PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 3/9


Τέσσερις νέες ταινίες και δύο επανεκδόσεις, ανοίγουν επίσημα τη νέα κινηματογραφική σεζόν.

Γλυκόπικρη κομεντί ενηλικίωσης, ισπανική κωμωδία, νεανικό ρομαντικό δράμα, εναλλακτική υπερηρωική περιπέτεια με έντονα στοιχεία τρόμου και σασπένς, επανέκδοση ρομαντικής κομεντί και εμβληματική ταινία του Γκοντάρ.

 

«Η Τέχνη της Ενηλικίωσης»

Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Ο Σκοτ είναι ένας αργόσχολος νεαρός με τραυματικές μνήμες, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον χαμό του πατέρα του, που έχασε τη ζωή του πάνω στο καθήκον του ως πυροσβέστης. Ζει χωρίς καμία φιλοδοξία και υπευθυνότητα, πέρα από την προσπάθειά του να γίνει tattoo artist. Όλα θα αλλάξουν όταν η μητέρα του θα ερωτευτεί έναν νεότερο πυροσβέστη, γεγονός που θα αναταράξει τον ψυχικό κόσμο του Σκοτ, ο οποίος θα νιώσει ότι ο πατέρας του πάει να «αντικατασταθεί» και τότε η ζωή του θα μπει σε άλλη τροχιά, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Σκηνοθεσία: Τζαντ Άπατοου
Πρωταγωνιστούν: Μπελ Πόουλι, Μαρίζα Τομέι και Πιτ Ντέιβιντσον

 

«Όταν Έγινα Πλούσιος»

Κωμωδία, ισπανικής παραγωγής του 2019. Ένας άνεργος άντρας βρίσκεται σε ακόμα πιο δύσκολη θέση, όταν η γυναίκα του κάνει αίτηση διαζυγίου. Απελπισμένος και αβέβαιος σχετικά με το μέλλον του αγοράζει ένα λαχείο, πεισμένος ότι η φτώχεια, είναι η αιτία όλων των προβλημάτων του και κερδίζει 20 εκατομμύρια ευρώ! Ο οικονομικός του σύμβουλος του προτείνει να τα κρύψει μέχρι να βγει το διαζύγιο. Τότε ο απροσδόκητος νικητής θα χρειαστεί να ζήσει διπλή ζωή υποδυόμενος έναν πάμφτωχο για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Σκηνοθεσία: Αλβάρο Φερνάντεζ Αρμέρο
Πρωταγωνιστούν: Άλεξ Γκαρσία, Αλεχάντρα Χιμένες, Γιόρντι Σάντσεζ και Αντριάν Λάστρα

 

«After 2: Μετά τη Σύγκρουση»

Δραματική, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Το νεανικό ρομαντικό δράμα βασίζεται στο μπεστ σέλερ της Άννα Τοντ. Η Τέσα αφοσιώνεται στις σπουδές της και κάνει πρακτική στον εκδοτικό Οίκο που πάντα ονειρευόταν. Παράλληλα, όμως, τη φλερτάρει ένας συνάδελφός της, κάτι που κάνει τον Χάρντιν να πεισμώσει και να αποφασίζει να την κερδίσει ξανά, μετά το μεγάλο λάθος που έκανε στο παρελθόν εις βάρος της.

https://www.youtube.com/watch?v=i_jki0KxGzc

Σκηνοθεσία: Ρότζερ Καμπλ
Πρωταγωνιστούν: Τζόζεφιν Λάνγκφορντ, Χίροου Φάινς Τίφιν και Λουίζ Λόμπαρντ

 

«Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Τέσσερις νεαροί μεταλλαγμένοι κρατούνται σε απομονωμένο νοσοκομείο υπό ψυχιατρική παρακολούθηση. Μία από τις γιατρούς που τους παρακολουθεί, πιστεύει πως συνιστούν κίνδυνο για τους εαυτούς τους αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, την ώρα που προσπαθεί να τους μάθει να χειρίζονται σωστά τις ξεχωριστές δυνάμεις τους. Όταν μια πέμπτη μεταλλαγμένη φτάνει στο νοσοκομείο και ενώνεται με τους υπόλοιπους, τότε αρχίζουν να συμβαίνουν μια σειρά από παράξενα και επικίνδυνα περιστατικά.

Σκηνοθεσία: Τζος Μπουν
Πρωταγωνιστούν: Άνια Τέιλορ – Τζόι, Τσάρλι Χίτον, Άλις Μπράγκα και Μέιζι Γουίλιαμς

 

Προβάλλονται ακόμη οι επανεκδόσεις:

«Σαμπρίνα»

Στην επανέκδοση του 1954, δημιουργίας του Μπίλι Γουάιλντερ, δύο αδέλφια, ο Λάινους και ο Ντέιβιντ Λάραμπι, κληρονομούν την τεράστια περιουσία του πατέρα τους. Ο σοβαρός Λάινους αφοσιώνεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ ο Ντέιβιντ ενδιαφέρεται μόνο για τα γρήγορα αυτοκίνητα και τις όμορφες κοπέλες. Η κόρη του σοφέρ της οικογένειας, η Σαμπρίνα, επιχειρεί να αυτοκτονήσει από έρωτα για τον Ντέιβιντ, αλλά ο Λάινους της σώζει τη ζωή. Ο πατέρας της τότε τη στέλνει στο Παρίσι για σπουδές, όπου θα μεταμορφωθεί σε μια καλλιεργημένη και γοητευτική γυναίκα. Όταν επιστρέφει στην έπαυλη των Λάραμπι, τα πάντα αλλάζουν, αφού ο Ντέιβιντ εντυπωσιάζεται μαζί της, ενώ ο Λάινους αρχίζει να τη φλερτάρει. Το πρόσωπο της Όντρεϊ Χέπμπορν, η γοητεία του Γουίλιαμ Χόλντεν, το στραβό καπέλο του Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ συνυπάρχουν σε μια απολαυστική ταινία με την πρόφαση της ρομαντικής κομεντί.

«Με Κομμένη την Ανάσα»

Στην επανέκδοση του 1960 -με αποκατεστημένες κόπιες- της εμβληματικής ταινίας του Ζαν-Λικ Γκοντάρ, «σημαία» του κινήματος της νουβέλ βαγκ, ο Μισέλ πιστεύει ότι η ζωή είναι σινεμά. Θα κλέψει το αυτοκίνητο που θα τον οδηγήσει από την Μασσαλία στο Παρίσι κι εκεί θα διεκδικήσει την Πατρίτσια, το κορίτσι που δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του. Όταν, όμως, στην πορεία σκοτώνει έναν αστυνομικό, η αναμέτρησή του με την αληθινή ζωή είναι θέμα χρόνου. Στην εμβληματική ταινία πρωταγωνιστούν οι Ζαν-Πολ Μπελμοντό και Τζιν Σίμπεργκ.

 

Δείτε τι παίζεται στα θερινά σινεμά την εβδομάδα 3/9-9/9
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment