PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 26/4


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, περιλαμβάνει πέντε νέες ταινίες, μια περιπέτεια κινουμένων σχεδίων και τρία ντοκιμαντέρ. Η πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών, μια βασανιστική απουσία, η μεγαλύτερη απάτη του αιώνα, μια ασυμβίβαστη επιμονή, μια εκρηκτική γνωριμία, μια χαριτωμένη ζουγκλοπαρέα, μια αρχέγονη ανάγκη, ένα άγνωστο ολοκαύτωμα και η ιστορία ενός χωριού ξετυλίγονται στα κινηματογραφικά πλάνα αυτής της εβδομάδας.

 

«Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Συμπεριλαμβάνοντας όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, προβάλλεται και σε τρισδιάστατη έκδοση. Στην πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών, οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους πρέπει να θυσιάσουν τα πάντα, για να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos, πριν η καταστροφική του καταιγίδα αφανίσει όλο το Σύμπαν.

Σκηνοθεσία: Άντονι και Τζο Ρούσο
Πρωταγωνιστούν: Κόμπι Σμάλντερς, Σκάρλετ Γιόχανσον, Μπένεκτιτ Κάμπερμπατς, Κρις Πρατ, Μπρι Λάρσον, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Ζόι Σαλντάνα, Κάρεν Γκίλαν, Κρις Χέμσγουορθ, Κρις Έβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Μπράντλι Κούπερ και Τομ Χόλαντ

 

«Μαργκερίτ Ντιράς: Η οδύνη»

Το γαλλικό ιστορικό δράμα, βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Γαλλίδας συγγραφέα και σκηνοθέτιδας Μαργκερίτ Ντιράς. Στη ναζιστική Γαλλία του 1944, η νεαρή και ταλαντούχα Μαργκερίτ είναι ενεργό μέλος της Αντίστασης, μαζί με τον άντρα της, Ρομπέρ Αντέλ. Μετά την απαγωγή του από την Γκεστάπο, εκείνη μπαίνει σε έναν απελπισμένο αγώνα να τον φέρει πίσω. Ακόμα και μετά την απελευθέρωση της Γαλλίας, εξακολουθεί να τον περιμένει, δέσμια του βασανιστηρίου της απουσίας του και πέρα από κάθε ελπίδα.

Σκηνοθεσία: Εμανουέλ Φινκιέλ
Πρωταγωνιστούν: Μελανί Τιερί, Μπενουά Μαζιμέλ και Μπενζαμίν Μπιολέ

 

«Απάτη σε μαύρο φόντο»

Εμπνευσμένο από τη μεγαλύτερη απάτη του αιώνα, το γαλλικό αστυνομικό θρίλερ, βάζει στο μικροσκόπιο ένα σκάνδαλο που συντάραξε τη Γαλλία, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη, την προηγούμενη δεκαετία. Η ταινία επικεντρώνεται σε έναν μικροεπιχειρηματία, ο οποίος, κινδυνεύοντας να χάσει την επιχείρησή του λόγω των φόρων και των τόκων που χρωστά, ανακαλύπτει ότι η νομοθεσία μπορεί να του επιτρέψει να πλουτίσει, σχεδόν με τις ευλογίες του κράτους. Όμως, για να γίνει αυτό, θα μπλέξει με επικίνδυνους γκάνγκστερ.

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Μαρσάλ
Πρωταγωνιστούν: Μπενουά Μαζιμέλ, Γκρανζ, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Ιντίρ Σεντέρ, Μίκαελ Γιουν και Λόρα Σμετ

 

«Η ασυμβίβαστη»

Στο ιταλικό δράμα, μια γυναίκα τα βάζει με όλους και με όλα για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, κάνοντας ό,τι καλύτερο ως μητέρα και αντιμαχόμενη τον βίαιο πρώην σύζυγό της. Όμως, η δύναμη του έρωτα θα είναι αυτή που θα αλλάξει τη ζωή της.

Σκηνοθεσία: Σέρτζιο Καστελίτο
Πρωταγωνιστούν: Γιασμίν Τρίνκα, Στέφανο Ακόρσι, Αλεσάντρο Μπόργκι, Εντοάρντο Πέσκε, Νικόλε Τσεντάνι, Σέρτζιο Καστελίτο και Χάνα Σιγκούλα

 

«Η οικογένειά μου σε λατρεύει»

Στη γαλλική κωμωδία, ένας ντροπαλός άνδρας περνά ένα τρελό Σαββατοκύριακο με τους γονείς της αγαπημένης του, χτίζοντας μαζί τους μια εκρηκτική σχέση βασισμένη σε ψέματα.

Σκηνοθεσία: Άλαν Κορνό και Ζερόμ Κομαντέρ
Πρωταγωνιστούν: Αρτού Ντιπόντ, Ντέμπορα Φρανσουά, Τιερί Λερμίτ, Μαρί Άν Σαζέλ και Σαμπίν Αζεμά

 

«Η ζουγκλοπαρέα» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Αναδεικνύοντας τη σημασία της φιλίας και της οικογένειας, η περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, ξετυλίγει την ιστορία ενός πιγκουίνου, ο οποίος πιστεύει ότι είναι τίγρης. Μαζί με τους φίλους του, θέλει να διατηρήσει την τάξη και τη δικαιοσύνη στη ζούγκλα, αλλά το πονηρό κοάλα, με τη βοήθεια του στρατού των ανόητων μπαμπουίνων, θέλει να την καταστρέψει μια για πάντα.

Σκηνοθεσία: Νταβίντ Αλό

 

«Το απώτατο σημείο της ανθρωπότητας»

Το 1977, μια ομάδα σπουδαίων επιστημόνων της NASA εκτόξευσε το διαστημόπλοιο Voyager, το οποίο, με υπολογιστική μνήμη μικρότερη από 1/260.000 της μνήμης ενός σύγχρονου κινητού τηλεφώνου, ξεκίνησε για να εξερευνήσει τα πιο απόμακρα σημεία του ηλιακού μας συστήματος. Το ντοκιμαντέρ αποτυπώνει το δέος και την αρχέγονη ανάγκη των ανθρώπων να κατανοήσουν το Σύμπαν. Η ιστορία του Voyager δεν είναι μόνο μια απίθανη ιστορία ανθρώπινου επιτεύγματος και επιστημονικής τόλμης, αλλά αντιπροσωπεύει και την ανάγκη να κοιτάξουμε γύρω μας και να κατανοήσουμε. Γιατί βρισκόμαστε εδώ; Τι υπάρχει γύρω; Είμαστε μόνοι;

Σκηνοθεσία: Έμερ Ρέινολντς

 

«Το Μπαλκόνι – Μνήμες Κατοχής»

https://www.youtube.com/watch?v=ks9GQ00SsXw

Βασισμένο στην έρευνα του Γερμανού ιστορικού Κριστόφ Γκουστάβους, το ντοκιμαντέρ, μέσα από συγκλονιστικές μαρτυρίες επιζησάντων και των απογόνων τους, καταγράφει την ιστορία ενός ολοκαυτώματος που ελάχιστοι γνωρίζουν. Λιγκιάδες Ιωαννίνων, 3 Οκτωβρίου 1943. Γερμανοί καταδρομείς εισβάλουν στο χωριό, σκοτώνουν αδιακρίτως βρέφη, παιδιά, γυναίκες, γέροντες και βάζουν φωτιά στα σπίτια.

Σκηνοθεσία: Χρύσανθος Κωνσταντινίδης

 

«Της πατρίδας μου η σημαία…»

Η ιστορία του χωριού Βούρβουρα της Αρκαδίας από την Κατοχή έως σήμερα ζωντανεύει στο ντοκιμαντέρ, το οποίο, μέσα από την πορεία των κατοίκων του, καταγράφει την πορεία μιας χώρας.

Σκηνοθεσία: Στέλιος Χαραλαμπόπουλος

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 26/4-2/5

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment