PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 30/7


Πέντε νέες ταινίες, μια κινουμένων σχεδίων και τρεις επανεκδόσεις, συνθέτουν το κινηματογραφικό παζλ της τελευταίας εβδομάδας του Ιουλίου.

Δυναμικό θρίλερ δράσης, ιστορία γυναικείας χειραφέτησης, ιταλική καλοκαιρινή κωμωδία, περιπέτεια με θέμα την αξία της ανακάλυψης της φύσης, η πρώτη διασκευή διάσημου μπεστ σέλερ, επανέκδοση θρυλικής κωμωδίας και μια παιχνιδιάρικη φάρσα για την επιθυμία, τον συμβιβασμό και την νοσταλγία.

 

«Επικίνδυνη Ομορφιά»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Η Έιβα, μια αδίστακτη επαγγελματίας δολοφόνος, αν και είναι απίστευτα αποτελεσματική στη δουλειά της, παραβιάζει συνεχώς τα πρωτόκολλα, με αποτέλεσμα να εξοργίζει τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης στην οποία ανήκει. Πλέον, έχει γίνει η ίδια στόχος και πρέπει να ξεφύγει από τους πρώην εργοδότες της.

Σκηνοθεσία: Τέιτ Τέιλορ
Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Τσάστεϊν, Κόλιν Φάρελ, Τζον Μάλκοβιτς και Κόμον

 

«Miss Απειθαρχία»

Δραματική κομεντί, αγγλικής παραγωγής του 2020. Τα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Κόσμος» του 1970 πραγματοποιούνται στο Λονδίνο με παρουσιαστή τον διάσημο Αμερικανό κωμικό Μπομπ Χόουπ. Πρόκειται για το διαγωνισμό με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον κόσμο, κάτι το οποίο θέλουν να εκμεταλλευτούν τα μέλη του Κινήματος για τη Γυναικεία Χειραφέτηση, εισβάλλοντας στη σκηνή και διακόπτοντας τη ζωντανή αναμετάδοση. Μια ιστορία γυναικείας χειραφέτησης από την ταραχώδη δεκαετία του ’70.

Σκηνοθεσία: Φιλίπα Λόουθορπ
Πρωταγωνιστούν: Κίρα Νάιτλι, Τζέσι Μπάκλεϊ, Γκούγκου Μπάθα – Ρο, Γκρεγκ Κινίαρ και Ρις Ίφανς

 

«Μια Νύχτα Μαγική»

Κομεντί, γαλλικής παραγωγής του 2019. Έπειτα από 20 χρόνια γάμου, η Μαρία αποφασίζει να αφήσει τη συζυγική στέγη. Μια νύχτα πηγαίνει στο δωμάτιο 212, στο ξενοδοχείο απέναντι από το σπίτι της. Από εκεί, έχοντας πανοραμική θέα του διαμερίσματός της, του συζύγου της, του γάμου της, αλλά και του παρελθόντος της, αναρωτιέται αν πήρε τη σωστή απόφαση.

Σκηνοθεσία: Κριστόφ Ονορέ
Πρωταγωνιστούν: Κιάρα Μαστρογιάνι, Βενσάν Λακόστ, Μπενζαμάν Μπιολέ και Καμίγ Κοτέν

 

«Όχι Άλλο Καλοκαίρι»

Κωμωδία, ιταλικής παραγωγής του 2020. Τρεις οικογένειες από διαφορετικά κοινωνικά υπόβαθρα και κουλτούρες νοικιάζουν, κατά λάθος, το ίδιο εξοχικό σπίτι κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών. Διαφορετικοί τρόποι ζωής διασταυρώνονται σε ένα μικρό νησί έξω από τις ιταλικές ακτές στην ίδια παραλία και, δυστυχώς, στο ίδιο σπίτι. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, αλλά τρελά διασκεδαστική.

Σκηνοθεσία: Μάσιμο Βενιέρ
Πρωταγωνιστούν: Λουτσία Μασίνο, Άλντο Μπάλιο, Μάσιμο Πορέτι και Καρλότα Νάτολι

 

«Ένα Τέλειο Σχέδιο»

Δραματική ταινία, ισπανικής παραγωγής του 2019. Τρεις απολυμένοι φίλοι αποφασίζουν να μην το βάλουν κάτω και καταστρώνουν ένα σχέδιο που θα τους βγάλει από την ανεργία. Η εφαρμογή του, όμως, συνεχώς αναβάλλεται, γεγονός που θα κλονίσει ακόμα και τη φιλία τους.

Σκηνοθεσία: Πόλο Μενάργκεθ
Πρωταγωνιστούν: Αντόνιο ντε λα Τόρε, Ραούλ Αρεβάλο και Τσέμα ντελ Μπάρκο

 

«Ο Πλανήτης του Γουίλι»

Κινούμενα σχέδια, γαλλικής παραγωγής του 2019. Όταν το διαστημόπλοιό τους καταστρέφεται από έναν αστεροειδή, ο μικρός Γουίλι χωρίζεται από τους γονείς του και η κάψουλα διάσωσης τον οδηγεί σε έναν μυστηριώδη και ανεξερεύνητο πλανήτη. Με τη βοήθεια του Μπακ, ενός ρομπότ επιβίωσης, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μέχρι να τον εντοπίσουν και να τον σώσουν οι γονείς του. Μια περιπέτεια γεμάτη ανακαλύψεις με θέμα την ανεξαρτησία, τη συνεργασία και την αξία της ανακάλυψης της φύσης.

Σκηνοθεσία: Έρικ Τόστι

 

Προβάλλονται ακόμη οι επανεκδόσεις:

«Γυμνοί στον Ήλιο»

Στην πρώτη κινηματογραφική διασκευή (1960) του διάσημου μπεστ σέλερ της Πατρίτσια Χάισμιθ «Ο Ταλαντούχος Κος Ρίπλεϊ» από τον Ρενέ Κλεμάν, με την υποβλητική μουσική του Νίνο Ρότα, ένας φτωχός νέος δολοφονεί έναν πλούσιο πλέι-μπόι και προσπαθεί να αποκτήσει τα λεφτά και το κορίτσι του. Ο Αλέν Ντελόν κερδίζει τις εντυπώσεις σε μια γεμάτη ασυγκράτητο ερωτισμό ερμηνεία, έχοντας πλάι του την Ρόμι Σνάιντερ.

«Το Κλουβί με τις Τρελές»

Βασισμένη στο θεατρικό έργο του Ζαν Πουαρέ, η θρυλική κωμωδία Εντουάρ Μολιναρό (1978), με τους Ούγκο Τονιάτσι και Μισέλ Σερό, αποτελεί μία από τις πιο εμπορικές κωμωδίες όλων των εποχών και σταθμό στην ιστορία του σινεμά. Ο Ρενάτο, ιδιοκτήτης ενός καμπαρέ που ειδικεύεται στα drag shows, έχει μακροχρόνια σχέση με τον Αλμπίν, τον σταρ του κλαμπ. Οι δυο τους αναγκάζονται να παραστήσουν το straight ζευγάρι όταν ο γιος τους αποφασίζει να παντρευτεί την κόρη μιας διάσημης και υπερσυντηρητικής οικογένειας.

«Ληστεία αλά Ιταλικά»

Ο Μάικλ Κέιν, Νόελ Κάουαρντ και Μπένι Χιλ ενώνουν τις δυνάμεις τους στη γεμάτη δράση ταινία του Πίτερ Κόλινσον (1969), που έκανε διάσημο το Mini Cooper. Μια ομάδα διαρρηκτών καταστρώνει ένα μεγαλοφυές σχέδιο για να κλέψουν ένα φορτίο χρυσού τεράστιας αξίας. Για να το καταφέρουν και να δραπετεύσουν ανενόχλητοι, θα προκαλέσουν στους δρόμους της πόλης το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα που έχει γίνει ποτέ!

 

Δείτε τι παίζεται στα θερινά σινεμά την εβδομάδα 30/7-5/8
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment