός ύμνος στον έρωτα σε ένα επικό ερωτικό δράμα και μεταφορά -στη μεγάλη οθόνη- μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι.

 

«Ηρωικά Χαμένοι»

Δραματική κομεντί, αργεντινο-ισπανικής παραγωγής του 2019. Τον Αύγουστο του 2001 μια ομάδα κατοίκων μιας αργεντίνικης κωμόπολης μαζεύει με πολύ κόπο 150.000 δολάρια για να αγοράσει συνεταιριστικά μια παλιά σιταποθήκη. Ένας τραπεζίτης τους πείθει να τα καταθέσουν σε τραπεζικό λογαριασμό για να μπορέσουν να πάρουν δάνειο και την επόμενη μέρα κηρύσσεται τραπεζικό lockdown. Όταν τα θύματα μαθαίνουν πως πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου, αποφασίζουν να αντιδράσουν.

Σκηνοθεσία: Σεμπαστιάν Μπορενζτάιν
Πρωταγωνιστούν: Ρικάρντο Νταρίν, Λουίς Μπραντόνι, Ρίτα Κορτέζε και Βερόνικα Λίνας

 

«Πες το Δυνατά»

Κωμωδία καταστάσεων, ιταλικής παραγωγής του 2020. Η 40χρονη Τζούλια βιώνει μία πυρετώδη καθημερινότητα σε μία μεγάλη και αγχωτική πόλη. Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού, επισκέπτεται έναν εναλλακτικό θεραπευτή για να τη βοηθήσει να ξεφορτωθεί το στρες και όλα όσα τη βαραίνουν. Μόλις αποχωρεί από τη διαφωτιστική συνεδρία, η ταπείνωση και ο θυμός που συγκρατούσε αρχίζουν να εκρήγνυνται ορμητικά και ανεξέλεγκτα.

Σκηνοθεσία: Γκουίντο Κιέζα
Πρωταγωνιστούν: Βαλεντίνα Λοντοβίνι, Νέρι Μαρκορέ και Ντίνο Αμπρέσια

 

«Το Σαββατοκύριακο των Μυστικών»

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Δύο ζευγάρια, θέλοντας να γιορτάσουν την επιτυχία της νέας εταιρείας τους, φεύγουν για ένα σαββατοκύριακο σε ένα ειδυλλιακό εξοχικό σπίτι. Αυτό, όμως, που ξεκινάει ως μία ιδανική απόδραση για τους τέσσερις φίλους, εξελίσσεται σε κάτι σκοτεινό, καθώς κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και η αίσθηση ότι μπορεί να μην είναι μόνοι τους αρχίζει να τους διακατέχει και τους οδηγεί στα όρια της παράνοιας.

Σκηνοθεσία: Ντέιβ Φράνκο
Πρωταγωνιστούν: Νταν Στίβενς, Άλισον Μπρι, Σέιλα Βαντ και Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ

 

«Η Μουσική της Ζούγκλας»

Κινούμενα σχέδια, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Μια μέρα τα ζώα της ζούγκλας ξυπνούν και διαπιστώνουν έκπληκτα πως μπορούν να μιλήσουν. Θα εκπλαγούν περισσότερο όμως όταν ανακαλύψουν πως αυτό οφείλεται στην παρουσία ενός εξωγήινου, ο οποίος έχει έρθει στη Γη για να την κατακτήσει.

Σκηνοθεσία: Μπρεντ Ντάουις

 

Προβάλλονται ακόμη οι επανεκδόσεις:

«Οι Εραστές της Γέφυρας»

Ο απελπισμένος έρωτας μιας ζωγράφου που κινδυνεύει να τυφλωθεί κι ενός νεαρού κλοσάρ, βρίσκει καταφύγιο σε μια παλιά γέφυρα του Παρισιού. Στο αριστούργημα του Λεό Καράξ, ένα επικό ερωτικό δράμα του 1991, το μεγαλείο της υποκριτικής στόφας του Ντενί Λαβάν, η αποθέωση της Ζιλιέτ Μπινός και, πάνω από όλα, ο απόλυτος 90’s κινηματογραφικός ύμνος στον έρωτα, παρουσιάζονται σε επανέκδοση με αποκατεστημένες ψηφιακές κόπιες.

«Στον Καθρέφτη Είδα τον Δολοφόνο»

Το 1953, στο παραλιακό χωριό Σεντ Μέρι Μιντ της Βρετανίας, γενέτειρα της Μις Μαρμπλ, μια μεγάλη κινηματογραφική εταιρεία αποφασίζει να πραγματοποιήσει γυρίσματα μιας ταινίας με δημοφιλείς πρωταγωνιστές. Όμως, οι δύο πρωταγωνίστριες του καστ μισούνται θανάσιμα. Η μία εξ αυτών, η Μαρίνα, λαμβάνει απειλητικά σημειώματα και κατά τη διάρκεια ενός πάρτι ένας άντρας, πίνοντας το ποτό του, πέφτει νεκρός. Όλοι είναι σίγουροι ότι το δηλητηριασμένο ποτό προορίζονταν για την Μαρίνα. Ένας ντέντεκτιβ καταφτάνει και ζητά βοήθεια από την εξπέρ στις εξιχνιάσεις, Μις Μαρμπλ… Φώτα, κάμερα, φόνος! Για την επέτειο τον 40 χρόνων από την πρεμιέρα της ταινίας, οι σινεφίλ μπορούν να απολαύσουν την επανέκδοση της κινηματογραφικής μεταφοράς του «The Mirror Crack’d from Side to Side» μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι με all star cast και με πλήρως αποκατεστημένες ψηφιακές κόπιες.

 

Δείτε τι παίζεται στα θερινά σινεμά την εβδομάδα 6/8-12/8
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment