PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 23/5


Πληθώρα από ταινίες προσφέρει αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα καθώς στα πλάνα της συναντάμε ένα παραμύθι, μια σύγχρονη βωβή ταινία γεμάτη ποίηση, ένα κινηματογραφικό δοκίμιο περί απιστίας, ένα υπερηρωικό θρίλερ, κωμωδίες αλλά και μια επανέκδοση ρομαντικού δράματος.

 

«Αλαντίν»

Το διάσημο κινούμενο σχέδιο, η ιστορία του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Αλαντίν, της θαρραλέας και αποφασιστικής Τζάσμιν και του Τζίνι, που μπορεί να είναι και εκείνο που θα ξεκλειδώσει το μέλλον τους, γίνεται ταινία.

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι
Πρωταγωνιστούν: Ναόμι Σκοτ, Μαρβάν Κενζάρι, Μένα Μασούντ και Γουίλ Σμιθ

 

«Το Πρόβλημά μου Είσαι Εσύ!»

Στην αστυνομική κωμωδία καταστάσεων, σε μια πόλη της γαλλικής Ριβιέρας, μια ντετέκτιβ και νεαρή χήρα ενός αστυνομικού -τοπικού ήρωα, μαθαίνει πως ο άντρας της είχε στείλει έναν αθώο στη φυλακή, για να καλύψει τις δικές του παρανομίες. Τότε, αποφασίζει να διορθώσει αυτό το λάθος προσεγγίζοντας τον -αδίκως φυλακισμένο- άντρα, τον οποίο θα προσπαθήσει να επαναφέρει στον σωστό δρόμο, με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Σκηνοθεσία: Πιέρ Σαλβαντορί
Πρωταγωνιστούν: Αντέλ Ενέλ, Πιό Μαρμάι και Οντρέ Τοτού

 

«Το Σουτιέν»

Στη σύγχρονη βωβή ταινία γεμάτη ποίηση και έρωτα, ένας μηχανοδηγός τρένου την τελευταία ημέρα πριν τη συνταξιοδότησή του βρίσκει σκαλωμένο πάνω στο τρένο ένα ενθύμιο, ένα δαντελωτό, γαλάζιο σουτιέν! Η απέραντη μοναξιά του τον οδηγεί να επιστρέψει στη γειτονιά και να αναζητήσει την ιδιοκτήτρια του ιδιαίτερου αυτού σουβενίρ.

Σκηνοθεσία: Βάιτ Χέλμερ
Πρωταγωνιστούν: Μίκι Μανόλοβιτς, Ντενίς Λαβάν και Παθ Βέγκα

 

«Ένας Πιστός Άντρας»

Ένα κινηματογραφικό δοκίμιο περί… απιστίας. Ένας νεαρός άντρας, ο Αμπέλ, συναντά ξανά τη Μαριάν, με την οποία είχε σχέση για οκτώ χρόνια, στην κηδεία του Πολ -παλιού κολλητού του και τελευταίου συντρόφου της Μαριάν. Παρά την τραγική συγκυρία, πιστεύει πως τώρα έχει την ευκαιρία να την ξανακερδίσει. Δεν υπολογίζει όμως τις μηχανορραφίες του γιου του Πολ και της Μαριάν και της αδελφής του Πολ, οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν για να του στερήσουν τις πιθανότητες επανασύνδεσης.

https://www.youtube.com/watch?v=y2VrCqPzo0I

Σκηνοθεσία: Λουί Γκαρέλ
Πρωταγωνιστούν: Λουί Γκαρέλ, Λίλι – Ρόουζ Ντεπ και Λετίσια Κάστα

 

«Ο Παραλίας»

Aμερικανική κωμωδία, ένας αλκοολικός συγγραφέας ζει μια αντισυμβατική ζωή ανάμεσα σε Κούβα και Φλόριντα, χωρίς να λογαριάζει τους κανόνες, τα «πρέπει» και τις υποχρεώσεις απέναντι στον εαυτό του και τους ανθρώπους γύρω του.

Σκηνοθεσία: Χάρμονι Κορίν
Πρωταγωνιστούν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Άιλα Φίσερ, Ζακ Έφρον και Τζόνα Χιλ

 

«Σκότωσα το Αφεντικό μου»

Στη γαλλική κωμωδία, μια πρώην νικήτρια καλλιστείων, μετακομίζει ξανά στο σπίτι της μητέρα της, μετά από 15 χρόνια. Βρίσκει δουλειά σε ένα τοπικό εργοστάσιο, αλλά δεν τα πάει καλά με τον εργοδότη της, τον οποίο σκοτώνει κατά λάθος. Δύο γυναίκες είναι μάρτυρες. Οι τρεις τους ανακαλύπτουν ότι ο νεκρός έκρυβε μια τεράστια περιουσία, την οποία αποφασίζουν να μοιραστούν. Κάπως έτσι ξεκινούν τα προβλήματα…

Σκηνοθεσία: Αλάν Μοντουί
Πρωταγωνιστούν: Σεσίλ ντε Φρανς, Οντρέ Λαμί και Γιολάντ Μορό

 

«Brightburn: Ζωντανή Κόλαση»

Στο υπερηρωικό θρίλερ τρόμου, η άφιξη ενός μυστηριώδους μωρού κάνει πραγματικότητα τα όνειρα μιας γυναίκας για να αποκτήσει παιδί. Όσο, όμως, το αγόρι μεγαλώνει και πλησιάζει την εφηβεία, εμφανίζει σκοτεινές τρομακτικές δυνάμεις, που την κάνουν να αμφιβάλλει για το παιδί που θεωρεί γιο της. Όταν το αγόρι αρχίσει να συμπεριφέρεται τρομακτικά, οι κοντινοί του άνθρωποι βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο, αφού από παιδί θαύμα μεταμορφώνεται σε μοχθηρό αρπακτικό.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γιαροβέσκι
Πρωταγωνιστούν: Ελίζαμπεθ Μπανκς, Τζάκσον Α. Νταν και Ντέιβιντ Ντένμαν

 

«Everything is Wonderful»

Στην αμερικανοελληνική ρομαντική κομεντί, δύο Ευρωπαίες φίλες στη Νέα Υόρκη αποφασίζουν να συγκατοικήσουν και να βιώσουν μια εβδομάδα ξέφρενου πάρτι, αφού η μία ανακαλύπτει πως την απατά ο άντρας της, και η άλλη προσπαθεί να βρει ισορροπία ανάμεσα σε μια αδιέξοδη δουλειά και το τέλμα της καριέρας της στην υποκριτική.

Σκηνοθεσία: Πία Μέχλερ και Στέφανι Έιντζελ
Πρωταγωνιστούν: Πία Μέχλερ, Τόνια Σωτηροπούλου και Αλέξης Γεωργούλης

 

«Καλοκαίρι με τη Μόνικα»

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν -που έκανε σταρ την Χάριετ Άντερσον, προκλητική για την εποχή της, διαχρονική για την κινηματογραφική της ελευθερία, προβάλλεται σε επανέκδοση με νέες κόπιες. Στο ρομαντικό δράμα του 1953, ένας νεαρός υπάλληλος ερωτεύεται τη Μόνικα, μια ατίθαση κοπέλα που τη διακρίνει πηγαίος αυθορμητισμός κι αισθησιασμός. Οι δύο νέοι εγκαταλείπουν τις δουλειές τους και βρίσκουν καταφύγιο σε μια ερημική ακρογιαλιά, όπου περνούν ένα ονειρεμένο καλοκαίρι. Μόλις, όμως, αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα, το όνειρό τους θρυμματίζεται.

Σκηνοθεσία: Ίνγκμαρ Μπέργκμαν
Πρωταγωνιστούν: Χάριετ Άντερσον, Λαρς Εκμποργκ και Ντάγκμαρ Έμπσεν

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 23/5-29/5
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment