PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 26/7


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, περιλαμβάνει τρεις νέες ταινίες, μια ταινία κινουμένων σχεδίων και μία επανέκδοση. Μία μαθηματική εξίσωση από την οποία εξαρτώνται ανθρώπινες ζωές, ένα κίνημα που ξεκίνησε ως απλό πείραμα, ένας καταραμένος πρίγκιπας, ένα ερωτευμένο ζευγάρι που έρχεται αντιμέτωπο με οριακές καταστάσεις στην παγωμένη Σιβηρία, και ένας μοναδικός Αλέν Ντελόν.

 

«Το Μυστικό της Πεταλούδας»

Ακολουθώντας την παράδοση των δυνατών ισπανικών θρίλερ, ο σεναριογράφος του «Buried», Κρις Σπάρλινγκ, διασκευάζει το μπεστ σέλερ του Ραούλ Πεν σε μαθηματική εξίσωση από την οποία εξαρτώνται ανθρώπινες ζωές. Μάρτυρας του μοιραίου τραυματισμού του καλύτερού του φίλου ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών αγνώστων σε ένα βενζινάδικο, ο Χον ανακαλύπτει πως στο ίδιο μέρος και την ίδια ημερομηνία έχουν συμβεί στο παρελθόν παρόμοια γεγονότα. Δέκα χρόνια αργότερα, ο δεκάχρονος Νίκο παραλαμβάνει ένα ανώνυμο γράμμα που τον ειδοποιεί να μην πάει στα γενέθλιά του στο ίδιο βενζινάδικο.

Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Καλπαρσόνο
Πρωταγωνιστούν: Ραούλ Αρεβάλο, Μπελέν Κουέστα, Άουρα Γκαρίδο και Ούγκο Αρμπουές

 

«Κάθαρση: Η Αρχή»

Στο θρίλερ, το άκρως συντηρητικό κόμμα των Νέων Εθνοπατέρων της Αμερικής κερδίζει τις εκλογές και για να μειώσει την εγκληματικότητα στη χώρα εφαρμόζει ένα «εκτονωτικό» πείραμα στο Στέιτεν Άιλαντ: για 12 ώρες κάθε πράξη βίας είναι επιτρεπτή και μένει ατιμώρητη. Η βία των τυράννων έρχεται αντιμέτωπη με την οργή των κοινωνικά περιθωριοποιημένων, με αποτέλεσμα, αυτό που ξεκίνησε σε μια κοινότητα, δοκιμαστικά, να ξεχυθεί και να εξαπλωθεί σε όλο το έθνος. Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί .

Σκηνοθεσία: Τζέραρντ ΜακΜάρεϊ
Πρωταγωνιστούν: Μαρίζα Τομέι, Λεξ Σκοτ Ντέιβις και Τζόιβαν Γουέιντ

 

«Έρωτας στη Σιβηρία»

https://www.youtube.com/watch?v=S9nHjwGRVOk

Μια ερωτική ιστορία γεμάτη ανατροπές. Ο Λούκας, ένας Αμερικανός έμπορος διαμαντιών, ταξιδεύει στη Ρωσία για να πουλήσει δώδεκα σπάνια μπλε διαμάντια αμφιλεγόμενης προέλευσης. Καθώς η συμφωνία που είχε κλείσει αρχίζει να καταρρέει, ταξιδεύει στη Σιβηρία για να αναζητήσει τον Ρώσο συνεργάτη του, ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Σε μια παγωμένη μικρή πόλη γνωρίζει την Κάτια, μια Ρωσίδα ιδιοκτήτρια καφέ, την οποία ερωτεύεται παράφορα. Οι δυο τους θα βρεθούν παγιδευμένοι σε μια θανάσιμη πλεκτάνη.

Σκηνοθεσία: Μάθιου Ρος
Πρωταγωνιστούν: Κιάνου Ριβς, Άνα Ουλάρου και Πάσα Λιτσνίκοφ

 

«Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας»

https://www.youtube.com/watch?v=Ylx8EJ65IE8

Στην ταινία κινουμένων σχεδίων, ο καταραμένος από μια σατανική βασίλισσα, πρίγκιπας Φελίπε, γίνεται το αντικείμενο του πόθου κάθε γυναίκας που συναντά. Έτσι, εκτός από τις συζύγους των υπηκόων του, οι οποίοι είναι αγανακτισμένοι, τον έχουν ερωτευτεί και οι πριγκίπισσες Χιονάτη, Σταχτοπούτα και Ωραία Κοιμωμένη. Ο ίδιος δεν έχει πλέον παρά ελάχιστο χρόνο να βρει την αληθινή του αγάπη και να λύσει τα μάγια.

Σκηνοθεσία: Ρος Βένακουρ

 

«Ο Κύριος Κλάιν»

Η γαλλο-ιταλική παραγωγή του 1976, μας μεταφέρει στο κατεχόμενο Παρίσι του 1942. Παρακολουθούμε τη ζωή ενός κυνικού εμπόρου τέχνης που αναστατώνεται όταν ανακαλύπτει πως υπάρχει ένας Εβραίος συνονόματός του. Προσπαθώντας να αποφύγει πιθανές παρεξηγήσεις, καταφεύγει στην αστυνομία, αλλά εκεί η υπόθεσή του περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.

Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Λόουζι
Πρωταγωνιστούν: Ζαν Μορό, Ζιλιέτ Μπερτό και Αλέν Ντελόν

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 26/7-1/8

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment