PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/3


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, περιλαμβάνει επτά νέες ταινίες και δύο κινουμένα σχέδια. Δυστοπική επιστημονική φαντασία, απρόσμενες αποκαλύψεις, πολεμικά όρια, ομιχλώδης εξαφάνιση, τραυματικές αναμνήσεις, ασυμβίβαστες επιθυμίες, αιματοβαμμένος τρόμος, χαριτωμένη διεκδίκηση και περιπετειώδης ευφυΐα.

 

«Ready player one» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του μπεστ σέλερ του Έρνεστ Κλάιν, «Αν είσαι έτοιμος, πάτα enter», η ταινία μας μεταφέρει στο 2045, σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου η μοναδική διέξοδος των ανθρώπων, οι οποίοι έχουν εξαθλιωθεί από την ανεργία, τη φτώχεια και την απόγνωση, είναι ένα ανεξάντλητο ψηφιακό σύμπαν εικονικής πραγματικότητας, που τους δίνει τη δυνατότητα να ζουν ό,τι θέλουν, μπαίνοντας σε αυτό. Έτσι, ένας νεαρός, αποφασίζοντας να πάρει μέρος σε έναν διαγωνισμό, παρασύρεται σε ένα ξέφρενο κυνήγι θησαυρού που αψηφά τους κανόνες της πραγματικότητας, μέσα σε έναν φανταστικό κόσμο μυστηρίου, ανακαλύψεων και κινδύνων.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Τάι Σέρινταν, Ολίβια Κουκ, Μπεν Μέντελσον, Τ. Τζ. Μίλερ και Σάιμον Πεγκ

 

«Μόνο εσένα βλέπω»

https://www.youtube.com/watch?v=IKK_yfuFv9A

Στο δράμα μυστηρίου, η ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού διαταράσσεται ανεπανόρθωτα, όταν η τυφλή σύζυγος εγχειρίζεται και, αρχίζοντας να βρίσκει σταδιακά την όρασή της, αντιλαμβάνεται ότι ο έγγαμος βίος της ήταν πολύ διαφορετικός από ό,τι πίστευε.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ
Πρωταγωνιστούν: Μπλέικ Λάιβλι, Τζέισον Κλαρκ και Ιβόν Στραχόβσκι

 

«Εντός ορίων»

Σαν μια σύγχρονη εκδοχή του ελεύθερου – πολιορκημένου ανθρώπου, το πολυβραβευμένο πολεμικό δράμα, εκτυλίσσεται σε ένα διαμέρισμα στην εμπόλεμη ζώνη της Συρίας, το οποίο γίνεται καταφύγιο για δύο οικογένειες. Την ώρα που έξω πέφτουν βόμβες και οι δρόμοι γεμίζουν ελεύθερους σκοπευτές, η μικρή αυτή κοινωνία προσπαθεί να κρατηθεί όρθια, ακολουθώντας τη ρουτίνα της.

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Φαν Λιου
Πρωταγωνιστούν: Χιάμ Αμπάς, Ντιαμάντ Αμπού Αμπούντ και Ζιλιέ Ναβί

 

«Το κορίτσι στην ομίχλη» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Ο βραβευμένος Ιταλός συγγραφέας κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη το πολυμεταφρασμένο του αστυνομικό θρίλερ, που αφορά στη μυστηριώδη εξαφάνιση μιας δεκαεξάχρονης. Ένας αινιγματικός ερευνητής που καλείται να εξιχνιάσει το μυστήριο συνειδητοποιεί ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και όλοι είναι πιθανοί ύποπτοι.

Σκηνοθεσία: Ντονάτο Καρίσι
Πρωταγωνιστούν: Τόνι Σερβίλο, Ζαν Ρενό, Αλέσιο Μπόνι, Λορέντζο Ρικέλμι και Γκαλάτεα Ράντζι

 

«Σκοτεινός ποταμός»

Μετά τον θάνατο του πατέρα της, μια γυναίκα επιστρέφει, ύστερα από μια δεκαπενταετία, στη γενέτειρά της, στο δράμα μυστηρίου. Μια διαφωνία με τον αδελφό της φέρνει στην επιφάνεια τραυματικές μνήμες, οι οποίες ήταν αδρανείς για χρόνια. Θα καταφέρουν τα δύο αδέλφια να προχωρήσουν ή τα γεγονότα του παρελθόντος θα στοιχειώνουν για πάντα το μέλλον τους;

Σκηνοθεσία: Κλιό Μπάρναρντ
Πρωταγωνιστούν: Ρουθ Γουίλσον, Μαρκ Στάνλεϊ και Σον Μπιν

 

«Μια νέα γυναίκα»

Απογοητευμένη ερωτικά, χωρίς χρήματα, με παρέα μόνο μια γάτα, και τις φιλικές πόρτες να κλείνουν η μία μετά την άλλη, μια κοπέλα επιστρέφει στο Παρίσι, μετά από μεγάλη απουσία, στο γαλλικό δράμα. Τυχαίες και μη συναντήσεις τη φέρνουν σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά κυρίως με τις πραγματικές της επιθυμίες, σε μια ασυμβίβαστη επιμονή να ξαναστήσει τη ζωή της με τους δικούς της όρους.

Σκηνοθεσία: Λεονόρ Σεράιγ
Πρωταγωνιστούν: Λετίσια Ντος, Σουλεϊμάν Σαγιέ, Ντιαγιέ και Γκρεγκορί Μονσαϊνζόν

 

«The strangers: Ματωμένη νύχτα» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Μία δεκαετία μετά το απίστευτα επιτυχημένο θρίλερ τρόμου του Μπράιαν Μπερτίνο, «The strangers», ακόμα πιο τρομακτική η συνέχειά του, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Αυτήν τη φορά, μια συνηθισμένη εκδρομή καταλήγει σε φρικτό εφιάλτη, όταν τα μέλη μιας οικογένειας βιώνουν μία νύχτα απερίγραπτου τρόμου σε ένα απομονωμένο πάρκο για τροχόσπιτα, καθώς τρεις ψυχοπαθείς με μάσκες και θανατηφόρες προθέσεις τα αναγκάζουν να παλέψουν για τη ζωή τους.

Σκηνοθεσία: Γιοχάνες Ρόμπερτς
Πρωταγωνιστούν: Κριστίνα Χέντρικς, Μπέιλι Μάντισον, Μάρτιν Χέντερσον, Λιούις Πούλμαν και Έμα Μπελόμι

 

«Πίτερ Ράμπιτ» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Στην κωμωδία κινουμένων σχεδίων, ο διάσημος σκανταλιάρης ήρωας της Μπέατριξ Πότερ διεκδικεί, με διάφορα τεχνάσματα, έναν λαχταριστό λαχανόκηπο και την αποκλειστική εύνοια μιας φιλόζωης γειτόνισσας.

Σκηνοθεσία: Γουίλ Γκλουκ

 

«Λεό Ντα Βίντσι: Αποστολή Μόνα Λίζα» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

https://www.youtube.com/watch?v=_LfSMJg6OMM

Η περιπέτεια κινουμένων σχεδίων είναι εμπνευσμένη από τη ζωή του επιστήμονα, εφευρέτη και καλλιτέχνη Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Καθώς ο μικρός Λεονάρντο προσπαθεί να τα καταφέρει με τις απίστευτες εφευρέσεις του, ένας μυστηριώδης παραμυθάς που μιλάει για έναν κρυμμένο θησαυρό, τον ωθεί να ξεκινήσει ένα περιπετειώδες ταξίδι.

Σκηνοθεσία: Σέρτζιο Μάνφιο

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 29/3-4/4

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment