PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/11


Μια απροσδόκητη συμμαχία, ένας ήρωας της Disney που αγαπήθηκε πολύ, μια αληθινή ιστορία βασανισμού και αγριότητας που συγκλόνισε την Ιταλία τη δεκαετία του ’80 και δυναμικές χήρες σε απόγνωση, ξεχωρίζουν ανάμεσα στις έξι νέες ταινίες της εβδομάδας που βγαίνουν στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

«Ανάσα Ελευθερίας»

Σκληρό και συνάμα ευαίσθητο ρεαλιστικό κοινωνικό δράμα, μια Ισλανδή ελεγκτής διαβατηρίων και μια πρόσφυγας από τη Γουινέα-Μπισάου, που εισήλθε παράνομα στη χώρα, συνάπτουν μια απροσδόκητη συμμαχία όταν οι συγκυρίες ενώνουν μοιραία τις ζωές τους. Οι ζωές των δυο γυναικών διασταυρώνονται απρόσμενα και παρά τις πολιτισμικές διαφορές και τις αντιξοότητες, ο ευαίσθητος δεσμός που αναπτύσσεται ανάμεσά τους θα αποτελέσει τη μονή τους ελπίδα απέναντι σε ένα απρόσωπο και άδικο σύστημα.

Σκηνοθεσία: Ισόλντ Ιγκατότιρ
Πρωταγωνιστούν: Κρίστον Μπόρα Χαραλντσντότιρ, Μπαμπετίντα Σάντζο και Πάτρικ Νόκβι Πέτουρσον

 

«Το Ξεκίνημα της Μέρας»

Ανθρώπινο, γλυκόπικρο, συγγενικό με το φιλμ “Ανάσα Ελευθερίας”, που μιλά για το δικαίωμα στη μετανάστευση και φυσικά στο δικαίωμα, αν μη τι άλλο, της επιβίωσης. Η Λέττα είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και δεν είναι σε θέση να πληρώσει το ενοίκιό της για πολλούς μήνες. Όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πετάει έξω εκείνη και τον ενός έτους γιο της, μετακομίζουν στο σπίτι της Σοφίας, μιας 80χρονης κατάκοιτης γυναίκας. Η κόρη της Σοφίας έχει προσλάβει τη Λέττα να την φροντίζει. Για να κρατήσει η Λέττα τη δουλειά της και την νέα στέγη της, πρέπει να κρατήσει τη Σοφία στη ζωή με κάθε κόστος.

Σκηνοθεσία: Τζεντιάν Κότσι
Πρωταγωνιστούν: Ορνέλα Καπετάνι, Σουζάνα Πρίφτι, Κασέμ Χότζα και Ερμή Κασιμάτη

 

«Οι Χήρες»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής. Τέσσερις γυναίκες στο σύγχρονο Σικάγο, μέσα σε μια περίοδο αναταραχής, δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους παρά μόνο τα χρέη που τους άφησαν οι σύζυγοί τους, που έχασαν τη ζωή τους έπειτα από μια αποτυχημένη ληστεία. Αντιμέτωπες με τα οικονομικά προβλήματα αλλά και μια προθεσμία να επιστρέψουν στη μαφία τα χρήματα που της χρωστούσαν οι εκλιπόντες, μόνη λύση είναι να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να φέρουν τη ληστεία εις πέρας. Εντάσεις, λοιπόν, θα δημιουργηθούν όταν η Βερόνικα, η Άλις, η Λίντα και η Μπελ παίρνουν τη μοίρα τους στα χέρια τους και συνωμοτούν για να χτίσουν ένα μέλλον σύμφωνα με τους δικούς τους όρους.

Σκηνοθεσία: Στιβ Μακ Κουίν
Πρωταγωνιστούν: Βαϊόλα Ντέιβις, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Σίνθια Ερίβο, Κόλιν Φάρελ, Τζάκι Γουίβερ, Ντάνιελ Καλούγια, Λίαμ Νίσον και Ρόμπερτ Ντιβάλ

 

«Ραλφ εναντίον Ίντερνετ»

Φανταστική περιπέτεια κινούμενων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής. Ο καταστροφέας Ραλφ και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Βανέλοπη, ταξιδεύουν στον απίθανο κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το βιντεοπαιχνίδι της Βανέλοπη. Στην πορεία, οι δυο τους θα στηριχτούν στους κατοίκους του διαδικτύου, σε ένα ιντερνετικό επιχειρηματικό μυαλό, αλλά και στο πάνθεον των πριγκιπισσών της Disney, για να βρουν τον δρόμο τους.
Ο αξιαγάπητος καταστροφέας, παρέα με την πάντα ανήσυχη φίλη του Βανέλοπη, βρίσκεται χαμένος στο εκστατικό χάος του ίντερνετ και με τα απίθανα, καλόκαρδα και αφελή καμώματά του θα κοντέψει να σμπαραλιάσει τον παγκόσμιο ιστό.

Σκηνοθεσία: Ριτς Μουρ και Φιλ Τζόνστον

 

«Dogman»

Κοινωνική δραματική περιπέτεια, που παρουσιάζει την αθέατη πλευρά της Ιταλίας με την απίστευτη, κι όμως αληθινή, ιστορία ενός ανθρώπου της διπλανής πόρτας. Στις παρυφές μιας μητρόπολης, όπου ισχύει μόνο ο νόμος του πιο δυνατού, ο Μαρτσέλο, ένας μικροκαμωμένος και ευγενικός άντρας, μοιράζει τις μέρες του ανάμεσα σε ένα κομμωτήριο για σκύλους, την αγάπη του για την κόρη του και μία αμφιλεγόμενη σχέση υποταγής με τον Σιμόν, ένα πρώην πυγμάχο που τρομοκρατεί όλη τη γειτονιά. Αποφασισμένος να προφυλάξει την αξιοπρέπειά του, μετά από συνεχή ταπείνωση, ο Μαρτσέλο καταστρώνει σχέδιο εκδίκησης με αναπάντεχη έκβαση.

Σκηνοθεσία: Ματέο Γκαρόνε
Πρωταγωνιστούν: Μαρτσέλο Φόντε, Αντάμο Ντιονίζι, Εντοάρντο Πέσε και Νούνζια Σιάνο

 

«Tuftland»

Στην ατμοσφαιρική ταινία τρόμου από την Φινλανδία, μια νεαρή φοιτήτρια δέχεται πρόταση για καλοκαιρινή εργασία σε ένα απομονωμένο χωριό. Όμως, οι εκ πρώτης όψεως άκακοι αλλά ιδιόρρυθμοι κάτοικοι του χωριού, δεν αργούν να αποκαλύψουν το αληθινό τους πρόσωπο.

Σκηνοθεσία: Ρούπε Ολένιους
Πρωταγωνιστούν: Βίρα Β. Βίλο, Σάαρ Ελίνα και Μίικα Τζ. Αντίλα

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 22/11-28/11
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment