PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/8


Τρεις νέες πολυαναμενόμενες ταινίες, υποδέχονται τους σινεφίλ που επιστρέφουν στη βάση τους από τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Κουέντιν Ταραντίνο, Γούντι Άλεν και ένα «Μεσοκαλόκαιρο» που σκορπάει τρόμο στα βουνά της Σκανδιναβίας.

 

«Κάποτε στο… Χόλυγουντ»

Δραματική αμερικανική ταινία του 2019, στο Λος Άντζελες του 1969, τα πάντα είναι ρευστά και όλα αλλάζουν. Ο τηλεοπτικός αστέρας Ρικ Ντάλτον και ο -για πολλά χρόνια- κασκαντέρ του, Κλιφ Μπουθ, κινούνται στη νέα βιομηχανία του θεάματος, την οποία με δυσκολία αναγνωρίζουν πια.

Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο
Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Μάργκο Ρόμπι και Εμίλ Χιρς

 

«Μια Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη»

Στην αμερικανική ρομαντική κομεντί του 2019, ένα νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι φτάνει στη Νέα Υόρκη, με σκοπό να περάσει ξέγνοιαστα το Σαββατοκύριακο. Τα σχέδιά τους σύντομα θα ανατραπούν και θα περάσουν ο καθένας μόνος του τις επόμενες ώρες περιπλανώμενοι στην πόλη, συναντώντας ανθρώπους που θα τους αλλάξουν τη ματιά με την οποία έβλεπαν τη ζωή. Κι όλα αυτά, ενώ η ηλιοφάνεια δίνει τη θέση της στις ψιχάλες της βροχής! Την ταινία έβαλε στο συρτάρι η Amazon, αλλά ο Γούντι Άλεν διεκδίκησε δικαστικά και βγαίνει στις αίθουσες της Ευρώπης.

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν
Πρωταγωνιστούν: Τιμοτέ Σαλαμέ, Ελ Φάνινγκ, Λιβ Σράιμπερ και Σελένα Γκόμεζ

 

«Μεσοκαλόκαιρο»

Στην αμερικανο-σουηδική ταινία τρόμου του 2019, ένα ζευγάρι που βρίσκεται σε κρίση αποφασίζει να ταξιδέψει μαζί με φίλους σε ένα Φεστιβάλ στην καρδιά της Σουηδίας, σε κάποιο απομονωμένο χωριό. Αυτό που ξεκινάει σαν μία ανέμελη καλοκαιρινή περιπέτεια σε ένα ηλιόλουστο καταφύγιο, παίρνει νοσηρή τροπή, όταν οι κάτοικοι του χωριού προσκαλούν τους καλεσμένους να συμμετέχουν σε εορτασμούς που μεταμορφώνουν αυτόν τον παράδεισο σε ένα όλο και πιο ανησυχητικό και ενοχλητικό μέρος.

Σκηνοθεσία: Άρι Άστερ
Πρωταγωνιστούν: Φλόρενς Πιού, Τζακ Ρέινορ, Βίλχελμ Μπλόμγκρεν

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 22/8-28/8
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment