PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 5/7


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, περιλαμβάνει έξι νέες ταινίες. Μία δικηγόρος παίρνει τη δικαιοσύνη στα χέρια της, ένας πολιτικός πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην καριέρα του και την προσωπική του ζωή, ένας σούπερ ήρωας που έχει αποσυρθεί καλείται να ξαναφορέσει τη στολή του για μια επείγουσα αποστολή, ένας ερασιτέχνης ιστιοπλόος επιχειρεί ανεπιτυχώς να κάνει τον περίπλου της Γης, ένας μεγαλοπρεπής γάμος μετατρέπεται σε χαοτική καταστροφή και ένας γιος προσπαθεί να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία του πατέρα του.

 

«Η απαγωγή»

Στο ισπανικό θρίλερ μυστηρίου, μία κορυφαία δικηγόρος, μετά την ατιμωρησία του απαγωγέα του παιδιού της, αποφασίζει να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια της. Όμως, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Σκηνοθεσία: Μαρ Ταργκάρονα
Πρωταγωνιστούν: Μπιάνκα Πορτίγιο, Αντόνιο Ντεσέντ, Βισέντε Ρομέρο, Μαρκ Ντόμενεκ και Χοσέ Κορονάδο

 

«Ο πρόεδρος»

Στο αργεντίνικο πολιτικό θρίλερ, ο πρόεδρος της Αργεντινής βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στην πολιτική και την προσωπική του ζωή, κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής σε ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο στην καρδιά των Άνδεων, όπου θα οριστικοποιηθούν περιφερειακές στρατηγικές, γεωπολιτικές συμμαχίες και το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης του πετρελαίου της Λατινικής Αμερικής. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, έχει να πάρει μια μεγάλη απόφαση: θα προστατέψει την εξουσία του ή θα σταθεί στην οικογένειά του και θα υπερασπιστεί τις αξίες του;

Σκηνοθεσία: Σαντιάγκο Μίτρε
Πρωταγωνιστούν: Ρικάρντο Νταρέν, Ελένα Ανάγια, Ντολόρες Φόνζι, Παουλίνα Γκαρσία, Κρίστιαν Σλέιτερ και Έρικα Ρίβας

 

«Ο Ant – Man και η Σφήκα»

Μετά τις περιπέτειές του με τους Εκδικητές στο «Captain America: Εμφύλιος πόλεμος», ο ήρωας της Marvel έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των επιλογών του ως σούπερ ήρωας και ως πατέρας, στην περιπέτεια φαντασίας. Ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει την κανονική του ζωή με τις ευθύνες του ως Ant – Man, καλείται να ξαναφορέσει τη στολή του για μια επείγουσα αποστολή.

Σκηνοθεσία: Πέιτον Ριντ
Πρωταγωνιστούν: Πολ Ρουντ, Εβάντζελιν Λίλι, Μισέλ Φάιφερ, Μάικλ Ντάγκλας και Λόρενς Φίσμπερν

 

«Η μέρα της επιστροφής μου»

Το βιογραφικό δράμα ξετυλίγει την απίστευτη ιστορία της καταστροφικής προσπάθειας του ερασιτέχνη ιστιοπλόου Ντόναλντ Κρόουχερστ να ολοκληρώσει τον Αγώνα της Χρονιάς Sunday Times, το 1968, και τις επακόλουθες προσπάθειές του να καλύψει την αποτυχία του, καταλήγοντας με σκανδαλώδη τρόπο να ταξιδεύει μόνος του ανά τον κόσμο, μέσω θαλάσσης.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μαρς
Πρωταγωνιστούν: Ρέιτσελ Βάις, Κόλιν Φερθ, Ντέιβιντ Θιούλις και Τζόναθαν Μπέιλι

 

«Έτσι είναι η ζωή»

Με δέκα υποψηφιότητες στα βραβεία Σεζάρ, η γαλλική κομεντί, μάς προσκαλεί σε έναν επεισοδιακό γάμο, ο οποίος τελείται σε ένα κάστρο του 17ου αιώνα. Όλα έχουν οργανωθεί στην εντέλεια, αλλά κάποια απρόοπτα μετατρέπουν το ευτυχές γεγονός σε χαοτική καταστροφή.

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Νακάς και Ερίκ Τολεντανό
Πρωταγωνιστούν: Ζιλ Λελούς, Ζαν Πολ Ρουβ, Βενσάν Μακέν, Ζαν Πιέρ Μπακρί, Αλμπάν Ιβάνοβ και Σουζάν Κλεμάν

 

«Η σωτηρία της ψυχής»

Σαν ένας γλυκόπικρος στοχασμός πάνω στο νόημα της ζωής και τη δύναμη της αγάπης, η ινδική κομεντί που απέσπασε το βραβείο ΟΥΝΕΣΚΟ στο Φεστιβάλ Βενετίας. Ένας γιος αναγκάζεται να παρατήσει τα πάντα, για να εκπληρώσει την παράξενη επιθυμία του ηλικιωμένου πατέρα του να ταξιδέψει στο μυθικό Βαρανάσι, ώστε να αφήσει εκεί την τελευταία του πνοή και να σώσει την ψυχή του. Το ταξίδι αυτό τους κάνει να επανασυνδεθούν μεταξύ τους και με τον κόσμο γύρω τους.

Σκηνοθεσία: Σουμπασίς Μπουτιανί
Πρωταγωνιστούν: Αντίλ Χουσεΐν, Λαλίτ Μπελ, Γκιταντζάλι Κουλκάρνι, Παλόμι Γκος και Ναβίντρα Μπελ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 5/7-11/7

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment