PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 27/9


Το κινηματογραφικό μενού αυτής της εβδομάδας παρουσιάζει εννέα ταινίες και μια κινουμένων σχεδίων, ένας πλούσιος κατάλογος επιλογών για τους σινεφίλ στο κινηματογραφικό φινάλε του Σεπτεμβρίου.

 

«Το Ατελιέ»

Στο κοινωνικό δράμα, μια διάσημη συγγραφέας διδάσκει σε ένα θερινό εργαστήριο δημιουργικής γραφής, στο οποίο μια ομάδα νεαρών γράφει μία ιστορία εγκλήματος. Η βίαιη φύση ενός από τους μαθητές της, όπως αυτή αποτυπώνεται στα κείμενά του και στις συγκρούσεις του με την υπόλοιπη ομάδα, θα την θορυβήσει και παράλληλα θα τη γοητεύσει.

Σκηνοθεσία: Λοράν Καντέ
Πρωταγωνιστούν: Μαρίνα Φουά, Ματιέ Λούτσι και Φλοριάν Μποζάν

 

«Μια Μικρή Χάρη»

Στο θρίλερ, η Στέφανι είναι μια υποδειγματική, συντηρητική όσο και δοτική μητέρα, η οποία διαθέτει ένα blog μαγειρικής και γυναικείων συμβουλών. Θα γνωρίσει και θα γίνει γρήγορα φίλη με τη σέξι και αντισυμβατική Έμιλι, εκείνη όμως θα εξαφανιστεί ξαφνικά από προσώπου γης. Αναζητώντας την, η Στέφανι θα παρασυρθεί σε έναν κόσμο ύποπτων μυστικών και φονικών παγίδων.

Σκηνοθεσία: Πολ Φέιγκ
Πρωταγωνιστούν: Άννα Κέντρικ, Μπλέικ Λάιβλι και Χένρι Γκόλντινγκ

 

«Ο Μικροπόδαρος»

Στην ταινία κινουμένων σχεδίων, ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε, έναν άνθρωπο. Αυτή του η ανακάλυψη θα αναστατώσει μεν το χιονισμένο χωριό των Γέτι, θα του φέρει, όμως, δόξα και μια ευκαιρία να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του.

Σκηνοθεσία: Κάρεϊ Κερκπάτρικ

 

«Τι Θα Πει ο Κόσμος»

Στην κοινωνική ταινία, μια 16χρονη, πακιστανικής καταγωγής μεγαλώνει στη σύγχρονη Νορβηγία. Όταν ο αυστηρός πατέρας της την πιάνει στο δωμάτιό της με έναν άντρα, αποφασίζει να την τιμωρήσει στέλνοντάς την πίσω στο Πακιστάν, όπου αναγκάζεται να προσαρμοστεί σε μια ξένη γι’ αυτήν κουλτούρα.

Σκηνοθεσία: Ιράμ Χακ
Πρωταγωνιστούν: Αντίλ Χουσαΐν, Μαρία Μοζντάχ και Εκαβάλι Κανά

 

«Παρείσφρηση»

Η αντιρατσιστική αστυνομική – πολιτική κωμωδία, η οποία απέσπασε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στις Κάννες, μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’70, σε μια περίοδο έντονης κοινωνικής αναταραχής στην Αμερική, καθώς η μάχη για τα κοινωνικά δικαιώματα και οι φυλετικές διακρίσεις κορυφώνονται. Ο πρώτος Αφροαμερικανός ντετέκτιβ στο αστυνομικό τμήμα του Κολοράντο Σπρινγκς αναλαμβάνει μια δύσκολη αποστολή, που ακόμα και σήμερα φαντάζει αδιανόητη -να παρεισφρήσει στην ρατσιστική οργάνωση της Κου Κλουξ Κλαν.

Σκηνοθεσία: Σπάικ Λι
Πρωταγωνιστούν: Άνταμ Ντράιβερ, Τόφερ Γκρέις, Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον και Λόρα Χάριερ

 

«Bel Canto»

Στο θρίλερ, μια διάσημη Αμερικανίδα σοπράνο ταξιδεύει στη Νότια Αμερική για να δώσει ένα πριβέ κονσέρτο προς τιμήν ενός πλούσιου Ιάπωνα βιομήχανου, παρουσία πολιτικών και διπλωματών. Όταν τη βίλα καταλαμβάνουν αντάρτες που απαιτούν την απελευθέρωση των φυλακισμένων συντρόφων τους, όμηροι και απαγωγείς καταλήγουν έγκλειστοι στο ίδιο σπίτι επί έναν μήνα και αναγκάζονται να βρουν κοινούς κώδικες επικοινωνίας. Η μουσική θα τους οδηγήσει με μοναδικό τρόπο στο να ξεπεράσουν τις έχθρες και τις διαφορές τους, ανακαλύπτοντας ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πιο σημαντικά από όσα τους χωρίζουν.

Σκηνοθεσία: Πολ Γουάιτζ
Πρωταγωνιστούν: Τζούλιαν Μουρ, Κεν Γουατανάμπε και Κριστόφ Λαμπέρ

 

«Searching»

Στο θρίλερ μυστηρίου, με μοναδικό σκηνικό την οθόνη ενός υπολογιστή, μετά την εξαφάνιση της 16χρονης κόρης του, ένας απεγνωσμένος πατέρας διαπιστώνει πως μόνο το laptop της μπορεί να του αποκαλύψει στοιχεία για την τύχη της.

Σκηνοθεσία: Ανίς Τσαγκαντί
Πρωταγωνιστούν: Ντέμπρα Μέσινγκ, Τζον Τσο και Μισέλ Λα

 

«Kin»

Στο φιλόδοξο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, ένας πρώην κατάδικος και ο μικρός αδελφός του μπαίνουν στο στόχαστρο ενός εκδικητικού εγκληματία και δύο στρατιωτών από άλλο πλανήτη. Για να ξεφύγουν, τρέπονται σε φυγή, έχοντας στα χέρια τους ένα μυστήριο όπλο που είναι και η μοναδική ασπίδα προστασίας τους.

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Μπέικερ, Τζος Μπέικερ
Πρωταγωνιστούν: Τζακ Ρέινορ, Ζόι Κράβιτζ και Μάιλς Τρούιτ

 

«Η Συνάντηση»

Στο δράμα μυστηρίου, ένας μυστηριώδης άνδρας κάθεται κάθε μέρα στο ίδιο τραπέζι ενός μπαρ, όπου δέχεται άγνωστους επισκέπτες. Ο καθένας από αυτούς έχει και μια διαφορετική επιθυμία, την οποία ο ίδιος πρόκειται να εκπληρώσει, με αντάλλαγμα να πραγματοποιήσουν παράξενα καθήκοντα που τους αναθέτει.

Σκηνοθεσία: Πάολο Τζενοβέζε
Πρωταγωνιστούν: Βαλέριο Μαστραντρέα, Άλμπα Ρορβάκερ, Αλεσάντρο Μπόργκι και Σίλβια Ντ’Αμίκο

 

«Οίκτος»

Η νέα ταινία του Μπάμπη Μακρίδη έχει πρωταγωνιστή έναν άνδρα εθισμένο στη θλίψη. Νιώθει χαρούμενος μόνο όταν είναι δυστυχισμένος, και είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να εκμαιεύσει από τους γύρω του τον οίκτο, που έχει ανάγκη τόσο πολύ.

Σκηνοθεσία: Μπάμπης Μακρίδης
Πρωταγωνιστούν: Έυη Σαουλίδου, Μάκης Παπαδημητρίου, Νότα Τσερνιάφσκι και Γιάννης Δρακόπουλος

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 27/9-3/10

Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment