PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 3/1


Μια αληθινή αντιρατσιστική ιστορία, η επιστροφή του θρυλικού Κλιντ Ίστγουντ στη μεγάλη οθόνη, η αγνώριστη Νικόλ Κίντμαν, σε συνδυασμό με ψυχολογικό θρίλερ, ρομαντική κομεντί και κινούμενα σχέδια, συνθέτουν ένα πλούσιο «μενού» για τους σινεφίλ, στο πρώτο κινηματογραφικό ραντεβού του 2019.

 

«Το Πράσινο Βιβλίο»

Δραματική κομεντί. Μια αληθινή αντιρατσιστική ιστορία. Τη δεκαετία του ’60, ο Τόνι Λιπ -πορτιέρης από μία ιταλο-αμερικανική γειτονιά του Μπρονξ, προσλαμβάνεται ως οδηγός – σωματοφύλακας του Dr. Ντον Σίρλεϊ, ενός παγκοσμίου φήμης Αφροαμερικάνου πιανίστα, για να τον συνοδεύσει σε μία περιοδεία από το Μανχάταν στον βαθύ αμερικάνικο Νότο. Θα πρέπει να κινηθούν στηριζόμενοι στο «Πράσινο Βιβλίο», που θα τους υποδείξει τα ελάχιστα καταλύματα -εστιατόρια κ.λπ., που ήταν τότε ασφαλή για τους Αφροαμερικανούς. Στην πορεία συναντούν ρατσισμό αλλά και διάφορους κινδύνους, κι έτσι αποφασίζουν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να επιβιώσουν σε μία διαδρομή ζωής.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Φαρέλι
Πρωταγωνιστούν: Βίγκο Μόρτενσεν, Μαερσάλα Αλί και Λίντα Καρντελίνι

 

«Το Βαποράκι»

Στην περιπέτεια, ο ογδοντάχρονος Ερλ Στόουν είναι απένταρος, μόνος και αντιμέτωπος με τη χρεοκοπία της επιχείρησής του, όταν του προσφέρεται μία δουλειά, στην οποία -φαινομενικά- πρέπει απλά να οδηγεί. Στην πραγματικότητα, γίνεται μεταφορέας στην υπηρεσία του μεξικάνικου καρτέλ ναρκωτικών. Τα πάει καλά, τόσο καλά που οι «παραγγελίες» ολοένα και αυξάνονται και ο ίδιος σύντομα ανεβαίνει στην ιεραρχία της «επιχείρησης». Δεν αργεί, ωστόσο, να τον εντοπίσει το ραντάρ του σκληρού πράκτορα της υπηρεσίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, Κόλιν Μπέιτς. Έτσι, παρόλο που τα οικονομικά του προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν, τα προηγούμενα λάθη του αρχίζουν να τον βαραίνουν σε τέτοιο βαθμό που είναι αβέβαιο αν θα έχει τον χρόνο να τα διορθώσει, πριν βρεθεί ενώπιον της επιβολής του νόμου ή των αρχηγών του καρτέλ.

Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ
Πρωταγωνιστούν: Κλιντ Ίστγουντ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Λόρενς Φίσμπερν, Νταϊάν Γουίστ και Μάικλ Πένια

 

«Destroyer»

Στην αστυνομική ταινία, πριν από 16 χρόνια, η ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες, Έριν Μπελ, πήγε σε μυστική αποστολή στην Καλιφόρνια με σκοπό να εισχωρήσει σε μια συμμορία, με αρχηγό τον τρομακτικό Σίλας. Όταν μια από τις βίαιες ληστείες τους αποτυγχάνει, η κάλυψη της Έριν χάνεται και ο Σίλας διαφεύγει. Αρκετά χρόνια αργότερα, ο Σίλας επιστρέφει πιο δυνατός και πιο επικίνδυνος από ποτέ, έχοντας καταστρώσει το σχέδιο της μεγαλύτερης τραπεζικής ληστείας στην ιστορία των ληστειών. Αυτή τη φορά, όμως, η Έριν θα τον σταματήσει.

Σκηνοθεσία: Κάριν Κουσάμα
Πρωταγωνιστούν: Νικόλ Κίντμαν, Τόμπι Κέμπελ, Σεμπάστιαν Σταν και Τατιάνα Μασλάνι

 

«Η Άγρια Αχλαδιά»

Στη δραματική τούρκικη ταινία, ένα συναρπαστικό σε ιδέες υπαρξιακό δοκίμιο πάνω στις σχέσεις ζωής και τέχνης αλλά και στην αλλαγή ηθών και αξιών στη σύγχρονη τουρκική κοινωνία, με πρωταγωνιστή έναν νεαρό άντρα που έχει μόλις τελειώσει τις σπουδές του κι επιστρέφει στην πόλη του, φιλοδοξώντας να εκδώσει το πρώτο του βιβλίο.

Σκηνοθεσία: Νουρί Μπιλγκέ Τσεϊλάν
Πρωταγωνιστούν: Σερκάν Κεσκίν, Ντογκού Ντεμίρκοϊ και Μουράτ Σεμσίρ

 

«Escape Room»

Στο ψυχολογικό θρίλερ, έξι άγνωστοι μεταξύ τους παίκτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι γρίφων, το οποίο ζητά την απόλυτη συνεργασία και προσοχή τους ώστε να βρουν την έξοδο και να επιζήσουν.

Σκηνοθεσία: Άνταμ Ρόμπιτελ
Πρωταγωνιστούν: Λόγκαν Μίλερ, Ντέμπορα Αν Γολ και Τέιλορ Ράσελ

 

«Μια Δεύτερη Ευκαιρία»

Στην κομεντί, η 43χρονη Μάγια είναι ιδιοκτήτρια καταστήματος λιανικής πώλησης που παλεύει με τα απωθημένα και τα ανεκπλήρωτα όνειρά της. Μέχρι που αποκτά την ευκαιρία να αλλάξει τρόπο ζωής, αποδεικνύοντας πως ποτέ δεν είναι αργά για μια δεύτερη ευκαιρία.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Σίγκαλ
Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόπεζ, Βανέσα Χάτζενς και Μίλο Βεντιμίλια

 

«Η Απίστευτη Ιστορία του Γιγάντιου Αχλαδιού»

Στην παραμυθένια ταινία κινουμένων σχεδίων από τη Δανία, ο ελέφαντας Σεμπάστιαν, ο γάτος Μίτσο κι ένας πυρηνικός επιστήμονας σαλπάρουν με ένα γιγάντιο αχλάδι για να βρουν το Μυστηριώδες Νησί και τον εξαφανισμένο δήμαρχό τους, ο οποίος μπορεί να ξαναφέρει τον ήλιο στην πόλη τους.

Σκηνοθεσία: Αμάλιε Νέσμπι Φικ, Γιόργκεν Λένταμ, Φίλιπ Αϊνστάιν Λίπσκι

 

«Γουίλι»

Κινούμενο σχέδιο με πρωταγωνιστή ένα αυτοκίνητο-πρώην πρωταθλητή αγώνων που εργάζεται ως ταξί. Όταν, όμως, ερωτεύεται ένα σπορ αυτοκίνητο, τα μεγάλα του όνειρα θα ξυπνήσουν και πάλι και η ζωή του θα πάρει διαφορετική τροπή.

Σκηνοθεσία: Γιούσρι Αμπντούλ Χαλίμ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 3/1-9/1
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment