PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 27/2


Μπαίνοντας στην τελευταία εβδομάδα της Αποκριάς έξι νέες ταινίες στο πρόγραμμα. Βραβευμένο δράμα, δραματικό θρίλερ, αγαπημένο βιβλίο της Τζέιν Όστιν που μεταφέρεται πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, κωμικό ανατρεπτικό νεονουάρ, δικαστικό δράμα για τα προβλήματα των φυλετικών διακρίσεων, σίκουελ επιτυχημένης ταινίας τρόμου θα προσφέρουν ψυχαγωγία στους σινεφίλ.

 

«Οι Μητέρες Μας»

Δραματική πολιτική ταινία, γουατεμαλέζικης παραγωγής του 2019. Στην Γουατεμάλα του 2018 ο νεαρός Ερνέστο δουλεύει ως ιατροδικαστής, ταυτοποιώντας σωρούς με ανθρώπους που μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούνταν αγνοούμενοι. Κι ενώ η χώρα συγκλονίζεται από τη δίκη των στρατιωτικών που εμπλέκονται σε εγκλήματα κατά τη διάρκεια του πρόσφατου εμφυλίου, μια πληροφορία θα οδηγήσει τον Ερνέστο στα χνάρια του αντάρτη πατέρα του, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ.

Σκηνοθεσία: Σεζάρ Ντίας
Πρωταγωνιστούν: Έμα Ντιμπ, Αρμάντο Εσπίτια και Αουρέλια Κάαλ

 

«Εξαφανισμένος»

Δραματική ταινία, ισπανογαλλικής παραγωγής του 2019. Δέκα χρόνια έχουν περάσει από την εξαφάνιση του εξάχρονου γιου της Έλενα σε μια ακτή της Γαλλίας. Εκείνη, έχοντας εγκαταλείψει τη Μαδρίτη, δουλεύει πλέον σε ένα εστιατόριο στην ίδια παραλία κι έχει αρχίσει να αφήνει πίσω της το τραγικό συμβάν. Όλα όμως θα αλλάξουν όταν γνωρίσει έναν έφηβο που της θυμίζει έντονα τον χαμένο της γιο.

Σκηνοθεσία: Ροντρίγκο Σορογκογιέν
Πρωταγωνιστούν: Άλεξ Μπρεντεμίλ, Μάρτα Νιέτο και Ζιλ Ποριέ

 

«Emma»

Κομεντί εποχής, βρετανικής παραγωγής του 2020. Γοητευτική, έξυπνη και πλούσια, η Έμμα είναι μια ανήσυχη “βασίλισσα των μελισσών” χωρίς ανταγωνισμό σε μια μικρή, σχεδόν βαρετή πόλη. Σε αυτήν την απαστράπτουσα σάτιρα κοινωνικών τάξεων και ενηλικίωσης, η Έμμα πρέπει να περιπλανηθεί, να λάβει μέρος σε «πειραγμένους» αγώνες και να κάνει λάθος βήματα, για να βρει την αγάπη που υπήρχε εκεί από την αρχή.

Σκηνοθεσία: Ότομ Ντε Γουάιλντ
Πρωταγωνιστούν: Άνια Τέιλορ Τζόι, Τζόνι Φλιν, Μπιλ Νάι, Μία Γκοθ, Μιράντα Χαρτ, Τζος Ο’ Κόνορ, Κάλουμ Τέρνερ, Ρούπερτ Γκρέιβς, Τζέμα Γουίλαν, Άμπερ Άντερσον και Τάνια Ρέινολντς

 

«Οι Σφυριχτές»

Αστυνομική ταινία, ρουμανικής (γαλλικής, γερμανικής, σουηδικής) παραγωγής του 2019. Ο Κρίστι, ένας διεφθαρμένος Ρουμάνος αστυνομικός που αλλάζει στρατόπεδο ανάλογα με το συμφέρον του, καταφθάνει στη Λα Γκομέρα, στα Κανάρια Νησιά, έχοντας ως αποστολή να βοηθήσει έναν μαφιόζο της περιοχής να αποδράσει από τη φυλακή. Προκειμένου να φέρει σε πέρας την αποστολή του, όμως, πρέπει να μάθει στην εντέλεια τη σφυριχτή (και πάνω απ’ όλα μη αντιληπτή) γλώσσα των ντόπιων, η οποία έχει χρησιμεύσει ως μυστικός κώδικας επικοινωνίας μεταξύ κακοποιών εδώ και πολλές γενιές.

Σκηνοθεσία: Κορνέλιου Πορομπόιου
Πρωταγωνιστούν: Βλαντ Ιβάνοφ, Κατρινέλ Μάρλον, Ροντίκα Λαζάρ, Αγκούστι Βιλαρόνγκα και Κριστομπάλ Πίντο

 

«Αγώνας για Δικαιοσύνη»

Δικαστικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Μετά την αποφοίτησή του από το Χάρβαρντ, ο νεαρός δικηγόρος Μπράιαν Στίβενσον θα μπορούσε να είχε επιλέξει μια προσοδοφόρα επαγγελματική πορεία. Αντίθετα, κατευθύνεται στην Αλαμπάμα προκειμένου να υπερασπιστεί όσους καταδικάζονται άδικα, έχοντας την υποστήριξη της δικηγόρου Εύα Άνσλεϊ. Μία από τις πρώτες και πιο εκρηκτικές υποθέσεις που αναλαμβάνει, είναι εκείνη του Γουόλτερ ΜακΜίλαν, που το 1987 καταδικάζεται σε θάνατο για την περιβόητη δολοφονία ενός 18χρονου κοριτσιού, παρά την ύπαρξη αποδεικτικών στοιχείων για την αθωότητά του και του γεγονότος ότι η μόνη μαρτυρία εναντίον του ήταν από έναν εγκληματία που είχε κίνητρο να αποκρύψει την αλήθεια. Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Μπράιαν εμπλέκεται σε έναν λαβύρινθο νομικών και πολιτικών παρασκηνίων, και απροκάλυπτου και αναίσχυντου ρατσισμού, καθώς παλεύει για τον Γουόλτερ και άλλους σαν αυτόν, με τις πιθανότητες -και το σύστημα- να είναι εναντίον τους.

Σκηνοθεσία: Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Τζέιμι Φοξ , Μπρι Λάρσον, Ρομπ Μόργκαν και Τιμ Μπλέικ Νέλσον

 

«Brahms: The Boy II»

Ταινία τρόμου, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Μια νέα οικογένεια, δίχως να γνωρίζει τη σκοτεινή ιστορία, μετακομίζει στην έπαυλη Χίλσαϊρ. Η ιστορία ακολουθεί τον νεότερο γιο, που βρίσκει τον Μπραμς, την πορσελάνινη κούκλα, γίνεται φίλος μαζί της.

Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Μπρεντ Μπελ
Πρωταγωνιστούν: Κέιτι Χολμς, Ραλφ Ινσον και Οουεν Γίομαν

Επίσης προβάλλονται, η περιπέτεια, νορβηγο-αγγλικής παραγωγής του 2014. «Ο Πίνκι και οι Πειρατές» σε σκηνοθεσία Τζον Αντρέας Άντερσεν και Λίζα Μαρί Γκάμλεμ, ο ορφανός Πίνκι ακολουθεί τον θρυλικό Πειρατή Μαυροδόντη στην αναζήτηση του μυθικού θησαυρού του Λάμα Ράμα, ιδιοκτησία ενός εκκεντρικού σουλτάνου και στόχο πολλών αδίστακτων παρανόμων των Επτά Θαλασσών με τους: Βίνγιαρ Πέτερσεν, Κίρε Χάουγκεν Σίντνες και η κλασική αντιπολεμική ταινία «Αστέρι του Βορρά» που γύρισε ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Λιούις Μάλστοουν, με ένα εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών: τους Ντάνα Άντριους, Αν Μπάξτερ, Γουόλτερ Χιούστον, Γουόλτερ Μπρέναν και Έριχ Φον Στροχάιμ. Από τις ελάχιστες φιλοσοβιετικές ταινίες, που αναδεικνύει τον ηρωισμό των σοβιετικών όταν δέχονται επίθεση από τους Ναζί. Η μουσική είναι του Άαρον Κόπλαντ και η διεύθυνση φωτογραφίας του φημισμένου Τζέιμς Γιονγκ Χάου.

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 27/2-4/3
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment