PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 6/6


Πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου με επτά νέες ταινίες και μια επανέκδοση του 1968, βγαίνουν απόψε στους κινηματογράφους. Περιπέτεια μυστηρίου, κωμωδία, γαλλικό δράμα, βραβευμένο θρίλερ φαντασίας, ο εραστής – θρύλος, η Αγκάθα Κρίστι, μια περιπέτεια φαντασίας καθώς και μια αστυνομική περιπέτεια σε επανέκδοση, δίνουν ραντεβού με τους σινεφίλ.

 

«Ποιος Σκότωσε τη Λαίδη Γουίνσλεϊ;»

Αστυνομική κωμική περιπέτεια μυστηρίου, τουρκογαλλικής παραγωγής. Μία Αμερικανίδα συγγραφέας, δολοφονείται σε ένα από τα Πριγκηπόνησα. Ο διάσημος επιθεωρητής Φεργκάν, απόμακρος αλλά και μεθοδικός στη δουλειά του, καταφθάνει από την Κωνσταντινούπολη για να αναλάβει την έρευνα. Γρήγορα θα βρεθεί αντιμέτωπος με καλά κρυμμένα μυστικά του πανέμορφου νησιού, όπου τα ταμπού αφθονούν, οι οικογενειακοί δεσμοί παραμένουν δυνατοί και οι παραδόσεις είναι ισχυρότερες απ’ οτιδήποτε άλλο.

Σκηνοθεσία: Χινέρ Σαλίμ
Πρωταγωνιστούν: Μεχμέτ Κουρτουλούς, Εργκούν Κουγιουτσού, Εζγκί Μολά, Τουργκάι Αϊντίν, Αρίν Κουσακσιζόγλου και Μεσούτ Ακούστα

 

«Η Κομπίνα»

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής. Μια μοιραία γυναίκα που απολαμβάνει μια χλιδάτη ζωή χάρη στις μικροαπατεωνιές που σκαρφίζεται, γνωρίζει μια εξίσου ικανή συνάδελφό της, με την οποία θα σχηματίσουν ένα ασυναγώνιστο στις κομπίνες ζευγάρι, που βάζει στόχο την περιουσία ενός δισεκατομμυριούχου.

Σκηνοθεσία: Κρις Άντισον
Πρωταγωνιστούν: Αν Χάθαγουεϊ, Ρέμπελ Γουίλσον, Άλεξ Σαρπ, Ίνγκριντ Όλιβερ και Νίκολας Γούντισον

 

«Ένα Αγγελικό Πρόσωπο»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής. Μια νεαρή μητέρα, ζει και μεγαλώνει μόνη την οκτάχρονη κόρη της. Όταν γνωρίζει έναν γοητευτικό άνδρα, αποφασίζει να τον ακολουθήσει άνευ όρων αδιαφορώντας για το ανήλικο παιδί της. Η μικρή, αρχίζει έναν αγώνα επιβίωσης και προσπάθειας για να ενωθεί και πάλι με τη μητέρα της.

Σκηνοθεσία: Βανέσα Φίλο
Πρωταγωνιστούν: Μαριόν Κοτιγιάρ, Αιλίν Ακσού – Ετέξ, Αλμπάν Λενουάρ, Στεφάν Ριντό και Αμελί Ντορέ

 

«Σύνορα»

Δραματικό θρίλερ, σουηδικής (και δανέζικης) παραγωγής. Μια σαραντάρα γυναίκα με ιδιόμορφη εμφάνιση, αποτέλεσμα μιας χρωμοσωματικής ανωμαλίας, όπως έχει διδαχθεί από παιδί, έχει την ικανότητα να μυρίζεται την ενοχή, τις τύψεις, τον φόβο, κάτι που την κάνει ιδανική για να δουλεύει στο συνοριακό τελωνείο των επιβατηγών πλοίων της πόλης της. Η ρουτίνα της μοναχικής, υποταγμένης, καταπιεσμένης ζωής της θα ανατραπεί όταν γνωρίσει έναν άντρα που μοιάζει πολύ με εκείνη κι ο οποίος θα της αποκαλύψει ότι τίποτα δεν είναι όπως νόμιζε κι ότι, αντίθετα, κάτι πάει στραβά όχι με εκείνη μα με τον κόσμο γύρω της. Την ίδια στιγμή θ’ ανακαλύψει ένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας αλλά και μερικές αληθινά επώδυνες αλήθειες σε ένα ταξίδι σε πράγματα που αγνοούσε ή που δεν ήθελε να παραδεχθεί για την ίδια, τους ανθρώπους που την «αγαπούν» ή την κοινωνία που την ανέχεται.

Σκηνοθεσία: Αλί Αμπάσι
Πρωταγωνιστούν: Εύα Μέλαντερ, Ιρο Μιλόνοφ, Γιόργκεν Θόρσον και Σταν Λούνγκρεν

 

«Αγκάθα: Η Εξιχνίαση Ενός Φόνου»

Ταινία μυστηρίου, σε αγγλική παραγωγή. Η ταινία μας μεταφέρει στο 1926. Με την προσωπική της ζωή στη χειρότερη φάση, και το συγγραφικό της έργο σε παύση, η νεαρή Αγκάθα Κρίστι εμπλέκεται σε ένα μυστηριώδες άλυτο έγκλημα. Η Φλόρενς βρίσκεται νεκρή σε ένα τρένο για το Χέιστιγκς και η έρευνα για τον δολοφόνο, που ακολουθεί, αποβαίνει άκαρπη. Η νονά της, απελπισμένη απευθύνεται στην Αγκάθα με την ελπίδα να πετύχει αυτό που η αστυνομία δεν κατάφερε. Η νεαρή συγγραφέας προσπαθεί να λύσει το μυστήριο βασισμένη στις γνώσεις της από τα μυθιστορήματα, σύντομα όμως καταλαβαίνει ότι ο δολοφόνος είναι πολύ πιο κυνικός και επικίνδυνος από οποιοδήποτε φανταστικό της ήρωα.

Σκηνοθεσία: Τέρι Λόαν
Πρωταγωνιστούν: Ντιν Άντριους, Ρουθ Μπράντλεϊ και Μπέμπε Κέιβ

 

«Καζανόβα, Τελευταία Αγάπη»

Αισθηματικό δράμα, γαλλικής παραγωγής. Η πρώτη και τελευταία αληθινή αγάπη του Καζανόβα. Ο διάσημος για το πάθος του Καζανόβα, εξορίζεται στο Παρίσι χωρίς να γνωρίζει τίποτα και κανέναν. Εκεί ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια νεαρή πόρνη, σε σημείο που να αγνοήσει τα πάντα για να την κάνει δική του. Εκείνη, όμως, τον αποφεύγει και τον προκαλεί να σταματήσει να την ποθεί, εάν θέλει να την κάνει δική του.

Σκηνοθεσία: Μπενουά Ζακό
Πρωταγωνιστούν: Βινσέντ Λαντόν, Στέισι Μάρτιν, Βαλέρια Γκολινό, Τζούλια Ρόι και Νάνσι Τέιτ

 

«X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής. Κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Τζιν βάλλεται από μια κοσμική δύναμη που τη μεταμορφώνει στην πιο ισχυρή μεταλλαγμένη που έχει υπάρξει ποτέ. Παλεύοντας με την ασταθή και αυξανόμενη δύναμή της αλλά και τους προσωπικούς της δαίμονες, βγαίνει εκτός ελέγχου και φέρνει στο χείλος της διάλυσης την οικογένεια των X-Men αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη.

Σκηνοθεσία: Σάιμον Κίνμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Σόφι Τέρνερ, Τζένιφερ Λόρενς, Τζέσικα Τσαστέιν, Μάικλ Φασμπέντερ και Τζέιμς ΜακΑβόι

 

«Αντίο Φίλε»

Αστυνομική περιπέτεια, γαλλικής και ιταλικής παραγωγής του 1968 κυκλοφορεί σε επανέκδοση, με νέες κόπιες. Μετά τον Πόλεμο της Αλγερίας, δύο λεγεωνάριοι φτάνουν στη Μασσαλία για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους. Όταν ο ένας αποπειραθεί να διαρρήξει το χρηματοκιβώτιο εταιρείας με την οποία δήθεν συνεργάζεται, την ύστατη στιγμή θα βρει απέναντί του τον πρώην συμμαχητή, να προσπαθεί, επίσης, να το κλέψει. Κλειδωμένοι στο υπόγειο ανοίγουν τελικά το χρηματοκιβώτιο, αλλά ανακαλύπτουν ότι τους έχουν εξαπατήσει και τους έχουν στήσει ενέδρα.

Σκηνοθεσία: Ζαν Ερμάν
Πρωταγωνιστούν: Αλέν Ντελόν, Τσαρλς Μπρόνσον, Όλγα Ζορζ Πικό, Μπερνάρ Φρεσόν και Μπριζίτ Φοσέ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 6/6-12/6
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment