PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 27/12


Στις τελευταίες κινηματογραφικές ταινίες για τη χρονιά που φεύγει, το ενδιαφέρον ανεβαίνει κατακόρυφα για τους κινηματογραφόφιλους καθώς διαθέτει την πολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη ιστορική ταινία για τη θητεία του Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους, που κοιτάει και τα Όσκαρ, ένα αριστοτεχνικά δοσμένο ισπανικό δραματικό θρίλερ, ένα πρωτότυπο ψυχολογικό θρίλερ από τη Δανία, και μία ανατρεπτική και βλάσφημη αστυνομική περιπέτεια στην οποία μπλέκονται άνθρωποι και μαριονέτες.

 

«Vice: Ο Δεύτερος στην Ιεραρχία»

Η δραματική ιστορική ταινία, αφηγείται τη συναρπαστική ζωή και τα έργα του αμφιλεγόμενου αντιπροέδρου των ΗΠΑ επί προεδρίας Τζορτζ Μπους, Ντικ Τσέινι. Η ταινία σκιαγραφεί, κωμικά και γλαφυρά, πώς ένας γραφειοκράτης από την Ουάσιγκτον ανελίχθηκε αθόρυβα σε έναν από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο, σε μια περίοδο που στιγματίστηκε από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ σε Ιράκ και Αφγανιστάν.

Σκηνοθεσία: Άνταμ Μακ Κέι
Πρωταγωνιστούν: Κρίστιαν Μπέιλ, Σαμ Ρόκγουελ, Έιμι Άνταμς, Στιβ Καρέλ και Τάιλερ Πέρι

 

«Το Ξέρουν Όλοι»

Στο ισπανόφωνο δραματικό θρίλερ, η 40χρονη Λόρα επιστρέφει από την Αργεντινή στη γενέτειρά της, μια ισπανική κωμόπολη, για τον γάμο της αδερφής της. Στο γαμήλιο γλέντι, όμως, η μικρή κόρη της εξαφανίζεται, γεγονός που θα γίνει η αφορμή να αποκαλυφθούν καλά κρυμμένα μυστικά που αφορούν το προσωπικό και οικογενειακό της παρελθόν. Η οικογένεια, τα μυστικά της, οι δεσμοί της, οι παραδόσεις της και οι ηθικές επιλογές που επιβάλλουν είναι, στην καρδιά της πλοκής.

Σκηνοθεσία: Ασγκάρ Φαραντί
Πρωταγωνιστούν: Πενέλοπε Κρουζ, Χαβιέρ Μπαρδέμ και Ρικάρντο Νταρίν

 

«Ο Ένοχος»

Στο ψυχολογικό θρίλερ, ο Άσγκερ Χολμ, αστυνομικός, τηλεφωνητής στα επείγοντα περιστατικά της Άμεσης Δράσης, απαντάει το ένα μετά το άλλο τηλεφωνήματα ρουτίνας και κλήσεις για βοήθεια, σε μια βάρδια που μοιάζει τυπική.
Μέχρι που ένα τηλεφώνημα μιας γυναίκας που, πιθανά, έχει απαχθεί, θα δώσει στη βραδιά μια αναπάντεχη τροπή, αποκαλύπτοντας ένα έγκλημα πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαινόταν αρχικά. Μαζί, θα φέρει στην επιφάνεια τα δικά του τραύματα.

Σκηνοθεσία: Γκούσταβ Μέλερ
Πρωταγωνιστούν: Γιάκομπ Σέντεργκρεν

«The Happytime Murders»

https://www.youtube.com/watch?v=VwkYrLKT2jk

Άνθρωποι και muppets γίνονται ένα σε μια βέβηλη κωμωδία. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Φιλ, σ’ έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συνυπάρχουν με τα muppets, ψάχνει να βρει τον κατά συρροή δολοφόνο που σκότωσε τον αδερφό του, ο οποίος τώρα έχει βάλει στο μάτι τους πρωταγωνιστές μιας διάσημης τηλεοπτικής σειράς για παιδιά.

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Χένσον
Πρωταγωνιστούν: Μελίσα ΜακΚάρθι, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Μάγια Ρούντολφ και Λέσλι Ντέιβιντ Μπέικερ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 27/12-2/1
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment