PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 25/7


Τέσσερις νέες ταινίες, τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου, έρχονται στις κινηματογραφικές οθόνες. Μια γυναίκα βρίσκεται εγκλωβισμένη στον σκοτεινό κόσμο του Facebook, ένα ψυχολογικό θρίλερ, η πραγματική ιστορία μιας θρυλικής απόπειρας ληστείας της δεκαετίας του ’70 και μια φωτογραφική μηχανή σκορπάει θάνατο.

 

«Ποια Νομίζεις Ότι Είμαι»

Δραματική, γαλλική παραγωγή του 2019. Η Κλερ είναι μία χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών και Καθηγήτρια Πανεπιστημίου, η οποία μόλις έχει χωρίσει από τον νεαρό εραστή της, Λουντό. Στο διαδίκτυο, όμως, έχει επινοήσει μία άλλη, πιο επιθυμητή περσόνα για να κατασκοπεύσει τον πρώην της: αυτή είναι η Κλάρα, μία όμορφη και ξέγνοιαστη 20άρα, που σύντομα θα γνωριστεί με τον φίλο και βοηθό του Λουντό, Άλεξ. Η επικοινωνία τους ξεκινά αθώα, γρήγορα όμως η έλξη τους είναι ακαταμάχητη και ο Άλεξ πιέζει την Κλερ να συναντηθούν από κοντά. Εγκλωβισμένη στο πλασματικό της «πρόσωπο», η Κλερ είναι σε αδιέξοδο. Πού, όμως, σταματά το ψέμα και πού ξεκινά η αλήθεια;

Σκηνοθεσία: Σαφί Νεμπού
Πρωταγωνιστούν: Ζιλιέτ Μπινός, Φρανσουά Σιβίλ και Νικόλ Γκαρσία

 

«Sex και Ψυχανάλυση»

Δραματική, γαλλική παραγωγή του 2019. H Σιμπίλ είναι μια ψυχοθεραπεύτρια που έχει κουραστεί από τη δουλειά της και αποφασίζει να τα παρατήσει και να επιστρέψει σε αυτό που την παθιάζει όσο τίποτα, την συγγραφή. Όμως, η τελευταία της ασθενής, η Μαργκό, μια μπερδεμένη ανερχόμενη ηθοποιός, αποδεικνύεται ότι αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα πηγή έμπνευσης για το βιβλίο της. Ενθουσιασμένη σε βαθμό εμμονής, η Σιμπίλ θα δεχτεί να πάει μαζί της στα καλοκαιρινά γυρίσματα μιας ταινίας, κοντά στο ηφαίστειο Στρόμπολι. Η ζωή της νεαρής Μαργκό, όμως, είναι πολυσύνθετη και το δράμα της επηρεάζει και την ψυχοθεραπεύτρια, η οποία ενώ έχει υλικό για γράψιμο και δουλεύει σ’ αυτό νυχθημερόν, δεν παύει να παραλληλίζει τις καταστάσεις που βιώνει στα γυρίσματα, με το δικό της παρελθόν. Ως συνέπεια όλων αυτών, εμπλέκεται, όλο και περισσότερο, στη θυελλώδη ζωή της Μαργκό.

Σκηνοθεσία: Ζιστίν Τριέ
Πρωταγωνιστούν: Βιρζινί Εφιρά, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Σάντρα Χίλερ και Γκασπάρ Ουλιέλ

 

«Η Ληστεία της Μαφίας»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγή του 2019. Η ταινία βασίζεται στην πραγματική ιστορία μιας συμμορίας από μικροεγκληματίες, η οποία αποπειράθηκε να κάνει τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της Αμερικής, κλέβοντας πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια από τη μαφία στο Ρόουντ Άιλαντ του 1975.

Σκηνοθεσία: Τομ ΝτεΝούτσι
Πρωταγωνιστούν: Τσαζ Παλμιντέρι, Γουίλιαμ Φορσάιθ, Κλάιβ Στάντεν, Σαμίρα Γουάιλι, Θίο Ρόσι και Ντον Τζόνσον

 

«Polaroid»

Τρόμου, αμερικανοκαναδέζικη παραγωγή του 2019. Στη νεανική ταινία η μοναχική έφηβη Μπερντ Φίτσερ δεν έχει ιδέα για τα κρυφά μυστικά που τυλίγουν τη vintage Polaroid φωτογραφική μηχανή που βρήκε τυχαία. Σύντομα, θα ανακαλύψει ότι όσους φωτογραφίζει βρίσκουν τραγικό θάνατο. O εφιάλτης μόλις ξεκίνησε.

Σκηνοθεσία: Λαρς Κλέβμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Κάθριν Πρέσκοτ, Τάιλερ Γιανγκ και Σαμάνθα Λόγκαν

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 25/7-31/7
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment