PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 23/1


Τέσσερις νέες ταινίες και μία ταινία κινουμένων σχεδίων διαθέτει αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα. Αντισυμβατική κωμωδία που διεκδικεί έξι βραβεία στα φετινά Όσκαρ, λυρικό ασπρόμαυρο δράμα βασισμένο σε αληθινή ιστορία, μυθικό μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ που μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, οι περιπέτειες μίας παρέας κακομαθημένων κατοικίδιων και μια μοντέρνα διασκευή γοτθικής ιστορίας τρόμου θα συντροφεύσουν τους σινεφίλ.

 

«Τζότζο»

Δραματική ταινία, τσεχο-νεοζηλανδο-αμερικανικής παραγωγής του 2019. Η ιστορία ενός μοναχικού αγοριού στη Γερμανία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που ανακαλύπτει ότι η διαζευγμένη μητέρα του κρύβει μια μικρή Εβραία στη σοφίτα τους. Με μοναδική βοήθεια από τον χαζούλη φανταστικό του φίλο… Αδόλφο Χίτλερ, ο Τζότζο θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον τυφλό φανατισμό του.

Σκηνοθεσία: Τάικα Γουαϊτίτι
Πρωταγωνιστούν: Ρόμαν Γκρίφιν Ντέιβις, Τάικα Γουαϊτίτι, Τόμασιν ΜακΚένζι και Σκάρλετ Γιόχανσον

 

«Τραγούδι Χωρίς Όνομα»

Δραματική ταινία, περουβιανο-ισπανο-αμερικανικής παραγωγής του 2019. Η Χεορχίνα, μια νεαρή κοπέλα από ένα μικρό χωριό των Άνδεων, φτάνει στη Λίμα προκειμένου να γεννήσει σε μια αυτοσχέδια κλινική. Μυστηριωδώς, όμως, το βρέφος εξαφανίζεται. Εν μέσω των πολιτικών αναταραχών της εποχής, ο Πέδρο, ένας τολμηρός δημοσιογράφος, θα γίνει ο μοναδικός της σύμμαχος στην απελπισμένη αναζήτηση να βρει το παιδί της.

Σκηνοθεσία: Μελίνα Λεόν
Πρωταγωνιστούν: Πάμελα Μεντόζα, Τόμι Πάραγκα και Λούσιο Ρόχας

 

«Cats»

Μιούζικαλ, αγγλοαμερικανικής παραγωγής του 2019. Το λατρεμένο, πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ σε ένα κορυφαίο κινηματογραφικό γεγονός. Το μιούζικαλ βασίζεται σε ποιητική συλλογή του Τ. Σ. Έλιοτ, η οποία εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1936, από τον Οίκο «Faber and Faber» -όπου εργάστηκε επί δεκαετίες ο Έλιοτ ως επιμελητής εκδόσεων, κι αποτελεί μια ραφιναρισμένη σάτιρα για την πληθώρα των ανθρώπινων τύπων. Οι Γάτες του γερο-Πόσουμ (παρατσούκλι του ίδιου του συγγραφέα) δεν είναι παρά οι άνθρωποι που μας περιτριγυρίζουν: μαχητικοί, απαθείς, ανικανοποίητοι, κοσμικοί, φιλότεχνοι, τεμπέληδες, επηρμένοι και μεγαλομανείς ή τρυφεροί και λατρεμένοι.

Σκηνοθεσία: Τομ Χούπερ
Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς Κόρντεν, Τζούντι Ντεντς, Ίντρις Έλμπα, Τζένιφερ Χάντσον και Φρανσέσκα Χέιγουορντ

 

«Η Γκουβερνάντα»

Ταινία τρόμου, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Η ταινία μας πηγαίνει σε ένα μυστηριώδες κτήμα στην εξοχή της περιοχής Μέιν, όπου η Κέιτ –που μόλις έχει ξεκινήσει να δουλεύει ως νταντά– πρέπει να φροντίσει δύο ψυχικά διαταραγμένα ορφανά, την Φλόρα και τον Μάιλς. Σύντομα, όμως, ανακαλύπτει ότι το μέρος αλλά και τα παιδιά κρύβουν σκοτεινά μυστικά και τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως δείχνουν.

Σκηνοθεσία: Φλόρια Σιγκισμόντι
Πρωταγωνιστούν: Μακένζι Ντέιβις, Μπρούκλιν Πρινς και Φιν Γουλφχαρντ

 

«Ενωμένες Πατούσες»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, γερμανο-κινεζο-αγγλικής παραγωγής του 2019. Μία παρέα από κακομαθημένα, εγωιστικά κατοικίδια, με αρχηγό τη λουσάτη γάτα Μπελ, βρίσκουν τον μπελά τους, όταν οι μηχανές που διοικούν τη Ρόμπο Σίτι, την υπερσύγχρονη μητρόπολη στην οποία ζουν και βασιλεύουν, εκτροχιάζονται και παίρνουν την εξουσία, με αποτέλεσμα να το σκάσουν όλοι οι άνθρωποι για να σωθούν. Χωρίς αφεντικά πια, η Μπελ, ο φασιαριόζικος ποταμόχοιρος Σόφι και το καμαρωτό κανίς Ρονάλντο, που έχουν συνηθίσει σε μία ζωή άνεσης και πολυτέλειας, πρέπει να συμμαχήσουν με τον αδέσποτο σκύλο Ρότζερ και τον φιλαράκο του Μπομπ -το μόνο φιλικό ρομπότ στην πόλη. Μόνο ενωμένα μπορούν να επιβιώσουν και να σώσουν τα σπίτια τους, την πόλη και ίσως ολόκληρο τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Ρέινχαρντ Κλόος

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 23/1-29/1
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment