PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 31/5


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, περιλαμβάνει έξι νέες ταινίες. Mια γυναίκα σε βαθύτατη υπαρξιακή κρίση, η αντιμετώπιση ενός αληθινού περιστατικού επιβίωσης, επιστροφή στον κόσμο των ζωντανών, ένα ρεμάλι θα παραστήσει τον γιατρό, μια σπείρα ερασιτεχνών ληστών θα κολυμπήσει στα βαθιά νερά και μια θαυμάσια εικόνα της ζωής στο χωριό.

 

«Tully: Τα Παιδιά Είναι Ευτυχία;»

Η αιχμηρή και συγκινητική κομεντί εξερευνά την ωμή πραγματικότητα της μητρότητας. Η Μάρλο, μια παντρεμένη γυναίκα με δυο παιδιά, είναι έγκυος στο τρίτο, και με μισή καρδιά δέχεται το καλοπροαίρετο δώρο του αδελφού της για «νυχτερινή νταντά», με την ελπίδα να ελαττώσει λίγο το στρες της καθημερινότητας της. Η «νυχτερινή νταντά» Τάλι έχει τη μορφή μιας όμορφης, ανεξάρτητης φοιτήτριας που θα τη βοηθήσει όχι μόνο να βρει περισσότερο χρόνο να ξεκουραστεί, αλλά και να αλλάξει εντελώς τη ζωή της με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Σκηνοθεσία: Τζέισον Ράιτμαν
Πρωταγωνιστούν: Σαρλίζ Θερόν, Μακένζι Ντέιβις, Μαρκ Ντιπλάς, Ρον Λίβινγκστον

 

«Μετά την καταιγίδα»

Μια συγκλονιστική θαλασσινή περιπέτεια, που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Μετά το χτύπημα του πιο φονικού τυφώνα στην ιστορία του Ειρηνικού ωκεανού, η Τάμι Όλντμαν ξυπνά στη μέση της θάλασσας για να βρει τον αρραβωνιαστικό της άσχημα τραυματισμένο και το σκάφος τους κατεστραμμένο. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επικοινωνήσει με κάποιον ή να βγει από τον ωκεανό, καθώς το πλησιέστερο λιμάνι είναι 1.500 μίλια μακριά. Με τον χρόνο να την κυνηγά και τις μνήμες του δυστυχήματος να δυναμώνουν, η Τάμι πρέπει να βρει γρήγορα ένα τρόπο για να σώσει τον εαυτό της και τον άνδρα που αγαπά.

Σκηνοθεσία: Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ
Πρωταγωνιστούν: Σέιλιν Γούντλεϊ, Σαμ Κλάφλιν, Τζέφρι Τόμας

 

«24 ώρες προθεσμία»

https://www.youtube.com/watch?v=N7mq1JFtqn8

Στο περιπετειώδες θρίλερ, ο Τράβις, ένας πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων αγωνίζεται να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας και του γιού του. Ένας παλιός του συνάδελφος τον πλησιάζει και του κάνει μια δελεαστική πρόταση με μεγάλο οικονομικό όφελος. Να αναλάβει μια επικίνδυνή αποστολή δολοφονίας για λογαριασμό ενός πανίσχυρου μυστικού οργανισμού. Θα δεχθεί την πρόταση αλλά λίγο πριν ολοκληρώσει την αποστολή του θα γίνει αντιληπτός με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά από την Ιντερπόλ. Και ενώ νομίζει ότι όλα τελείωσαν ξυπνάει στο τραπέζι μια χειρουργικής αίθουσας.

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σμερζ
Πρωταγωνιστούν: Ίθαν Χοκ, Πολ Άντερσον, Ρούτγκερ Χάουερ, Λίαμ Κάνινγκχαμ

 

«Ο γιατρός βλάπτει σοβαρά την υγεία»

Γαλλική κωμωδία, ριμέικ της ταινίας του 1951 του Γκι Λεφράνκ. Ένας γιατρός και πρώην απατεώνας βρίσκει καταφύγιο σε ένα μικρό επαρχιακό χωριό στις Γαλλικές Άλπεις. Θα ανακαλύψει έκπληκτος όμως ότι όλοι οι κάτοικοί του χαίρουν άκρας υγείας. Ο μόνος τρόπος για να βγάλει κάποια λεφτά είναι να τους πείσει ότι είναι άρρωστοι. Με περισσή μαεστρία και χειρισμούς, ο Νοκ βρίσκει μια ασθένεια για όλους, πραγματική ή φανταστική.

Σκηνοθεσία: Λορέν Λεβί
Πρωταγωνιστούν: Ομάρ Σι, Άλεξ Λουτζ, Άνα Ζιραρντό, Σαμπίν Αζεμά, Πασκάλ Ελμπέ

 

«Η Ληστεία»

Στο γαλλικό θρίλερ, οι ζωές τριών ληστών που επιχείρησαν να κλέψουν ένα σπίτι αλλάζουν με αυτά που αντικρίζουν μέσα του. Δύο φίλοι μαζί με την αδερφή του ενός αποφασίζουν να διαρρήξουν το πολυτελές σπίτι ενός άντρα, τον οποίο είδαν να μεταφέρει εκεί μια βαλίτσα γεμάτη λεφτά. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως πρόκειται για ένα κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, το οποίο εκβιάζει η μαφία των ναρκωτικών.

Σκηνοθεσία: Γκέλα Μπαμπλουανί
Πρωταγωνιστούν: Ζορζ Μπαμπλουανί, Βενσάν Ροτιέ, Λουί Ντο Ντε Λενκεσέν, Μπενουά Μαζιμέλ

 

«1945»

Στο Ουγγρικό ιστορικό δράμα, κάποια ζεστή ημέρα του Αυγούστου του 1945, κι ενώ οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού είναι αφοσιωμένοι στην προετοιμασία για το γάμο του γιου του τοπικού ιερέα, καταφθάνουν στον σταθμό των τρένων δύο Ορθόδοξοι Εβραίοι κουβαλώντας κάποια μυστηριώδη δέματα. Οι χωρικοί τρέμουν στην ιδέα πως πρόκειται για επιζώντες από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που θα διεκδικήσουν τη χαμένη τους περιουσία

Σκηνοθεσία: Φέρεντς Τόροκ
Πρωταγωνιστούν: Πέτερ Ρούντολφ, Μπενς Τασνάντι, Ταμάς Σαμπό Κίμελ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 31/5-6/6

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment