PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 26/9


Οκτώ νέες ταινίες και ένα κινούμενο σχέδιο, απαρτίζουν το πλούσιο σε επιλογές κινηματογραφικό μενού την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Θρίλερ με εμπνευστή τον Γκιγέρμο ντελ Τόρο, κωμωδία με μουσική επένδυση Μπρους Σπρίνγκστιν, Κιτ Χάρινγκτον, Νάταλι Πόρτμαν, Σούζαν Σαράντον και Κάθι Μπέιτς στην πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Ξαβιέ Ντολάν και το κύκνειο άσμα ενός μεγάλου κινηματογραφικού πολεμιστή αποτελούν ενδιαφέρουσες επιλογές για τους σινεφίλ.

 

«Η Μεγάλη Νύχτα της Νάπολης»

Δραματική αστυνομική ταινία, ιταλικής παραγωγής του 2019. Μια ομάδα έφηβων φίλων αποφασίζει να πάρει τον έλεγχο των δρόμων ως άλλοι γκάνγκστερ με τη ψευδαίσθηση πως έτσι θα αποκαταστήσουν τη δικαιοσύνη στη γειτονιά τους. Σύντομα, θα μάθουν, όμως, πως όταν παίζεις με όπλα, δε θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα θρηνήσεις νεκρούς. Μια ιστορία ενηλικίωσης στους κόλπους της πιο κακόφημης πλευράς του μαφιόζικου ονείρου, με την υπογραφή του επικηρυγμένου από τη Μαφία συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο («Γόμορρα»).

Σκηνοθεσία: Κλάουντιο Τζιοβανέζι
Πρωταγωνιστούν: Φραντσέσκο Ντι Νάπολι, Βιβιάνα Απρέα, Αρ Τεμ, Αλφρέντο Τουρίτο, Βαλεντίνα Βανίνο και Πασκουάλε Μαρότα

 

«Τρομακτικές Ιστορίες στο Σκοτάδι»

Ταινία τρόμου, αμερικανικής και καναδικής παραγωγής του 2019. Σε μια μικρή πόλη στις ΗΠΑ του 1968, οι ιστορίες ενός κοριτσιού με εφιαλτικά μυστικά τα οποία κατέγραψε σε βιβλίο, ζωντανεύουν, όταν μια παρέα εφήβων ανακαλύπτει τυχαία τα γραπτά της. Εμφανής η επιρροή που έχει πάνω στην ταινία ο Γκιγιέργμο Ντελ Τόρο («Η Μορφή του Νερού»), ο υπεύθυνος για την παραγωγή και το σενάριο.

Σκηνοθεσία: Αντρέ Έβρενταλ
Πρωταγωνιστούν: Ζόε Μάργκαρετ Κολέτι, Μάικλ Γκάρζα, Γκάμπριελ Ρας και Ντιν Νόρις

 

«Blinded by the Light»

Δραματική κοινωνική ταινία, βρετανικής παραγωγής του 2019. Η μουσική κωμωδία μας μεταφέρει στην Αγγλία του 1987, όπου ένας έφηβος Πακιστανικής καταγωγής βρίσκει καταφύγιο από τον ρατσισμό και την αυστηρότητα του συντηρητικού πατέρα του, στην ποίηση. Η απόλυτη απελευθέρωσή του, όμως, από όσα τον βασανίζουν, θα έρθει όταν χάρη σε έναν συμμαθητή του θα ακούσει τη μουσική του Μπρους Σπρίνγκστιν, η οποία θα τον κινητοποιήσει να κυνηγήσει τα όνειρά του.

Σκηνοθεσία: Γκούριντερ Τσάντα
Πρωταγωνιστούν: Βιβέικ Κάλρα, Κούλβιντερ Γκιρ, Μίρα Γκανάτρα, Νελ Γουίλιαμς, Άαρον Παγκιούρα, Χέιλι Άτγουελ και Ντιν Τσαρλς Τσάπμαν

 

«Η Ζωή του Τζον Φ. Ντόνοβαν»

Ψυχολογικό δράμα, καναδικής παραγωγής του 2018. Στην ταινία, ένας διάσημος ηθοποιός πεθαίνει αιφνιδίως μετά από μία σειρά σκανδάλων και ένα θαυμαστής του, ο 11χρονός Ρούπερτ Τέρνερ, είναι ο μόνος που γνωρίζει τι συνέβη στη ψυχή του, καθώς αλληλογραφούσαν κρυφά για πέντε χρόνια. Ενήλικας πια και πετυχημένος ηθοποιός και ο ίδιος, ο Ρούπερτ αποκαλύπτει όλα όσα γνωρίζει για την ταραγμένη ζωή του Τζον.

Σκηνοθεσία: Ξαβιέ Ντολάν
Πρωταγωνιστούν: Κιτ Χάρινγκτον, Νάταλι Πόρτμαν, Σούζαν Σαράντον, Τζέικομπ Τρεμπλέ και Κάθι Μπέιτς

 

«Αναμνήσεις»

Δραματική κομεντί, ιταλικής παραγωγής του 2018. Μια ταινία για παράξενα παιχνίδια του έρωτα. Πρόκειται για την ιστορία δύο ανώνυμων εραστών, η οποία αποκαλύπτεται μέσα από τις αναμνήσεις τους, σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους.

Σκηνοθεσία: Βαλέριο Μιέλι
Πρωταγωνιστούν: Λούκα Μαρινέλι, Λίντα Καρίντι και Τζιοβάνι Ανζαλντό

 

«Rambo: Το Τελευταίο Αίμα»

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2019. Τέσσερις δεκαετίες μετά, φτάνουμε από το Πρώτο στο Τελευταίο Αίμα, όπου ο Τζον Ράμπο θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και να φέρει ξανά στην επιφάνεια τις ανελέητες πολεμικές του ικανότητες, με σκοπό να πάρει εκδίκηση στην τελευταία του επικίνδυνη αποστολή.

Σκηνοθεσία: Άντριαν Γκρούνμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Παθ Βέγκα, Σέρτζιο Πέρις – Μεντσέτα και Αντριάνα Μπαζάρα

 

«Το Παιχνίδι του Ρόδου»

Δραματικό θρίλερ, ισπανικής παραγωγής του 2017. Ένα δεκάχρονο κορίτσι εξαφανίζεται. Οι γονείς της ψάχνουν απεγνωσμένα τα ίχνη της, μέχρι τη στιγμή που λαμβάνουν γράμμα από τον απαγωγέα της. Μοναδικό αίτημα του για να την αφήσει ελεύθερη είναι να τον συναντήσουν αυτοπροσώπως.

Σκηνοθεσία: Χοσουέ Ράμος
Πρωταγωνιστούν: Ραμίρο Μπλας, Πέδρο Καζαμπλάνκ, Ινιάθιο Φερνάντεζ και Ζακ Γκομέθ

 

«Eντμόν: Ένας Απρόβλεπτος Συγγραφέας»

Βιογραφική κωμωδία, γαλλικής και βελγικής παραγωγής του 2018. Στο Παρίσι του 19ου αιώνα, ένας άσημος θεατρικός συγγραφέας βρίσκεται σε απελπισία. Ο Εντμόν Ροστάν είναι ένας νεαρός, άφραγκος πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος χρειάζεται επειγόντως δουλειά. Γι’ αυτό, πείθει έναν διάσημο ηθοποιό να παίξει στο νέο του έργο, μια εντυπωσιακή ηρωική κωμωδία, η οποία όμως δεν έχει γραφτεί ακόμα. Με την πρεμιέρα να πλησιάζει και τον χρόνο να κυλά αντίστροφα, ο Έντμοντ καταφέρνει να παραδώσει ένα έργο σταθμό, το “Σιρανό ντε Μπερζεράκ”.

Σκηνοθεσία: Αλεξίς Μιτσαλίκ
Πρωταγωνιστούν: Τομάς Σολιβερές, Τομ Λεμπ, Ολιβιέ Γκουρμέ, Ματίλντ Σενιέ, Ντομινίκ Πινόν και Αλεξίς Μισαλίκ

 

«Το Μαγικό Χαλί»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, δανέζικης παραγωγής του 2019. Εμπνευσμένο από τις «Χίλιες και μια νύχτες», ένα παιδί στο χωριό του αρνείται να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση και να γίνει ράφτης, σαν τον πατέρα του. Ανακαλύπτει, τότε, ένα μαγικό χαλί και παρέα με την πιστή του γίδα ξεκινά ένα ταξίδι για να γνωρίσει τον κόσμο, το οποίο όμως επιφυλάσσει ανατροπές, που θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τον σουλτάνο.

Σκηνοθεσία: Κάρστεν Κίλριχ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 26/9-2/10
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment