PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 5/9


Τέσσερις νέες ταινίες, την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, έρχονται στους κινηματογράφους. Ο κλόουν Πένιγουαϊζ επιστρέφει αποφασισμένος να πετύχει τους σκοτεινούς σκοπούς του, η αναζήτηση της αλήθειας γίνεται εμμονή, τα θυμωμένα πουλιά μπαίνουν σε νέες περιπέτειες και η Κέιτ Μπλάνσετ εξαφανίζεται από προσώπου γης.

 

«Το Αυτό Κεφάλαιο 2»

Ταινία τρόμου, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Με φανατικούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, ένα από τα πιο αγαπημένα βιβλία τρόμου του πολυγραφότατου Στίβεν Κινγκ μεταφέρεται, για δεύτερη φορά, στη μεγάλη οθόνη. Ενήλικοι, πλέον, οι φίλοι που σχηματίζουν την παρέα της «Λέσχης των Χαμένων» έρχονται αντιμέτωποι με το εφιαλτικό παρελθόν τους και συγκεκριμένα με τον αιμοδιψή κλόουν Πένιγουαϊζ, ο οποίος επανεμφανίζεται στις ζωές τους αποφασισμένος, αυτήν τη φορά, να τους κάνει δικούς του.

Σκηνοθεσία: Άντι Μουσιέτι
Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Τσάστεϊν, Τζέιμς Μακ Αβόι, Μπιλ Χέιντερ και Αϊζέια Μουσταφά

 

«Η Εμμονή»

Δικαστικό δράμα, γαλλικής παραγωγής του 2018, το οποίο είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα μιας πολύκροτης υπόθεσης που δίχασε τη Γαλλία, ο Ζακ κατηγορείται για τον φόνο της γυναίκας του. Η ένορκος στην πρώτη δίκη, η Νόρα, πεπεισμένη για την αθωότητά του και φοβούμενη δικαστικό λάθος, πείθει έναν επιφανή δικηγόρο να τον αναλάβει για το εφετείο. Μαζί, δίνουν μια λυσσαλέα μάχη κατά της αδικίας και ενώ η θηλιά σφίγγει γύρω από εκείνον που όλοι κατηγορούν, η αναζήτηση της αλήθειας γίνεται εμμονή για τη Νόρα.

Σκηνοθεσία: Αντουάν Ρεμπόλ
Πρωταγωνιστούν: Μαρίνα Φόις, Ολιβιέ Γκουρμέ, Λορέν Λούκας και Φιλίπ Ουσάν

 

«Angry Birds: Η Ταινία 2»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής και φινλανδικής παραγωγής του 2019, όπου τα θυμωμένα πουλιά που δεν πετάνε και τα κακόβουλα πράσινα γουρούνια αντιμετωπίζουν μία κοινή απειλή που βάζει σε κίνδυνο τα νησιά τους. Ο Ρεντ, ο Τσακ, ο Μπομπ και ο Σούπερ Αετός επιστρατεύουν την αδελφή του Τσακ, Σίλβερ, και ενώνουν τις δυνάμεις τους με το γουρούνι Λέοναρντ, τη βοηθό του Κόρτνεϊ, και τον Γκάρι για να κάνουν ανακωχή και να σχηματίσουν μία απίθανη ομάδα που θα σώσει τα νησιά τους.

Σκηνοθεσία: Θούροπ Βαν Όρμαν

 

«Πού Χάθηκες, Μπερναντέτ»

Δραματική κομεντί μυστηρίου, αμερικανικής παραγωγής του 2019 και μπεστ σέλερ της Μαρία Σέμπλ. Μια δυναμική γυναίκα που έχει αφιερώσει όλη τη ζωή της στην οικογένειά της και φαινομενικά απολαμβάνει μια τέλεια ανάλαφρη καθημερινότητα, συνειδητοποιεί ξαφνικά πως έχει χάσει τον εαυτό της. Αποφασίζει τότε, λίγο πριν από ένα οικογενειακό ταξίδι, να εξαφανιστεί πλήρως χωρίς να ξέρει κανείς πού πήγε. Η δεκαπεντάχρονη κόρη της θα κάνει τα πάντα να την εντοπίσει, ανακαλύπτοντας στην πορεία συγκλονιστικά στοιχεία από το παρελθόν της μητέρας της.

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ
Πρωταγωνιστούν: Κέιτ Μπλάνσετ, Μπίλι Κρούνταπ, Κρίστεν Γουίγκ και Τζούντι Γκριρ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 5/9-11/9
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment