PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 4/10


Το κινηματογραφικό μενού αυτής της εβδομάδας παρουσιάζει επτά ταινίες και μια ταινία κινουμένων σχεδίων στην πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

 

«Ένα αστέρι γεννιέται»

Το δράμα που φτάνει, αισίως, στην τέταρτη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη. Ο Τζακ, ένας επιτυχημένος μουσικός της κάντρι γνωρίζει και ερωτεύεται την νεαρή Άλι, μια άσημη αλλά ταλαντούχα τραγουδίστρια και αποφασίζει να την φέρει στο προσκήνιο. Σύντομα, η καριέρα της Άνι εκτοξεύεται, αλλά η προσωπική τους σχέση απειλείται από τους εσωτερικούς δαίμονες του Τζακ.

Σκηνοθεσία: Μπράντλεϊ Κούπερ
Πρωταγωνιστούν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Σαμ Έλιοτ, Ντέιβ Σαπέλ και Λέιντι Γκάγκα

 

«Venom»

Στην περιπέτεια της Marvel ο ρεπόρτερ Έντι Μπροκ γίνεται ξαφνικά ξενιστής ενός εξωγήινου, διεστραμμένου και σκοτεινού παράσιτου, το οποίο τον κάνει να έχει υπερφυσικές δυνάμεις και έτσι ξαφνικά αποκτά την ευκαιρία να κάνει ό,τι θέλει. Διεστραμμένος, σκοτεινός, απρόβλεπτος και οργισμένος, ο Venom αφήνει τον Έντι να παλεύει με τις ανεξέλεγκτες ικανότητές του, τις οποίες, ομολογουμένως, βρίσκει συναρπαστικές. Όσο ο Έντι και ο Venom έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, έρχονται πιο κοντά.

Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Φλάισερ
Πρωταγωνιστούν: Τομ Χάρντι, Μισέλ Γουίλιαμς, Ριζ Αχμέντ και Γούντι Χάρελσον

 

«Ο Κύριος & το Όπλο»

Στο δράμα, ο 70χρονος ληστής τραπεζών Φόρεστ Τάκερ έχει καταφέρει να ξεφύγει από τη φυλακή πάνω από δώδεκα φορές στη ζωή του. Προτού «αποσυρθεί» σε έναν οίκο ευγηρίας, φλερτάρει με μία ακόμα ληστεία και φέρνει την αστυνομία ξανά στο κατόπι του. Στο πλευρό του και η γυναίκα που θα τον ερωτευτεί παράφορα, αλλά και μια μικρή ομάδα νέων και μεγαλύτερων κακοποιών που θα γοητευτούν από τη σαρωτική του προσωπικότητα.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λόουερι
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Κέισι Άφλεκ, Σίσι Σπέισεκ και Ντάνι Γκλόβερ

 

«Climax»

Στη σινεφίλ ταινία, ένα γκρουπ Γάλλων χορευτών συγκεντρώνονται σ’ ένα κλειστό οικοτροφείο στην καρδιά ενός δάσους, για μια τριήμερη πρόβα και για να μοιραστούν έναν τελευταίο χορό. Η γιορτή τους, όμως, σύντομα μετατρέπεται σε εφιάλτη, όταν ανακαλύπτουν ότι η σανγκρία που πίνουν είναι ποτισμένη με LSD. Σύντομα δεν μπορούν ν’ αντισταθούν στις νευρώσεις και τις ψυχώσεις τους. Κάποιοι νιώθουν ότι βρίσκονται στον παράδεισο, ενώ οι περισσότεροι βυθίζονται στην κόλαση…

Σκηνοθεσία: Γκασπάρ Νοέ
Πρωταγωνιστούν: Σοφία Μπουτέλα, Ρομέν Γκιγερμίκ και Σουεϊλά Γιακούμπ

 

«Ανυπακοή»

Στο ερωτικό δράμα, μια γυναίκα επιστρέφει στην κοινότητα των Ορθόδοξων Εβραίων στο Χέντον του Λονδίνου για την κηδεία του ραβίνου πατέρα της. Εκεί θα έρθει, ξανά, αντιμέτωπη με το απαγορευμένο πάθος για το οποίο η κοινότητα την εξοστράκισε χρόνια πριν, ταράζοντας τα νερά της ήσυχης κοινωνίας με το ενδιαφέρον που δείχνει για μια παιδική της φίλη, η οποία τώρα είναι παντρεμένη μ’ έναν από τους επιφανείς άνδρες της κοινότητας.

Σκηνοθεσία: Σεμπαστιάν Λέλιο
Πρωταγωνιστούν: Ρέιτσελ Βάις, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και Αλεσάντρο Νιβόλα

 

«Ο εξαφανισμένος φάκελος»

Στο αστυνομικό θρίλερ, ο Ντάνι, έφηβος γιος της οικογένειας Αρνώ, εξαφανίζεται. Ο Φρανσουά Βισκόντι, ένας έμπειρος μα καταπονημένος ντετέκτιβ της αστυνομίας, αναλαμβάνει την υπόθεση και ξεκινά τις έρευνες για τον αγνοούμενο νεαρό, έχοντας τη βοήθεια του πρώην καθηγητή του. Καθώς, όμως, η υπόθεση οδηγείται προς ένα τέλος, τίποτα πια δεν μοιάζει να είναι όπως εμφανιζόταν στην αρχή.

Σκηνοθεσία: Ερίκ Ζονκά
Πρωταγωνιστούν: Βενσάν Κασέλ, Ρομέν Ντιρίς και Σαντρίν Κιμπερλέν

 

«Περίπτωση Συνείδησης»

Στο βραβευμένο, σε Βενετία και Θεσσαλονίκη, κοινωνικό θρίλερ, ένας ευυπόληπτος ιατροδικαστής εμπλέκεται σε ένα τροχαίο, όπου τραυματίζεται ένα οκτάχρονο αγοράκι. Το επόμενο πρωί βρίσκει στο νοσοκομείο το πτώμα του αγοριού, που έχει μεταφερθεί εκεί για αυτοψία. Η πρώτη γνωμάτευση δείχνει ότι ο θάνατός του προήλθε από δηλητηρίαση.

Σκηνοθεσία: Βαχίντ Τζαλιλβάντ
Πρωταγωνιστούν: Αμίρ Αγκάι, Χεντιγέ Τεχρανί και Ναβίντ Μοχαμαντζαντέχ

 

«Το απίθανο κοάλα»

Στην ταινία κινουμένων σχεδίων, που βασίζεται στο διάσημο βιβλίο της Αυστραλής Ντόροθι Γουόλ, ένα μικρό και αξιαγάπητο κοάλα με μεγάλη φαντασία, ο Μπλίνκι Μπιλ, ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι μακριά από την πράσινη πόλη του, που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον επικίνδυνο κόσμο της ερήμου, με σκοπό να εντοπίσει τον εξερευνητή πατέρα του που χάθηκε σε ένα ταξίδι.

Σκηνοθεσία: Ντιν Τέιλορ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 4/10-10/10

Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment