PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/11


Τον κόσμο του Όσκαρ Ουάιλντ, έναν εξορκισμό με ανεπιθύμητα αποτελέσματα, την επιστροφή του Ρόκι στα ρινγκ, ένα φεμινιστικό γουέστερν από την Ινδονησία και την παρουσίαση ενός νέου προσώπου του Ρομπέν των Δασών, ξεχωρίζουν ανάμεσα στις έξι νέες ταινίες της εβδομάδας που βγαίνουν στις κινηματογραφικές αίθουσες, στις τελευταίες  πρεμιέρες του Νοεμβρίου.

 

«Ευτυχισμένος Όσκαρ»

Η βιογραφική ταινία περιγράφει τον κόσμο του Όσκαρ Ουάιλντ με τη συγκίνηση, το χιούμορ, τη διαχρονικότητα που του αρμόζει. Ο Ιρλανδός μυθιστοριογράφος, ποιητής, δραματουργός και κριτικός, ο οποίος στις τελευταίες ημέρες της ζωής του βρίσκεται σε ένα φθηνό ξενοδοχείο στο Παρίσι και αναπολεί τη ζωή του, από τον αποτυχημένο γάμο του με την Κόνστανς και την ολέθρια ερωτική του σχέση με τον λόρδο Άλφρεντ Ντάγκλας, μέχρι τη γεμάτη αφοσίωση σχέση του με τους πιστούς του φίλους Ρέτζι Τέρνερ και Ρόμπι Ρος. Κάποτε, υπήρξε ο διασημότερος άνθρωπος στο Λονδίνο, ένας καλλιτέχνης που «σταυρώθηκε» από μια κοινωνία που αρχικά τον λάτρευε. Ήταν εκείνος ο εραστής που οδηγήθηκε στη φυλακή, αφέθηκε ελεύθερος, αλλά συνέχιζε μια καταστροφική πορεία ως τα τελευταία κεφάλαια της ζωής του.

Σκηνοθεσία: Ρούπερτ Έβερετ
Πρωταγωνιστούν: Ρούπερτ Έβερετ, Κόλιν Φερθ, Έμιλι Γουάτσον, Τομ Γουίλκινσον και Κόλιν Μόργκαν

 

«Μαρλίνα, Η Δολοφόνος σε Τέσσερις Πράξεις»

To φεμινιστικό νεο-γουέστερν αποτελεί την επίσημη υποβολή της Ινδονησίας για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας. Στους έρημους λόφους ενός νησιού της Ινδονησίας, η νεαρή χήρα Μαρλίνα ξεκινάει ένα προσωπικό ταξίδι με τελικό προορισμό τη δικαιοσύνη, τη χειραφέτηση, την εκδίκηση και την εξιλέωση, όταν φτάνει στα άκρα για να προστατευτεί από μια συμμορία που εισβάλλει στο σπίτι της με κακούς σκοπούς.

Σκηνοθεσία: Μούλι Σουρία
Πρωταγωνιστούν: Μάρσα Τίμοθι, Ντέα Πανέντρα, Έγκι Φέντλι και Γιόγκα Πρατάμα

 

«Η Σιωπηλή Επανάσταση»

Η δραματική ιστορική ταινία, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και στα απομνημονεύματα του Ντίτριχ Γκάρστκα, μας μεταφέρει στο 1956, στην πόλη Στάλινσταντ της Ανατολικής Γερμανίας, όπου έξι μαθητές αποφασίζουν να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος, ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τα θύματα της ουγγρικής εξέγερσης στη Βουδαπέστη.

Σκηνοθεσία: Λαρς Κράουμε
Πρωταγωνιστούν: Λέοναρντ Σάιχερ, Λένα Κλένγκε και Γιόνας Ντάσλερ

 

«Κριντ ΙΙ»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, ο γιος του Απόλο Κριντ βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του. Αυτή τη φορά, θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που έχει βλάψει την οικογένειά του, τον γιο του Ιβάν Ντράγκο. Ο Ρόκι Μπαλμπόα βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν το κοινό τους παρελθόν, θ’ αναρωτηθούν για εκείνα που αξίζει να αγωνίζεται κανείς και θ’ ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Κέιπλ Τζ.
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Σιλβέστερ Σταλόνε, Τέζα Τόμπσον, Ντολφ Λούντγκρεν, Γουντ Χάρις, Άντριου Χαρντ και Φλόριαν Μουντεάνου

 

«Ρομπέν των Δασών»

Στην περιπέτεια εποχής, ο κόμης Ρομπέν του Λόξλεϊ, ένας σκληραγωγημένος από τον πόλεμο Σταυροφόρος, και ο Μαυριτανός διοικητής του, Λιτλ Τζον, ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα. Στους πρωταγωνιστικούς όλους συναντάμε τους Τάρον Έτζερτον, Τζέιμι Φοξ, Μπεν Μέντελσον, Ιβ Χιούσον, Τιμ Μίντσιν, Τζέιμι Ντόρναν, ενώ στους παραγωγούς συγκαταλέγεται και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Σκηνοθεσία: Ότο Μπάτχερστ
Πρωταγωνιστούν: Τάρον Ετζερτον, Τζέιμι Φοξ, Μπεν Μέντελσον, Ιβ Χιούσον και Τζέιμι Ντόρναν

 

«Η Δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις»

Στην ταινία τρόμου, που αφηγείται όλα όσα τρομακτικά συμβαίνουν, μετά θάνατον, ένας εξορκισμός εκτροχιάζεται καταλήγοντας στον θάνατο μίας νεαρής κοπέλας. Οι μήνες περνάνε και η Μέγκαν Ριντ, που εργάζεται στη νυχτερινή βάρδια ενός νεκροτομείου, παραλαμβάνει μία παραμορφωμένη σορό. Κλειδωμένη και ολομόναχη στους υπόγειους διάδρομους του νεκροτομείου, η νεαρή υπάλληλος αρχίζει να έχει τρομαχτικά οράματα και υποψιάζεται ότι η σορός μπορεί να είναι στοιχειωμένη από μία δαιμονική και σκοτεινή δύναμη.

Σκηνοθεσία: Ντάιντερικ Βαν Ρόιχεν
Πρωταγωνιστούν: Σέι Μίτσελ, Γκρέι Ντέιμον, Στάνα Κάτιτς και Κίρμπι Τζόνσον

 

«Ο Δρόμος Μας»

Το δραματοποιημένο ιστορικό ντοκιμαντέρ, επιχειρεί να «χωρέσει» τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, από την ίδρυσή του στον Πειραιά, το 1918, έως σήμερα. Το διάρκειας 100 λεπτών ντοκιμαντέρ είναι βασισμένο σε αρχειακό υλικό.

Σκηνοθεσία: Κώστας Σταματόπουλος, Σήφης Στάμου, Παυλίνα Αγαλιανού

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 29/11-5/12
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment