PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 28/6


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, περιλαμβάνει τέσσερις νέες ταινίες, μια ταινία κινουμένων σχεδίων και δύο επανεκδόσεις.

Ένας αληθινός γίγαντας μπαίνει σε έναν κόσμο γεμάτο ψέματα και προδοσία, δέκα ύποπτοι για φόνο υφαίνουν τον ιστό τους σε μια δηλητηριώδη ατμόσφαιρα πικρίας και ζήλειας, ένας ανελέητος πόλεμος μαίνεται μεταξύ των καρτέλ ναρκωτικών, δύο ψεύτες συνωμοτούν ο ένας εναντίον του άλλου με απρόβλεπτα αποτελέσματα, η ανέμελη ζωή ενός κοπαδιού προβάτων απειλείται από μια αγέλη λύκων, ένα φιλόδοξο μοντέλο χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να φτάσει στην κορυφή και μία πρώην πόρνη μηχανεύεται διάφορα τεχνάσματα για να κάνει τον εραστή της να την παντρευτεί.

 

«Ο γίγαντας»

Έχοντας αποσπάσει 10 βραβεία Goya, το ισπανικό δράμα βασίζεται σε μια απίστευτη πραγματική ιστορία. Η ταινία μάς μεταφέρει στη Βόρεια Ισπανία του 1843, όπου ένας νεαρός, επιστρέφοντας σπίτι του πληγωμένος μετά τον πόλεμο, βρίσκει τον αγαπημένο του αδελφό να έχει μεγαλώσει τόσο, που μοιάζει με αληθινό γίγαντα. Για να βοηθήσουν την οικογένειά τους, αρχίζουν να δίνουν παραστάσεις σε τσίρκο, σε πλατείες, σε θέατρα και σε αυλές πλουσίων σε όλη την Ευρώπη. Όμως, σύντομα, αντιλαμβάνονται πως ο χώρος των θεαμάτων είναι γεμάτος προκλήσεις, ψέματα και προδοσία.

Σκηνοθεσία: Αϊτόρ Αρέγκι και Τζον Γκαράνιο
Πρωταγωνιστούν: Ραμόν Αγκίρε, Ινίγκο Αράνμπουρου, Ινίγκο Αζπιτάρτε και Άγια Κρούζε

 

«Δέκα ύποπτοι για φόνο»

Το αστυνομικό δράμα μυστηρίου βασίζεται στο βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι, «Αράχνες στη σοφίτα». Όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας βρίσκεται νεκρός, η εγγονή του προσλαμβάνει έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ, για να ερευνήσει την υπόθεση. Σε ένα σπίτι γεμάτο με κίνητρα, ενδείξεις και ύποπτους, με μια δηλητηριώδη ατμόσφαιρα πικρίας, δυσαρέσκειας και ζήλιας, θα μπορέσει να βρει τον δολοφόνο, πριν εκείνος «χτυπήσει» ξανά;

Σκηνοθεσία: Ζιλ Πακέ – Μπρενέρ
Πρωταγωνιστούν: Γκλεν Κλόουζ, Τέρενς Σταμπ, Κριστίνα Χέντρικς, Τζίλιαν Άντερσον, Τζούλιαν Σαντς, Στέφανι Μαρτίνι και Κρίστιαν ΜακΚέι

 

«Sicario 2: Η μάχη των εκτελεστών»

Στη συνέχεια του αστυνομικού θρίλερ δράσης «Sicario: Ο εκτελεστής» (2015), ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο. Στον πόλεμο μεταξύ των εμπόρων ναρκωτικών δεν υπάρχουν κανόνες. Έτσι, όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ υποψιάζεται ότι πλέον τα καρτέλ δεν εισάγουν μόνο παράνομα ναρκωτικά, αλλά και τρομοκράτες, ένας ομοσπονδιακός πράκτορας προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει τέλος στις διαμάχες. Προκειμένου να πυροδοτήσει τις συμπλοκές, ο μυστηριώδης συνεργάτης του απαγάγει την κόρη ενός από τους αρχηγούς του καρτέλ.

Σκηνοθεσία: Στέφανο Σολίμα
Πρωταγωνιστούν: Τζος Μπρόλιν, Μπενίτσιο ντελ Τόρο, Ιζαμπέλα Μονέρ, Κάθριν Κίνερ, Μάθιου Μοντάιν και Τζέφρι Ντόνοβαν

 

«Καρδιοκατακτητής»

Η γαλλική ιστορική κωμωδία μας μεταφέρει στη Γαλλία του 1809, όπου ένας γοητευτικός λοχαγός ετοιμάζεται να παντρευτεί μια αφελή κοπέλα, αλλά αναγκάζεται να φύγει για τον πόλεμο, αφήνοντάς την απαρηγόρητη. Για να της φτιάξει το κέφι, η αδελφή της γράφει ψεύτικες και φαντασμαγορικές επιστολές εκ μέρους του, πιστεύοντας ότι δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ. Όμως, εκείνος επιστρέφει, παριστάνοντας τον ήρωα, ενώ έχει λιποτακτήσει. Όταν εκείνη προσπαθεί να τον εκθέσει, αρχίζουν να συνωμοτούν ο ένας εναντίον του άλλου, με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Σκηνοθεσία: Λοράν Τιράρ
Πρωταγωνιστούν: Μελανί Λοράν, Ζαν Ντιζαρντέν, Νοεμί Μερλάν, Έβελιν Μπούιλ, Κριστιάν Μπιζό και Κριστόφ Μοντενέζ

 

«Πρόβατα εναντίον λύκων»

Γεμάτη χιούμορ και μηνύματα για τη διαφορετικότητα, η ιστορία της ρωσικής ταινίας κινουμένων σχεδίων διαδραματίζεται σε μια μαγική χώρα που μοιάζει με ζωγραφιά, όπου ζει ανέμελα ένα κοπάδι πρόβατα. Η ειδυλλιακή ζωή τους διακόπτεται, όταν μια αγέλη λύκων έρχεται να κατασκηνώσει δίπλα στη ρεματιά τους.

Σκηνοθεσία: Αντρέι Γκάλατ και Μαξίμ Βολκόφ

 

«Ντάρλινγκ»

Σε επανέκδοση προβάλλεται η -βραβευμένη με τρία Όσκαρ- ασπρόμαυρη αισθηματική κωμωδία του 1965. Ένα φιλόδοξο μοντέλο χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, προκειμένου να φτάσει στην κορυφή.

Σκηνοθεσία: Τζον Σλέσιντζερ
Πρωταγωνιστούν: Τζούλι Κρίστι, Ντερκ Μπόγκαρτ και Λόρενς Χάρβεϊ

 

«Γάμος αλά ιταλικά»

Επίσης σε επανέκδοση, προβάλλεται η ιταλική αισθηματική κωμωδία του 1964, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Εντουάρντο Ντε Φιλίπο και ήταν υποψήφια για δύο Όσκαρ. Μία πρώην πόρνη με τρία παιδιά μηχανεύεται διάφορα τεχνάσματα, για να κάνει τον εραστή της να την παντρευτεί.

Σκηνοθεσία: Βιτόριο ντε Σίκα
Πρωταγωνιστούν: Σοφία Λόρεν και Μαρτσέλο Μαστρογιάνι

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 28/6-4/7

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment