PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 26/12


Η τελευταία εβδομάδα του έτους φεύγει με δύο νέες ταινίες, ένα ντοκιμαντέρ και μία παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων. Ένα δράμα βασισμένο σε αληθινή ιστορία για τη σεξουαλική παρενόχληση, ερωτικό δράμα από τη Γεωργία με φόντο το κλασικό μπαλέτο, ντοκιμαντέρ που σκιαγραφεί το πορτραίτο του σπουδαίου τενόρου Παβαρότι και ένας κατάσκοπος ο οποίος μετατρέπεται κατά λάθος σε πουλί, έρχονται στους κινηματογράφους.

 

«Βόμβα»

Κοινωνικό δράμα, αμερικανικής και καναδικής παραγωγής του 2019. Αληθινή ιστορία, για το σκάνδαλο που ξέσπασε στο δίκτυο FOX και αφορούσε στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από διάσημες γυναίκες δημοσιογράφους κατά του Ρότζερ Έιλς, ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου του Fox News.

Σκηνοθεσία: Τζέι Ρόουτς
Πρωταγωνιστούν: Σαρλίζ Θερόν, Νικόλ Κίντμαν, Μάργκο Ρόμπι και Τζον Λίθγκοου

 

«Και Μετά Χορέψαμε»

Δραματική ταινία, γεωργιανής και σουηδικής, γαλλικής παραγωγής του 2019. Ο Μεράμπ χορεύει από μικρή ηλικία στην Εθνική Ακαδημία Χορού, και μαζί με την παρτενέρ του Μαίρη, είναι πολύ κοντά στο να πάρουν την πολυπόθητη θέση στην Εθνική Ομάδα Χορού. Όλα όμως ανατρέπονται όταν μπαίνει στη ζωή τους ο χαρισματικός και ιδιόρρυθμος Ηρακλί. Οι επιθυμίες του Μεράμπ θα τον ωθήσουν να αμφισβητήσει το συντηρητικό κοινωνικό περιβάλλον του, και να τα ρισκάρει όλα.

Σκηνοθεσία: Λεβάν Ακίν
Πρωταγωνιστούν: Λεβάν Γκελμπαγκιάνι, Μπάμπι Βαλισβίλι και Άννα Τζαβακισβίλι

 

«Παβαρότι»

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής και βρετανικής παραγωγής του 2019. Μέσα από την απόλυτη δύναμη του ταλέντου του, ο Παβαρότι κυριάρχησε στις μεγάλες σκηνές του κόσμου και έκλεψε τις καρδιές του κοινού όπου και να πήγαινε. Περιλαμβάνοντας σπάνιες συνεντεύξεις με την οικογένειά του και τους συναδέλφους του, ακυκλοφόρητο υλικό και τελευταίας τεχνολογίας ηχητική επεξεργασία, ο Χάουαρντ σκηνοθετεί την απόλυτη ταινία φόρο τιμής σε έναν αξιοθαύμαστο άνθρωπο και έναν θρύλο της μουσικής που άφησε ιστορία.

https://www.youtube.com/watch?v=Sf8ey5yoLV4

Σκηνοθεσία: Ρονν Χάουαρντ

 

«Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Ο υπερκατάσκοπος Λανς Στέρλινγκ και ο επιστήμονας Γουόλτερ Μπέκετ είναι σχεδόν αντίθετοι χαρακτήρες. Ο Γουόλτερ είναι χαρακτήρας ήπιων τόνων, γλυκός και ευγενής. Ο Λανς… δεν είναι. Αλλά αυτό που λείπει από τον Γουόλτερ στις κοινωνικές δεξιότητες το κερδίζει χάρη στην ευφυία και την εφευρετικότητά του, κατασκευάζοντας μοναδικά gadgets τα οποία χρησιμοποιεί ο Λανς στις επικές του αποστολές. Όταν όμως, τα γεγονότα παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή, ο Γουόλτερ και ο Λανς ξαφνικά πρέπει να στηριχτούν μεταξύ τους για μια ακόμα φορά. Και αν αυτό το παράξενο ζευγάρι αδυνατεί να μάθει να δουλεύει σαν ομάδα, θα κινδυνέψει ολόκληρος ο κόσμος.

Σκηνοθεσία: Νικ Μπρούνο και Τρόι Κουέιν

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 26/12-1/1
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment