PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 27/6


Με πέντε νέες ταινίες και δυο επανεκδόσεις, είναι οι κινηματογραφικές επιλογές που προσφέρονται αυτή την εβδομάδα. Οι σινεφίλ Θα εξετάσουν την «εξαφάνιση» των Beatles καθώς και το πώς ένα δραματικό θρίλερ έκανε ρεκόρ εισιτηρίων στην Αργεντινή, θα αποφύγουν, με τρόπο, μια πρόσκληση σε γεύμα, θα προσέξουν ώστε να μην ελευθερωθεί καμία δαιμονική κούκλα και θα δροσιστούν σε μια πισίνα, συντροφιά με τους Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ.

 

«Yesterday»

Ρομαντική μουσική κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Ένας άσημος μουσικός σε μια παραθαλάσσια πόλη της Βρετανίας πασχίζει να κάνει καριέρα γράφοντας μελαγχολικές μπαλάντες, όλες όμως γνωρίζουν παταγώδη αποτυχία. Μοναδική πιστή φαν και μάνατζερ η παιδική του φίλη, η οποία απτόητη τού κλείνει συναυλίες πιστεύοντας ολόψυχα στο ταλέντο του. Τα πάντα θα αλλάξουν για τον αποκαρδιωμένο τραγουδοποιό όταν μετά από παγκόσμιο μπλακ άουτ κι ένα ατύχημα θα ξυπνήσει στο νοσοκομείο και σε έναν κόσμο όπου οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ. Τότε αποφασίζει να πάρει την κιθάρα και να παίξει τα κομμάτια του συγκροτήματος σα να ήταν δικά του και να μπει στο δρόμο της καταξίωσης.

Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπόιλ
Πρωταγωνιστούν: Χιμές Πατέλ, Λίλι Τζέιμς, Κέιτ ΜακΚίνον, Εντ Σίραν και Σοφία ντι Μαρτίνο

 

«Οι Αόρατες»

Δραματική κομεντί, γαλλικής παραγωγής του 2018. Με απόφαση του Δήμου, το κέντρο υποδοχής άστεγων γυναικών Envol πρόκειται να κλείσει. Οι κοινωνικοί λειτουργοί έχουν μόνο τρεις μήνες στη διάθεσή τους για να επανεντάξουν στην κοινωνία, με κάθε τρόπο, τις γυναίκες που έχουν στη μέριμνά τους: πλαστογραφούν, καταφεύγουν στο ψέμα και προσπαθούν να βρουν οποιοδήποτε «μέσο» για να ανασταλεί η απόφαση. Για αυτό το διάστημα, τα πάντα επιτρέπονται, αρκεί οι γυναίκες να «σωθούν».

Σκηνοθεσία: Λουί Ζουλιέν Πετί
Πρωταγωνιστούν: Οντρέ Λαμί, Κορίν Μασιέρο, Νοεμί Λόβσι, Ντέμπορα Λουκουμόεβα, Σάρα Σούκο και Πάμπλο Πόλι

 

«Το ένστικτο της Ζωής»

Δραματικό θρίλερ, αργεντίνικης παραγωγής του 2018. Ο Αντόνιο έχει την τέλεια ζωή: μια αγαπημένη οικογένεια, πολύ καλή δουλειά κι ένα όμορφο σπίτι. Η φούσκα στην οποία ζει, όμως, θα σκάσει, όταν θ’ ανακαλύψει ότι χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση νεφρού. Ο Αντόνιο ζούσε πάντα με το γράμμα του νόμου, αλλά όταν όλοι οι νόμιμοι οδοί στερεύουν, το ήθος του θα δοκιμαστεί.

Σκηνοθεσία: Αρμάντο Μπο
Πρωταγωνιστούν: Γκιγιέρμο Φραντσέλα, Κάρλα Πίτερσον, Γκλόρια Καρά, Μαρτσέλο Σουμπιότο και Μερτσέντες ντε Σάντις

 

«Κόλπο Γκρόσο»

Κωμωδία, ιταλικής παραγωγής του 2018. Ένας μεροκαματιάρης επιπλοποιός και μια αποτυχημένη τραγουδίστρια ζουν για καιρό ως παράνομο ζευγάρι, όμως αδυνατούν να πάρουν διαζύγιο λόγω οικονομικών δυσχερειών. Όταν εκείνος χάψει το ψέμα των φίλων του πως έχει κερδίσει το λαχείο, αποφασίζει να χωρίσει και να μετακομίσει με τη γυναίκα που αγαπά και την οικογένειά της στο νότο. Όταν συνειδητοποιήσει το λάθος του όμως θα είναι πλέον αργά.

Σκηνοθεσία: Φραντσέσκο Μιτσικέ
Πρωταγωνιστούν: Σέρτζιο Καστελίτο, Σαμπρίνα Φερίλι, Βαλέρια Φαμπρίτζι, Ματίλντε Γκιόλι, Αντόνιο Κατάνια, Αντονέλα Ατίλι και Πάολο Καλαμπρέζι

 

«Annabelle Comes Home»

Ταινία τρόμου, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Οι δαιμονολόγοι Εντ και Λορέν Γουόρεν είναι και πάλι αποφασισμένοι να σταματήσουν τις δολοφονικές ορέξεις της κούκλας Άναμπελ. Γι’ αυτό αποφασίζουν να την τοποθετήσουν σε μια προθήκη και την κλειδώνουν στο δωμάτιο με τα καταραμένα αντικείμενα. Μάλιστα, ζητούν από έναν ιερέα να ευλογήσει την προθήκη ώστε να βεβαιωθούν πως δεν πρόκειται να δραπετεύσει.. Ένα χρόνο αργότερα όμως, η μικρή κόρη των Γουόρεν και οι φίλες της τρυπώνουν στο δωμάτιο, και άθελα τους ξυπνούν όχι μόνο τη δαιμονισμένη κούκλα αλλά και όλα τα πνεύματα που βρίσκονται εκεί, εκκινώντας ένα νέο μακελειό.

Σκηνοθεσία: Γκάρι Ντάουμπερμαν
Πρωταγωνιστούν: Πάτρικ Γουίλσον, Βέρα Φαρμίγκα, ΜακΚίνα Γκρέις, Μάντισον Άιζμαν και Κέιτι Σαρίφ

 

«Πρόσκληση σε Γεύμα από έναν Υποψήφιο Δολοφόνο»

Κωμωδία μυστηρίου, αμερικάνικης παραγωγής του 1976. Οι πιο διάσημοι ντετέκτιβ του κόσμου προσκαλούνται σε μια μυστηριώδη έπαυλη για δείπνο. Ο εκκεντρικός οικοδεσπότης τους ανακοινώνει ότι θα γίνει ένας φόνος μέσα στο σπίτι μέχρι τα μεσάνυχτα- εκείνοι καλούνται να λύσουν το μυστήριο, με αμοιβή ένα εκατομμύριο δολάρια.

https://www.youtube.com/watch?v=iV4sGFbUz-g

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Μουρ
Πρωταγωνιστούν: Πίτερ Φολκ, Ντέιβιντ Νίβεν, Πίτερ Σέλερς, Αϊλίν Μπρέναν, Τρούμαν Καπότε, Τζέιμς Κόκο, Άλεκ Γκίνες, Έλσα Λάντσεστερ, Μάγκι Σμιθ και Νάνσι Γουόκερ

 

«Η Πισίνα»

Δραματικό ερωτικό θρίλερ, γαλλικής και ιταλικής παραγωγής του 1969. Ο Ζαν Πολ, ένας συγγραφέας, που δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του, περνά τις διακοπές του, μαζί με τη σύντροφό του Μαριάν σε μία βίλα στην Κυανή Ακτή, που του έχει παραχωρήσει ένας φίλος. Ο Χάρι, ένας παλιός φίλος και μουσικός παραγωγός, ο οποίος υπήρξε πρώην σύντροφος της Μαριάν πριν από τον Ζαν-Πολ, έρχεται για μια επίσκεψη, εκπλήσσοντας το ζευγάρι. Μαζί του φέρνει και την 18χρόνη κόρη του Πηνελόπη, η ύπαρξη της οποίας δεν ήταν προηγουμένως γνωστή. Οι δύο φίλοι, που το έχουν ρίξει στο πιοτό, γρήγορα γίνονται αντίζηλοι για χάρη της Μαριάν, ενώ ταυτόχρονα ο Ζαν Πολ ελκύεται από την ομορφιά και τα νιάτα της κόρης του φίλου του. Μετά από ένα πάρτι, ξεμένουν οι δυο φίλοι και αντίζηλοι, συνεχίζοντας να πίνουν, έρχονται σε αντιπαράθεση, μαλώνουν και ο Χάρι πέφτει στην πισίνα, χωρίς να μπορεί να επιπλεύσει, εξαιτίας της μέθης του και αντί ο Ζαν Πολ να τον βοηθήσει, τον σπρώχνει ακόμη πιο κάτω στο νερό και τελικά τον πνίγει. Ο Ζαν Πολ καλύπτει το έγκλημά του, για να φανεί ως ατύχημα, αλλά ένας αστυνομικός επιθεωρητής αρχίζει να υποπτεύεται ότι δεν πρόκειται για μια άτυχη στιγμή…

https://www.youtube.com/watch?v=6-Y_6pnkN20

Σκηνοθεσία: Ζακ Ντερέ
Πρωταγωνιστούν: Αλέν Ντελόν, Ρόμι Σνάιντερ, Μορίς Ρονέ, Τζέιν Μπίρκιν και Πολ Κροσέ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 27/6-3/7
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment