PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 25/4


Οι νέες ταινίες που θα βρεθούν στο επίκεντρο του κινηματογραφικού ενδιαφέροντος αυτή την εβδομάδα για όσους δεν εγκατάλειψαν το κλεινόν άστυ για τις άγιες ημέρες του Πάσχα είναι η επικών διαστάσεων περιπέτεια των Εκδικητών, ένας μικρός γάτος που έχει βαρεθεί να περνάει όλη του τη ζωή κλεισμένος στο διαμέρισμα και ένα εγχώριο ντοκιμαντέρ.

 

«Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη»

Περιπέτεια φαντασίας. Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, ο οποίος αφού απέκτησε τους έξι Λίθους της Αιωνιότητας, ολοκλήρωσε το διεστραμμένο του σχέδιο και εξαφάνισε τον μισό ανθρώπινο πληθυσμό, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών, έπειτα από 22 ταινίες της Marvel Studios. Ο Iron Man και o Captain America μαζί με τους καινούριους της παρέας Captain Marvel και Ant-Man, θα προσπαθήσουν να επανορθώσουν τα λάθη τους και να ξαναβάλουν το σύμπαν μας σε μια τάξη. H σειρά των Εκδικητών είναι ένα κινηματογραφικό ταξίδι χωρίς προηγούμενο, που διέσχισε πολλούς γαλαξίες τα τελευταία 11 χρόνια. Μία συναρπαστική, καταιγιστική, συναισθηματική κατάληξη από τους αδελφούς Ρούσο, που επιφυλάσσουν μία αιφνιδιαστική τροπή στο ζενίθ αυτής της πρωτοφανούς επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς.

Σκηνοθεσία: Άντονι και Τζο Ρούσο
Πρωταγωνιστούν: Κρις Έβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Μαρκ Ράφαλο, Γουίνεθ Πάλτροου, Τζος Μπρολίν, Τζέρεμι Ρένερ, Κρις Χέμσγουορθ, Μπρι Λάρσον, Τίλντα Σουίντον, Εβάντζελιν Λίλι, Πολ Ραντ, Ντον Τσιντλ, Τομ Χόλαντ, Σάμιουελ Τζάκσον, Μπράντλεϊ Κούπερ, Σεμπάστιαν Σταν και Τζον Φαβρό

 

«Ο Γάτος ο Φευγάτος»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, κινεζικής παραγωγής. Δύο γάτοι, πατέρας και γιος, πρωταγωνιστούν σε μια περιπέτεια κινουμένων σχεδίων για τη σημασία της οικογένειας. Μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αίθουσες από την Κυριακή του Πάσχα, 28 Απριλίου. Στην υπόθεση του έργου, ο Φευγάτος, ένας μικρός γάτος που έχει βαρεθεί να περνάει όλη του τη ζωή κλεισμένος στο διαμέρισμα όπου γεννήθηκε, θέλει να ζήσει ελεύθερος στον αληθινό κόσμο. Ο πατέρας του, ο Παντόφλας, έχοντας ζήσει για ένα διάστημα αδέσποτος και γνωρίζοντας τους κινδύνους που κρύβει το άγνωστο, προσπαθεί να τον αποτρέψει… Μια μέρα, ο Φευγάτος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι του για να ανακαλύψει τη «Γατοπία» -έναν κόσμο μυθικό, κρυμμένο στον πυθμένα μιας λίμνης. Ένα ταξίδι συναρπαστικό αλλά κι επικίνδυνο ξεκινά τόσο για τον ίδιο όσο και για τον πατέρα του, που θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να σώσει τον μονάκριβο γιο του.

Σκηνοθεσία: Γκάρι Γουάνγκ

 

«Στα Αρβανίτικα»

Το ντοκιμαντέρ, ελληνικής παραγωγής, προσπαθεί να απαθανατιστεί μια γλώσσα που χάνεται, αποκαλύπτοντας ποιοι είναι οι Αρβανίτες και ποιον ρόλο έχουν παίξει στην νεοελληνική ιστορία.
Ορμώμενη από παιδικές μνήμες και τη φυσική περιέργειά της για τη γλώσσα που ως παιδί άκουγε από τους παππούδες της, η Ελληνοκαναδή σκηνοθέτης, στήνει ένα οδοιπορικό προς ανεύρεση των ριζών της αρβανίτικης γλώσσας και κουλτούρας. Όντας μισή Αρβανίτισσα και εκπληρώνοντας την υπόσχεσή της στη μητέρα της, μετά τον θάνατο του παππού της, ολοκληρώνει ένα εγχείρημα που ξεκίνησε χρόνια πριν.

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Κλαρκ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment