PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 31/1


Μια περιπέτεια δράσης με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, ένα γκανγκστερικό έπος από την Κολομβία και το αμερικανικό ριμέικ μιας αγαπημένης γαλλικής επιτυχίας πλαισιώνουν την «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου με τις δέκα υποψηφιότητες για Όσκαρ.

 

«Αποδημητικά Πουλιά»

Δραματική αστυνομική περιπέτεια. Ένα δυνατό κινηματογραφικό έπος, μια αληθινή, συγκλονιστική και συνάμα συγκινητική ιστορία που καταγράφει την άνοδο του εμπορίου ναρκωτικών στην Κολομβία και ταυτόχρονα τη μάχη των ιθαγενών για τη διατήρηση των παραδόσεών τους απέναντι στις απειλές του σύγχρονου κόσμου..

Σκηνοθεσία: Σίρο Γκέρα και Κριστίνα Γκαλέγκο
Πρωταγωνιστούν: Καρμίνα Μαρτίνεζ, Τζον Ναρβάεζ, Χοσέ Ακόστα και Χοσέ Βιθέντε Κότες

 

«Η Ευνοούμενη» (The Favourite)

Η πρώτη δραματική κωμωδία εποχής του Γιώργου Λάνθιμου, η οποία βγαίνει σήμερα σε μικρό κύκλωμα επιλεγμένων αιθουσών και κανονικά στις αίθουσες όλης της χώρας από τις 7 Φεβρουαρίου, μας μεταφέρει στις αρχές του 18ου αιώνα. Η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Παρόλα αυτά, οι αγώνες πάπιας και η κατανάλωση ανανά βρίσκονται στο απόγειό τους. Η φιλάσθενη Βασίλισσα Άννα βρίσκεται στον θρόνο και η στενή της φίλη Λαίδη Σάρα κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την υγεία και το απρόβλεπτο ταπεραμέντο της. Όταν η νέα υπηρέτρια Άμπιγκεϊλ καταφτάνει, η γοητεία της την κάνει αμέσως αγαπητή στη Σάρα που την παίρνει υπό την προστασία της. Καθώς οι τακτικές του πολέμου καταναλώνουν όλο τον χρόνο της Σάρα, η Άμπιγκεϊλ παίρνει τη θέση της ως η συντροφιά της Βασίλισσας. Η φιλία τους της δίνει την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της και δεν θα αφήσει καμία γυναίκα, καμία πολιτική και κανένα κουνέλι να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο της.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος
Πρωταγωνιστούν: Ολίβια Κόλμαν, Ρέιτσελ Βάις, Έμα Στόουν, Νίκολας Χουλτ, Μαρκ Γκάτις, Τζον Άλγουιν και Τζέιμς Σμιθ

 

«Flashback»

https://www.youtube.com/watch?v=YXvLMqmd8P0

Αστυνομική περιπέτεια δράσης. Μία ληστεία πάει στραβά και τα θύματα είναι πολλά. Ο μόνος επιζών ληστής παθαίνει αμνησία και δεν θυμάται πού έκρυψε 500.000 δολάρια. Όταν μία μυστηριώδης ομάδα τον βγάζει από το νοσοκομείο για να βρει τα λεφτά, του χορηγεί ένα πειραματικό φάρμακο που στέλνει το μυαλό του σε άλλες εποχές, αποκαλύπτοντας κρυμμένα μυστικά. Όσο ο αστυνομικός βρίσκεται στα ίχνη του, ο ληστής παλεύει να θυμηθεί, πριν ένας ξεχασμένος εχθρός τον ανακαλύψει και τον προλάβει.

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Μίλερ
Πρωταγωνιστούν: Μάθιου Μοντίν, Σιλβέστερ Σταλόνε, Μέντοου Γουίλιαμς, Ράιαν Γκούζμαν και Κόλιν Έγκλσφιλντ

 

«Τοσοδούλικα 2: Περιπέτεια στην Άκρη του Κόσμου»

Ταινία κινουμένων σχεδίων. Τρία χρόνια μετά την «Κοιλάδα των Χαμένων Μυρμηγκιών», οι λιλιπούτειοι ήρωες επιστρέφουν και, μαζί με τους νέους τους φίλους, αναλαμβάνουν μια δύσκολη αποστολή στην άλλη άκρη του κόσμου. Όταν μια μικρή πασχαλίτσα παγιδεύεται σε ένα δέμα με προορισμό την Καραϊβική, τα μικροσκοπικά χαριτωμένα έντομα ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν ένα περιπετειώδες ταξίδι μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου, με σκοπό να την επιστρέψουν σώα στην κοιλάδα τους.

Σκηνοθεσία: Ελέν Ζιρό και Τομά Ζαμπό

 

«Η Θετική Πλευρά της Ζωής»

Στη δραματική κωμωδία ριμέικ των «Άθικτων», ένας τετραπληγικός δισεκατομμυριούχος προσλαμβάνει για βοηθό του έναν πρώην κατάδικο που είναι ελεύθερος υπό όρους, και μια ιδιαίτερη σχέση αρχίζει να αναπτύσσεται.

Σκηνοθεσία: Νιλ Μπέργκερ
Πρωταγωνιστούν: Μπράιαν Κράνστον, Κέβιν Χαρτ και Νικόλ Κίντμαν

 

«Σέρλοκ Χολμς και Δρ. Γουάτσον»

Στην κωμωδία μυστηρίου, ο θρυλικός ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς και ο πιστός του φίλος Δρ. Γουάτσον, σε μια εκδοχή των περιπετειών του πασίγνωστου δίδυμου της κλασικής αστυνομικής λογοτεχνίας που γεννήθηκε από την πένα του Σκωτσέζου συγγραφέα σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ.

Σκηνοθεσία: Έιταν Κόεν
Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Φέρελ, Τζον Σ. Ράιλι, Λόρεν Λάπκους, Κέλι Μακντόναλντ, Ρέιφ Φάινς, Χιου Λόρι και Ρεμπέκα Χολ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 31/1-6/2
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment