PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 30/1


Με πέντε νέες ταινίες και μία ταινία κινουμένων σχεδίων έρχεται αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα. Βραβευμένο ασπρόμαυρο θρίλερ υπαρξιακού τρόμου, ταινία δράσης με την υπογραφή του Γκάι Ρίτσι, λύκοι και πρόβατα σε συνεργασία, κωμωδία γαλλικής παραγωγής με Καναδό σκηνοθέτη και Ινδό πρωταγωνιστή και δύο ελληνικές παραγωγές απαρτίζουν τις επιλογές των σινεφίλ.

 

«Ο Φάρος»

Δραματικό θρίλερ φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Στη Νέα Αγγλία των Ηνωμένων Πολιτειών, γύρω στο 1890, σε ένα μυστηριώδες νησί, δυο φρουροί ενός απομονωμένου φάρου έχουν χρέος να μείνουν στο πόστο τους για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Εκεί θα έρθουν κοντά, θα συγκρουστούν και τελικά θα βυθιστούν στα ανείπωτα μυστήρια αυτού του παράξενου μέρους. Το πέρασμα του χρόνου θα φέρει στην επιφάνεια το πνιγηρό αίσθημα απομόνωσης, θα ανασύρει σκοτεινές φαντασιώσεις και, τελικά, θα στρέψει τους δυο άνδρες στην παράνοια.

https://www.youtube.com/watch?v=XmRfMPFiYZo

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Έγκερς
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Πάτινσον και Γουίλεμ Νταφόε

 

«The Gentlemen»

Γκανγκστερική περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών που έχει χτίσει την αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μια σειρά από συνωμοσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν την θέση του, και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του.

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι
Πρωταγωνιστούν: Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, Τσάρλι Χάνμαν, Χένρι Γκόλντινγκ, Μισέλ Ντόκερι, Τζέρεμι Στρονγκ, Έντι Μάρσαν, Κόλιν Φάρελ και Χιου Γκραντ

 

«Cosmic Candy»

Δραματική ταινία φαντασίας, ελληνικής παραγωγής του 2019. Η Άννα, μια μοναχική και ιδιόρρυθμη ταμίας σουπερμάρκετ αναγκάζεται να πάρει υπό την προστασία της το δεκάχρονο κορίτσι του διπλανού διαμερίσματος, ύστερα από την μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα του. Την ίδια στιγμή διαπραγματεύεται την πιθανή της απόλυση και ένα ρομαντικό ειδύλλιο για πρώτη φορά στη ζωή της. Και όλα αυτά υπό την επήρεια υπερβολικής ποσότητας Κόσμικ Κάντι, της καραμέλας που σκάει στο στόμα.

Σκηνοθεσία: Ρηνιώ Δραγασάκη
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Μάγια Πιπερά, Κίμωνας Κουρής, Δημήτρης Λάλος, Φώτης Θωμαϊδης και Αντώνης Τσιοτσιόπουλος

 

«Το Απίθανο Ταξίδι ενός Φακίρη»

Κωμική περιπέτεια, ινδογαλλικής (βελγικής, αμερικάνικης) παραγωγής του 2018. Ο Άτζα, ένας έξυπνος νεαρός φακίρης από τη Βομβάη, ξεκινάει ένα απίθανο ταξίδι, όταν πεθαίνει η μητέρα του, με στόχο να βρει τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ του. Ανακαλύπτει τον έρωτα σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ στο Παρίσι, έρχεται αντιμέτωπος με το θάνατο και τους Σομαλούς μετανάστες στην Αγγλία, αποκτά τη φήμη δεινού χορευτή στη Ρώμη και ζει την περιπέτεια μέσα σε ένα αερόστατο που διασχίζει τη Μεσόγειο Θάλασσα. Στο τέλος, συνειδητοποιεί πως βρήκε τους αληθινούς θησαυρούς της ζωής – και ποιος θέλει να γίνει στην πραγματικότητα.

Σκηνοθεσία: Κεν Σκοτ
Πρωταγωνιστούν: Ντανούς, Μπερενίς Μπεζό, Εριν Μοριάρτι, Μπαρκάντ Αμπντι, Ζερά Ζινιό και Μπεν Μίλερ

 

«Πρόβατα Εναντίον Λύκων 2»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, ρωσικής παραγωγής του 2019. Το ενωμένο χωριό των προβάτων και των λύκων ζει μια ήρεμη και ειρηνική ζωή όταν ξαφνικά καταφθάνουν δύο απρόσμενοι επισκέπτες – μια πολική αλεπού και μια μικρή προβατίνα. Κανείς δεν περίμενε ότι ένας κίνδυνος θα τους ακολουθήσει εκεί. Ο Γκρέι, ο νέος αρχηγός της ενωμένης φυλής, πρέπει τώρα να πείσει τα πρόβατα και τους λύκους να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τα επερχόμενα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις – γιατί η ισχύς βρίσκεται στην ενότητα!

Σκηνοθεσία: Βλάντιμιρ Νικολάεφ

 

«Χαλβάη 5-0»

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής του 2020. Ο αστυνόμος Μπέκρας, αναλαμβάνει μία περίπλοκη υπόθεση. Ένας χαλβαδοβιομήχανος βρίσκεται δολοφονημένος στην έπαυλή του, χωρίς κάποιο αποδεικτικό στοιχείο. Αντιθέτως ο αστυνόμος Μπέκρας έχει στη λίστα των υπόπτων πέντε ονόματα του στενού του κύκλου. Θα τα καταφέρει άραγε ο αστυνόμος να εντοπίσει την αλήθεια;

Σκηνοθεσία: Μάνος Καμπίτης
Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Σεφερλής, Ελένη Καστάνη, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Γιώργος Αγγελόπουλος, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νίκος Βουρλιώτης

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 30/1-5/2
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment