PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 24/9


Η απόφαση για το προσωρινό κλείσιμο των χειμερινών κινηματογράφων, λόγω Covid 19 (αντέχουν ακόμη τα θερινά) προκάλεσε νέα αναταραχή και ανησυχίες στο χώρο, μετά και από το αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων που σημειώθηκε το προηγούμενο επταήμερο.

Έτσι, για τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα υπάρχουν μόλις δύο καινούργιες ταινίες, το ενδιαφέρον δράμα από τη Σιγκαπούρη “Η Εποχή της Βροχής” και η κωμωδία “Πόλεμος στο Σπίτι”, με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

 

«Η Εποχή της Βροχής»

Δράμα, ταϊβανέζικης παραγωγής του 2019. H Λινγκ είναι μία 40χρονη καθηγήτρια της Κινεζικής Γλώσσας σε γυμνάσιο της Σιγκαπούρης -ένα μάθημα τόσο υποβιβασμένο που κάνει τη δουλειά της αόρατη. Αόρατη όμως είναι και στο γάμο της. Ο γιάπης άντρας της περνά πολλές ώρες στο γραφείο αλλά και με την ερωμένη του. Τι φταίει για αυτό; Η 5χρονη επίπονη προσπάθεια για να κάνουν παιδί με εξωσωματικές που αποτυγχάνουν η μία μετά την άλλη; Πόση θλίψη μπορεί να αντέξει ένας γάμος; Πόσες δυσκολίες μπορεί να αντέξει σιωπηλά; Πως θα βιώσει την κρίση της μέσης ηλικίας όταν όλα γύρω της την εγκαταλείπουν; Σαν καταιγίδα – σαν έναν τροπικό μουσώνα που επιτίθεται ξαφνικά στις αισθήσεις.

Σκηνοθεσία: Άντονι Τσεν
Πρωταγωνιστούν: Ζία Λερ Κοχ, Γιαν Γιαν Γιεό, Κρίστοφερ Μινγκ-Σουν Λι και Σι Μπιν Γιανγκ

 

«Πόλεμος Στο Σπίτι»

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Ο Πίτερ και ο παππούς του, Τζακ, είναι πολύ αγαπημένοι και δεμένοι μέχρι που… ο παππούς του θα μετακομίσει στο σπίτι της οικογένειάς του και θα πάρει το δωμάτιο του εγγονού του. Ο Πίτερ, όμως, δεν το βάζει κάτω και επινοεί με τους φίλους του φάρσες για να τον διώξει! Αλλά και ο παππούς του δεν παραδίνεται εύκολα… Ένας πόλεμος είναι προ των πυλών!

Σκηνοθεσία: Τιμ Χιλ
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ούμα Θέρμαν, Κρίστοφερ Γουόκεν, Τζέιν Σέιμουρ και Όακς Φέγκλεϊ

 

Δείτε τι παίζεται στα θερινά σινεμά την εβδομάδα 24/9-30/9
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment