PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα περιλαμβάνει έξι νέες ταινίες και μια περιπέτεια κινουμένων σχεδίων. Η σύγχρονη πραγματικότητα στη χώρα μας, μια αγάπη που υπερβαίνει τους περιορισμούς του σώματος, μια απελπισμένη εκδίκηση, μια ηρωική διάσωση, μια προκλητική φιλία, μια δύσβατη συνεργασία και μια ανεκτίμητη απαγωγή.

 

«Μαζί τα φάγαμε» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Η νέα ξεκαρδιστική κωμωδία με ένα υπέροχο μπουκέτο αξιόλογων ηθοποιών, φρέσκο σενάριο, έξυπνες ατάκες και πολλές εκπλήξεις! Ένας έντιμος και ευσυνείδητος δημόσιος υπάλληλος παραπλανάται από τη γυναίκα του ώστε εκείνη να λαμβάνει πλούσιες μίζες από τους προϊσταμένους του εν αγνοία του για να βελτιωθεί η οικονομική τους κατάσταση.

Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης
Πρωταγωνιστούν: Κώστας Αποστολάκης, Μπέσυ Μάλφα, Σωτήρης Καλυβάτσης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Κατερίνα Στικούδη, Κώστας Ευρυπιώτης

 

«Κάθε μέρα μια άλλη μέρα»

Βασισμένο στο βραβευμένο μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Λέβιθαν, «Κάθε μέρα άλλος», το αισθηματικό δράμα φαντασίας αποτελεί έναν ύμνο στην αγάπη που ξεπερνά την εξωτερική εμφάνιση και τους περιορισμούς της, μέσα από μία συγκινητική ιστορία για το πώς είναι να αγαπάς κάποιον μόνο και μόνο για το σημαντικότερο κομμάτι του: την ψυχή. Ένα 16χρονο κορίτσι ερωτεύεται μια μυστηριώδη ύπαρξη, η οποία κατοικεί σε διαφορετικό σώμα κάθε μέρα. Η έλξη μεταξύ τους είναι ακατανίκητη και κάθε μέρα, προσπαθούν να βρουν ο ένας τον άλλον, χωρίς να γνωρίζουν ποιον ή τί θα τους φέρει το αύριο, ζώντας ένα όνειρο που μοιάζει άπιαστο, σε ένα μέλλον που δεν γνωρίζουν αν θα μοιραστούν.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Σούκσι
Πρωταγωνιστούν: Τζάστις Σμιθ, Μαρία Μπέλο, Άνγκουρι Ράις, Ντέμπι Ράιαν και Κόλιν Φορντ

 

«Μαζί ή τίποτα»

Με ένα μεγάλο μέρος του γυρισμένο στο Μαραθώνα, το Σούνιο και τη Βαρυμπόμπη, το γερμανικό δράμα, το οποίο απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα ξενόγλωσσης ταινίας και είναι υποψήφιο για το αντίστοιχο Όσκαρ, είναι ένα θρίλερ εκδίκησης με πολιτική χροιά και αφυπνιστικό μήνυμα για την εκρηκτική αύξηση εγκλημάτων μίσους, που πλήττουν τη Γερμανία τα τελευταία χρόνια. Ηρωίδα του είναι μία 35χρονη Γερμανίδα, η οποία καταρρέει μετά τον θάνατο του τουρκικής καταγωγής συζύγου της και του γιου τους σε βομβιστική επίθεση. Μετά από εξονυχιστική έρευνα, αποκαλύπτεται ότι το χτύπημα ήταν εθνικιστικό και οι ένοχοι είναι Γερμανοί, μέλη του νεοναζιστικού φασιστικού κινήματος. Θα μπορέσει να βρει το δίκιο της μέσα από το δημοκρατικό δικαστικό σύστημα ή η αυτοδικία είναι ο μόνος δρόμος;

Σκηνοθεσία: Φατίχ Ακίν
Πρωταγωνιστούν: Νταϊάν Κρούγκερ, Νούμαν Ακάρ, Ούλριχ Τουκούρ και Γιοχάνες Κρις

 

«Αναχώρηση για Παρίσι 15:17» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Μία ακόμη αληθινή ιστορία, με τους πραγματικούς ήρωες ενός συγκλονιστικού περιστατικού που αναμεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο. Βασισμένο στο βιβλίο «The 15:17 to Paris: The true story of a terrorist, a train, and three American heroes», το ιστορικό αυτό δράμα μας μεταφέρει στις 21 Αυγούστου του 2015, όταν όλος ο κόσμος παρακολουθούσε καθηλωμένος την είδηση ότι μια τρομοκρατική επίθεση στο τραίνο Thalys #9364 με προορισμό το Παρίσι είχε αποτραπεί, χάρη σε τρεις θαρραλέους νεαρούς Αμερικανούς που ταξίδευαν στην Ευρώπη. Όλη η πορεία της κοινής τους ζωής, από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση, και πολλά απίθανα περιστατικά τούς οδήγησαν σε αυτήν τη στιγμή ηρωισμού, όπου η φιλία τους αποδείχτηκε το μεγαλύτερο όπλο και τους επέτρεψε να σώσουν περισσότερους από 500 ανθρώπους.

Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ
Πρωταγωνιστούν: Άντονι Σάντλερ, Άλεκ Σκαρλάτος, Σπένσερ Στόουν, Τζούντι Γκριρ, Τζένα Φίσερ, Ρέι Κορασάνι, Τόμας Λένον και Τόνι Χέιλ

 

«Mudbound: Δάκρυα στον Μισισιπή»

Με τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ, το δράμα, που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Χίλαρι Τζόρνταν, παρακολουθεί τις παράλληλες ιστορίες δύο ανδρών στον αμερικανικό Νότο, οι οποίοι, επιστρέφοντας από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, αναπτύσσουν μια δυνατή φιλία και μαζί με τις οικογένειές τους, παλεύουν να αντιμετωπίσουν τον ρατσισμό και να προσαρμοστούν στη ζωή μετά τον πόλεμο.

Σκηνοθεσία: Ντι Ρις
Πρωταγωνιστούν: Γκάρετ Χέντλουντ, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Τζέισον Κλαρκ, Τζόναθαν Μπανκς, Ρομπ Μόργκαν και Μέρι Μπλάιτζ

 

«Ταξιδεύοντας με τον εχθρό μου» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Τοποθετημένο στο 1892, το γουέστερν, αφηγείται την ιστορία ενός θρυλικού λοχαγού, που, κόντρα στις σθεναρές αντιστάσεις του, συμφωνεί να συνοδεύσει τον αιώνιο εχθρό του: τον ετοιμοθάνατο αρχηγό της φυλής Τσεγιέν, και την οικογένειά του, πίσω στη γη τους. Μαζί, πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους, για να αντιμετωπίσουν το δύσβατο τοπίο και τους εχθρούς που συναντούν στον δρόμο τους.

Σκηνοθεσία: Σκοτ Κούπερ
Πρωταγωνιστούν: Κρίστιαν Μπέιλ, Ρόζαμουντ Πάικ, Τζέσι Πλέμονς, Γουές Στάντι, Τίμοθι Κάλαμετ, Πολ Άντερσον, Μπεν Φόστερ, Στίβεν Λανγκ και Πίτερ Μούλαν

 

«Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Στην περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, ένας καλοκάγαθος εργάτης, που λατρεύει την αρχαιολογία, συνοδεύει μια αρχαιολόγο φίλη του στην παρουσίαση της τελευταία της ανακάλυψης: ενός στοιχείου που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του περίφημου περιδέραιου του μυθικού βασιλιά Μίδα. Όταν εκείνη πέφτει θύμα απαγωγής από κάποιους που θέλουν να κλέψουν το περιδέραιο και να αποκτήσουν τις μοναδικές του δυνάμεις, κάνει τα πάντα για να τη σώσει.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Αλόνσο και Ενρίκε Γκάτο

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 22/2-28/2

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment