PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 21/6


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, περιλαμβάνει πέντε νέες ταινίες. Τα δύο πρόσωπα του μεγαλύτερου βαρόνου ναρκωτικών αποκαλύπτονται μέσα από τα μάτια της ερωμένης του, ένας ομοφυλόφιλος νεαρός κρατά κρυφή την ταυτότητά του σε μια ανατρεπτική αναζήτηση, μια γυναικεία συμμορία οργανώνει την απόλυτη ληστεία, ένα ζευγάρι χωρίζει αναζητώντας νέες ερωτικές συνδέσεις και ένα ορφανό κορίτσι προσπαθεί να βρει τη θέση του σε μια καινούρια οικογένεια.

 

«Αγαπώντας τον Πάμπλο»

Βασισμένη στα απομνημονεύματα της ερωμένης του Πάμπλο Εσκομπάρ και διάσημης δημοσιογράφου, Βιρχίνια Βαγιέχο, με τίτλο «Loving Pablo, hating Escobar», το βιογραφικό δράμα δράσης, αποκαλύπτει τα δύο πρόσωπα του «βασιλιά της κοκαΐνης»: τον άνθρωπο Πάμπλο και τον βαρόνο Εσκομπάρ. Αποτυπώνοντας την άνοδο και την πτώση του μεγαλύτερου βαρόνου ναρκωτικών στον κόσμο, η ταινία καταγράφει την «ηγεμονία» του καρτέλ του στην Κολομβία, σε μια περίοδο βίας και τρομοκρατίας που χώρισε τη χώρα στα δύο και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων.

Σκηνοθεσία: Φερνάντο Λεόν ντε Αρανόα
Πρωταγωνιστούν: Χαβιέ Μπαρδέμ, Πενέλοπε Κρουζ, Πίτερ Σκάρσγκαρντ και Τζούλιετ Ρεστρέπο

 

«Κρυφή συνταγή»

Στο δράμα, ένας Γερμανός ζαχαροπλάστης, μετά τον θάνατο του Ισραηλινού παντρεμένου εραστή του, επισκέπτεται τη σύζυγό του, προκειμένου να πάρει πληροφορίες για το παρελθόν του αγαπημένου του. Κρατώντας κρυφή την ταυτότητά του, πιάνει δουλειά στο καφέ της, χωρίς να φαντάζεται πού θα καταλήξει η σχέση του μαζί της.

Σκηνοθεσία: Οφίρ Ραούλ Γκράιτσερ
Πρωταγωνιστούν: Σάρα Άντλερ, Ζόχαρ Στράους, Τιμ Κάλκοφ και Σάντρα Σαντέ

 

«Η συμμορία των 8»

Περισσότερο από 10 χρόνια από τότε που η συμμορία του Όσεαν, με επικεφαλής τον Τζορτ Κλούνεϊ, λήστεψε εκατομμύρια δολάρια, μια νέα συμμορία σχηματίζεται, με σκοπό να πραγματοποιήσει την απόλυτη ληστεία, στο αστυνομικό θρίλερ δράσης. Μόνο που αυτήν τη φορά, τα ηνία κρατά η Ντέπι Όσεαν, η οποία επιστρατεύει οκτώ ικανότατες γυναίκες. Στόχος τους είναι 150 εκατομμύρια δολάρια σε μορφή διαμαντιών, τα οποία θα κοσμούν τον λαιμό μιας παγκοσμίου φήμης ηθοποιού, όσο θα βρίσκεται στο ετήσιο γκαλά του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης.

Σκηνοθεσία: Γκάρι Ρος
Πρωταγωνιστούν: Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουεϊ, Μίντι Κάλινγκ, Σάρα Πόλσον, Ακουαφίνα, Ριάνα, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρίτσαρντ Άρμιταζ και Tζέιμς Κόρντεν

 

«Ιστορίες αγάπης που δεν ανήκουν σ’ αυτόν τον κόσμο»

Σαν ένα πορτρέτο ερωτικών σχέσεων, η ιταλική αισθηματική κομεντί, μιλάει για την αναζωογονητική έκρηξη του πάθους και την επώδυνη επούλωση της μνήμης, μέσα από την ιστορία ενός ζευγαριού, το οποίο χωρίζει μετά από πολλά χρόνια φλογερής αγάπης. Δυνατός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και λαχταρώντας να συνεχίσει τη ζωή του, ο άντρας δεν αργεί να υποκύψει σε κάθε επιθυμία μιας νεαρής κοπέλας, ενώ η θλιμμένη και φοβισμένη πρώην σύντροφός του βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά μιας γυναίκας.

Σκηνοθεσία: Φραντσέσκα Κομεντσίνι
Πρωταγωνιστούν: Λουτσία Μασίνο, Τόμας Τραμπάκι, Καρλότα Νατόλι, Ιάια Φόρτε και Βαλεντίνα Μπελέ

 

«Ένα αξέχαστο καλοκαίρι»

Το πολυβραβευμένο οικογενειακό δράμα, ήταν η επίσημη πρόταση της Ισπανίας για το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας. Ηρωίδα του είναι μία εξάχρονη, η οποία, μετά την απώλεια της μητέρας της, πηγαίνει να ζήσει στο σπίτι του θείου της, προσπαθώντας να βρει τη θέση της σε αυτήν τη νέα ζωή.

Σκηνοθεσία: Κάρλα Σιμόν
Πρωταγωνιστούν: Λάγια Αρτίγκας, Πάουλα Ρόμπλες, Μπρούνα Κούζι, Νταβίντ Βερνταγκουέρ, Φερμί Ράιχατς και Μόντσε Σαντζ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 21/6-27/6

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment