PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 30/5


Με την προεκλογική περίοδο να συνεχίζεται μέχρι τις αρχές Ιουλίου, τις εξετάσεις των μαθητών να βρίσκονται σε εξέλιξη κι το καλοκαιράκι να είναι επιτέλους εδώ, αυτή την εβδομάδα επτά νέες ταινίες, βγαίνουν απόψε στους κινηματογράφους. Ο θρυλικός Γκοτζίλα, ένα χαριτωμένο σκυλάκι, η κόρη μιας πρώην νικήτριας καλλιστείων, ένας άντρας απέναντι σε οδυνηρές αποκαλύψεις, μία φαινομενικά άκακη και μοναχική γυναίκα, ο Τάρον Έγκερτον ως Έλτον Τζον κι ένα ακόμη συγκλονιστικό κεφάλαιο στο μεγάλο βιβλίο των βασανισμένων γυναικών.

 

«Αναζητώντας τον Χέντριξ»

Δραματική κωμωδία, κυπριακής παραγωγής, που κέρδισε το μεγάλο βραβείο στο Tribeca Film Festival της Νέας Υόρκης, και το Βραβείο Ίρις Καλύτερου Σεναρίου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, έχει ήρωες ένα χαριτωμένο σκυλάκι, τον ιδιοκτήτη του, έναν αποτυχημένο μουσικό, και το δισεπίλυτο Κυπριακό. Στην υπόθεση της γλυκόπικρης κωμωδίας, το σχέδιο του Γιάννη για να φύγει από την Κύπρο ανατρέπεται όταν ο σκύλος του, ο Τζίμι, διασχίζει τη Νεκρή Ζώνη που χωρίζει τις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα. Επειδή η μεταφορά ζώων από τα κατεχόμενα απαγορεύεται, ο Γιάννης αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια κάποιων «εκλεκτών» χαρακτήρων για να τον φέρει πίσω.

Σκηνοθεσία: Μάριος Πιπερίδης
Πρωταγωνιστούν: Αδάμ Βουσδούκος, Βίκυ Παπαδοπούλου, Φατίχ Αλ, Οζγκούρ Καραντενίζ, Γιάννης Κόκκινος, Βαλεντίνο Κόκκινος, Τόνυ Δημητρίου, Κωνσταντίνος Τσιώλης και Γεωργία Κωνσταντίνου

 

«Όνειρα σε Ψηλοτάκουνες Γόβες»

Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής, για την πραγματική σημασία της ομορφιάς, είναι βασισμένη στο εφηβικό μπεστ σέλερ της Τζούλι Μέρφι. Η Γουίλ είναι η ευτραφής έφηβη κόρη μιας πρώην νικήτριας καλλιστείων της επαρχιακής πόλης του Τέξας όπου ζουν, αποφασίζει να δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό ομορφιάς που διοργανώνει η μητέρα της για να διαμαρτυρηθεί για τα περιοριστικά πρότυπα ομορφιάς που κυριαρχούν. Δεν υπολογίζει, όμως, πως αμέσως το παράδειγμά της θα ακολουθήσουν και άλλες κοπέλες.

Σκηνοθεσία: Αν Φλέτσερ
Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Μακντόναλντ, Τζένιφερ Άνιστον, Οντέγια Ρας, Λουκ Μπένγουορντ και Ντον Κάμερον

 

«Αποκαλύψεις»

Στο περιπετειώδες ατμοσφαιρικό θρίλερ ανατροπών, ισπανικής παραγωγής, όταν o Ζόρντι επιστρέφει στο χωριό που μεγάλωσε, μαθαίνει ότι ο πατέρας του δεν είναι, όπως πίστευε, θαμμένος στο νεκροταφείο του χωριού. Αμέσως μετά, διαπιστώνει ότι η Βέρα, μια νεαρή κοπέλα που υποτίθεται ότι είχε σκοτωθεί μαζί με τον πατέρα του, είναι ακόμα ζωντανή. Τότε αποφασίζει να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη, μια απόφαση που τον φέρνει απέναντι σε οδυνηρές αποκαλύψεις.

Σκηνοθεσία: Νάτσο Ρουιπέρεζ
Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο Σμπαράλια, Χαν Κορνέτ, Μίτσελ Νόερ, Άνα Τορέντ και Τζιελένα Τζοβανόβα

 

«Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής. Η Μόναρκ, μια κρυφή ζωολογική ομάδα, έρχεται αντιμέτωπη με τιτάνια τέρατα, συμπεριλαμβανομένου και του Γκοτζίλα, που συγκρούεται με τη Μόθρα, τον Ρόνταν και την απόλυτη νέμεσή του, τον τρικέφαλο Γκιντόρα. Όταν αυτά τα αρχαία τέρατα, που θεωρούνταν απλώς μύθοι, ξυπνήσουν ξανά, θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους για την απόλυτη κυριαρχία, ακόμα και εις βάρος της ανθρωπότητας.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Ντάκερτι
Πρωταγωνιστούν: Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Βέρα Φαρμίγκα, Κάιλ Τσάντλερ, Ζανγκ Ζιγί, Κεν Γουατανάμπε, Τσαρλς Ντανς, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ, Τόμας Μίντλντιτς και Αίσα Χιντς

 

«MA»

Στο θρίλερ τρόμου, αμερικανικής παραγωγής, μια φαινομενικά άκακη και μοναχική γυναίκα, η οποία γνωρίζει μια παρέα εφήβων, τους προσφέρει το υπόγειό της για να διασκεδάσουν. Ωστόσο, τους θέτει μερικούς κανόνες για τη χρήση του. Όσο η παρέα περνά ανέμελη τον χρόνο της στο υπόγειο, η γυναίκα ετοιμάζει ένα σχέδιο που θα μετατρέψει τις ζωές τους στον απόλυτο εφιάλτη.

Σκηνοθεσία: Τέιτ Τέιλορ
Πρωταγωνιστούν: Οκτάβια Σπένσερ, Νταϊάνα Σίλβερς, Τζούλιετ Λιούις, Μακόλεϊ Μίλερ, Τζιάνι Πάολο και Ντάντε Μπράουν

 

«Rocketman»

Η δραματική μουσική βιογραφία, αμερικανικής και βρετανικής παραγωγής, αφηγείται την ιστορία του Σερ Έλτον Τζον, με απαρχή την εκτόξευσή του σε παγκόσμιο σούπερ σταρ στα τέλη της δεκαετίας του ’60. Ένα παιδί από μια μικρή πόλη ονειρεύεται ότι θα γράφει τραγούδια έως ότου μεταμορφωθεί πλήρως στον θρύλο που γνωρίζουμε σήμερα.

Σκηνοθεσία: Ντέξτερ Φλέτσερ
Πρωταγωνιστούν: Τάρον Έτζερτον, Τζέιμι Μπελ, Ρίτσαρντ Μάντεν και Μπράις Ντάλας Χάουαρντ

 

«Τριστάνα»

Σε επανέκδοση η δραματική ταινία, ισπανικής παραγωγής. Αμέσως μετά τον θάνατο της μητέρας της, μια νεαρή και αθώα γυναίκα βρίσκει θαλπωρή στο σπίτι του μεσήλικα αριστοκράτη κηδεμόνα της, ο οποίος σύντομα την κάνει ερωμένη του. Θα τον εγκαταλείψει προς στιγμήν, προτού επιστρέψει άρρωστη, με εκείνον να βρίσκει την ιδανική ευκαιρία για να την αιχμαλωτίσει στο σπίτι.

Σκηνοθεσία: Λουίς Μπουνιουέλ
Πρωταγωνιστούν: Φερνάντο Ρέι, Κατρίν Ντενέβ, Φράνκο Νέρο, Αντόνιο Κάσας, Βισέντε Σολέρ, Μαίρη Παζ Ποντάλ, Λόλα Γκάος, Τζίσους Φερνάντεζ, Φερνάντο Σεμπριάν και Χοακίν Παμπλόνα

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 30/5-5/6
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment