PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 23/8


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, περιλαμβάνει έξι νέες ταινίες μια περιπέτεια κινουμένων σχεδίων και δυο επανεκδόσεις. Μια ψηλόλιγνη τρομακτική φιγούρα, ένα τεράστιο θαλάσσιο πλάσμα, ένα πλήρες αφιέρωμα στον «Πεταλούδα» με επανέκδοση της αυθεντικής ταινίας αλλά και έξοδο του ριμέικ, μια εκπληκτική ερμηνεία από τη Σέρσια Ρόναν και το παρασκήνιο της διασημότερης διαμάχης στα κορτ.

 

«Borg McEnroe: Όλα για τη δόξα»

Βιογραφική αθλητική ταινία που καταγράφει τη μεγαλύτερη μονομαχία στο τένις, το καλοκαίρι του 1980, μεταξύ του ήρεμου Μπγιορν Μποργκ και του εκρηκτικού Τζον ΜακΕνρό. Η θρυλική μάχη, αλλά και το άγνωστο παρασκήνιό της, αποκαλύπτονται σε μια συναρπαστική ιστορία για το τίμημα του να πετυχαίνεις τα όνειρά σου και να φτάνεις στην κορυφή του κόσμου.

Σκηνοθεσία: Γιάνους Μετζ
Πρωταγωνιστούν: Σβέριρ Γκούντνασον, Σάια ΛαΜπεφ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ και Τούβα Νοβότνι

 

«Ο Πεταλούδας»

Το δράμα, αποτελεί ριμέικ της ομότιτλης ταινίας του 1973, στην οποία δύο βαρυποινίτες καταδικάζονται να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα νησί – φυλακή, από όπου επιχειρούν να αποδράσουν.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Νόερ
Πρωταγωνιστούν: Τσάρλι Χάναμ, Ράμι Μάλεκ και Ρόλαντ Μόλερ

 

«Meg. Ο κυρίαρχος του βυθού»

Στην περιπέτεια, ένα τεράστιο θαλάσσιο πλάσμα που θεωρούνταν εξαφανισμένο, ένας προϊστορικός καρχαρίας μήκους 75 ποδιών γνωστός ως Megalodon, επιτίθεται σε ερευνητικό βαθυσκάφος παγιδεύοντας το πλήρωμά του στον πυθμένα του Ειρηνικού. Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα, ένας εμπειρογνώμονας δύτης διάσωσης -ρισκάροντας τη ζωή του- αναλαμβάνει τη διάσωσή τους.

Σκηνοθεσία: Τζον Τουρτέλτομπ
Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Στέιθαμ, Λι Μπινγκμπινγκ και Ράιν Γουίλσον

 

«Slender Man»

Η ταινία τρόμου, είναι βασισμένη σε έναν διαδικτυακό φανταστικό χαρακτήρα. Σε μια μικρή πόλη της Μασαχουσέτης, μια παρέα κοριτσιών εκτελεί ένα τελετουργικό σε μια προσπάθεια να αποκωδικοποιήσει τον μύθο του Slender Man, μιας απρόσωπης, ψηλόλιγνης και τρομαχτικής φιγούρας με αφύσικα μακριά χέρια που ευθύνεται για την εξαφάνιση παιδιών. Όταν η μια από τις φίλες εξαφανίζεται μυστηριωδώς, αρχίζουν να υποψιάζονται ότι είναι, στην πραγματικότητα, το τελευταίο θύμα του Slender Man.

Σκηνοθεσία: Σίλβεν Γουάιτ
Πρωταγωνιστούν: Τζόι Κινγκ, Τζούλια Γκολντάνι Τέλες και Αναλίζ Μπάσο

 

«Ανεκπλήρωτος γάμος»

Το ρομαντικό δράμα, μας μεταφέρει στη Βρετανία του 1962, όπου δύο παρθένοι νιόπαντροι προσπαθούν να κρύψουν το άγχος τους για την πρώτη γαμήλια νύχτα, σ’ ένα ξενοδοχείο με θέα την παραλία Τσέσιλ. Οι φόβοι τους θα καταλήξουν σε ένα φινάλε που δεν θα περίμενε ποτέ κανείς.

Σκηνοθεσία: Ντόμινικ Κουκ
Πρωταγωνιστούν: Σέρσια Ρόναν, Μπίλι Χάουλ και Έμιλι Γουάτσον

 

«Δε θα συμπεθεριάσουμε ποτέ!»

Στην ιταλική κομεντί, η οποία βασίζεται στα στερεότυπα των σύγχρονων κοινωνιών και σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία στην Ιταλία, τα παιδιά ενός αστού και μιας φτωχής γυναίκας αποφασίζουν να αρραβωνιαστούν και έτσι οι δυο γονείς θα αναγκαστούν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο.

Σκηνοθεσία: Ρικάρντο Μιλάνι
Πρωταγωνιστούν: Πάολα Κορτελέζι, Αντόνιο Αλμπανέζε και Σόνια Μπεργκαμάσκο

 

«Μια πάπια μα ποια πάπια»

Στην περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, δύο ορφανά παπάκια αποχωρίζονται από το σμήνος τους κατά λάθος και, παρά τον φόβο τους, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να επανενωθούν με τους δικούς τους.

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Τζένκινς

 

«Ο Πεταλούδας» (1973)

Στην κλασική περιπέτεια, ο Πεταλούδας, που οφείλει το όνομά του στο μεγάλο τατουάζ πεταλούδας που φέρει στο σώμα του, είναι ένας μικροαπατεώνας που έχει αδίκως καταδικαστεί για φόνο σε ισόβια. Αποφασισμένος να δραπετεύσει, ξεκινά μια σειρά από απόπειρες που όμως αποτυγχάνουν. Η τιμωρία του είναι να φυλακιστεί στο «Νησί του Διαβόλου», απ’ όπου δεν έχει καταφέρει κανείς έως τώρα να δραπετεύσει. Απτόητος και παρά την εξαθλίωση, την απομόνωση και τα βασανιστήρια, συνεχίζει τις προσπάθειες… Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του Γάλλου Ανρί Καριέρ και της διάσημης απόδρασής του.

Σκηνοθεσία: Φράνκλιν Τζ. Σάφνερ
Πρωταγωνιστούν: Στιβ Μακ Κουίv, Ντάστιν Χόφμαν και Βίκτορ Τζόρι

 

«Ημέρες του Έρωτα» (1954)

Ιταλική κομεντί. Δύο ερωτευμένοι νέοι θέλουν να παντρευτούν, όμως οι έλλειψη χρημάτων τους υποχρεώνει να «κλεφτούν» και στη συνέχεια να σχεδιάσουν έναν ανεπίσημο γάμο για τους γνωστούς και τους συγγενείς τους. Μια τολμηρή ταινία που στηλιτεύει, με πηγαίο χιούμορ αλλά και εξαιρετική ακρίβεια, τις κοινωνικές προκαταλήψεις της ιταλικής επαρχιακής κοινωνίας της εποχής.

Σκηνοθεσία: Τζουζέπε ντε Σάντις και Λεοπόλντο Σαβόνα
Πρωταγωνιστούν: Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, Μαρίνα Βλαντί και Τζούλιο Κάλι

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 23/8-29/8

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment