PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 21/3


Με εννέα ταινίες ξεκινά η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, ο Τζόρνταν Πιλ που επιστρέφει με έναν πρωτότυπο εφιάλτη, ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Μελ Γκίμπσον που τίθεται σε διαθεσιμότητα, ο Βενσάν Λιντόν που προσπαθεί να σώσει τις δουλειές 1100 υπαλλήλων, η Νάταλι Πόρτμαν που ερμηνεύει μια ποπ σταρ με ταραγμένη προσωπική ζωή, μία ερωτική επιστολή με παραλήπτη μία μοναδική πόλη, ένα ελληνικό δράμα μυστηρίου, η συναρπαστική απόπειρα ενός αναρριχητή και η αληθινή ιστορία μιας τρομοκρατικής επίθεσης.

 

«Εμείς»

Αφού προκάλεσε τη σύγχρονη κουλτούρα με το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, «Τρέξε!», θέτοντας νέα πρότυπα για τον προκλητικό, κοινωνικά συνειδητοποιημένο χώρο των ταινιών τρόμου, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης επιστρέφει με έναν πρωτότυπο εφιάλτη, υπογράφοντας σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή. Μια γυναίκα επιστρέφει στο παραλιακό παιδικό της σπίτι μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, για ένα ειδυλλιακό καλοκαίρι. Κυνηγημένη από ένα ανεξήγητο τραύμα από το παρελθόν της και βιώνοντας μια σειρά από μυστηριώδεις συμπτώσεις, νιώθει την παράνοιά της να φτάνει σε ανησυχητικά επίπεδα καθώς όλο και περισσότερο αισθάνεται και πιστεύει ότι κάτι κακό θα συμβεί στην οικογένειά της.

Σκηνοθεσία: Τζόρνταν Πιλ
Πρωταγωνιστούν: Ελίζαμπεθ Μος, Λουπίτα Νιόνγκο, Γουίνστον Ντιουκ, Τιμ Χάιντεκερ, Γιάγια Αμπντούλ-Ματίν II και Άνα Ντιόπ

 

«Τα Δύο Πρόσωπα του Νόμου»

https://www.youtube.com/watch?v=nLL74BZusp0

Στην αστυνομική περιπέτεια, ένας σκληρός, παλαιάς κοπής αστυνομικός και ο ευέξαπτος νεότερος συνεργάτης του τίθενται σε διαθεσιμότητα όταν ένα βίντεο που δείχνει τις σκληρές μεθόδους καταστολής που ακολουθούν, διαρρέει στο διαδίκτυο. Με λίγα χρήματα και χωρίς καμία επιλογή, οι απογοητευμένοι αστυνομικοί βουτάνε στον εγκληματικό υπόκοσμο όπου και θα βρουν πολλά περισσότερα από όσα είχαν όσο ζούσαν στη σκιά, ενώ δεν παραλείπουν να αποδώσουν δικαιοσύνη με τον δικό τους βίαιο τρόπο.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Κρεγκ Ζάλερ
Πρωταγωνιστούν: Μελ Γκίμπσον, Βινς Βον, Ντον Τζόνσον, Λόρι Χόλντεν, Τζένιφερ Κάρπεντερ και Τόρι Κιτλς

 

«Σε Πόλεμο»

Στο κοινωνικό δράμα, παρά τις μεγάλες οικονομικές θυσίες των υπαλλήλων και τα τεράστια κέρδη της εταιρείας Περέν, η διοίκηση θέλει να κλείσει ένα από τα εργοστάσιά της. Οι 1100 υπάλληλοι, με επικεφαλής τον εκπρόσωπό τους Λοράν Αμεντεό, αποφασίζουν να εναντιωθούν στη στυγνή αυτή κίνηση, έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να σώσουν τις δουλειές τους.

Σκηνοθεσία: Στεφάν Μπριζέ
Πρωταγωνιστούν: Βενσάν Λιντόν, Μελανί Ροβέρ και Ζακ Μπορντερί

 

«Vox Lux»

Το δραματικό μιούζικαλ ακολουθεί τη σκανδαλώδη ζωή μιας ποπ σταρ με απροσδόκητη επιτυχία, την γεμάτη τρικυμίες σχέση με την κόρη της και τον αυταρχικό ατζέντη της.

Σκηνοθεσία: Μπρέιντι Κορμπέτ
Πρωταγωνιστούν: Νάταλι Πόρτμαν, Τζουντ Λο, Ράφεϊ Κάσιντι και Στέισι Μάρτιν

 

«Βερολίνο Σ’ Αγαπώ»

Μία ερωτική επιστολή με παραλήπτη μία μοναδική πόλη. Εικοσιπέντε χρόνια μετά την πτώση του τείχους, το Βερολίνο είναι μία από τις καταπληκτικές πόλεις του κόσμου. Εμπνέει καλλιτέχνες και σκηνοθέτες από διαφορετικούς πολιτισμούς. Σπονδυλωτή ταινία έντεκα σκηνοθετών, με φόντο τη γερμανική πρωτεύουσα.

Σκηνοθεσία: Ντιάνα Άγκρον, Πίτερ Τσέλσομ, Φερνάντο Άιμπκε, Τζάστιν Φράνκλιν, Ντένις Γκάνσελ, Ντάνι Λέβι, Ντανιέλ Λβόβσκι, Γιόσεφ Ρούσνακ, Τιλ Σβάιγκερ, Μάσι Τάντζεντιν και Γκαμπριέλα Τσέρνιακ
Πρωταγωνιστούν: Κίρα Νάϊτλι, Έλεν Μίρεν, Λουκ Γουίλσον, Τζιμ Στάρτζες, Μίκι Ρουρκ, Τζίνα Ντίουαν, Χέιντεν Πανετιέρ, Ντιεκ Γολούνα και Ντιάνα Αγκρόν

 

«Επίθεση στη Βομβάη»

Το θρίλερ βασίζεται σε αληθινά γεγονότα μιας τρομοκρατικής επίθεσης. Το Νοέμβριο του 2008, ένα μπαράζ επιθέσεων έριξε ολόκληρη τη Βομβάη στο χάος. Μεταξύ των επιθέσεων ήταν και η εισβολή τρομοκρατών στο ξενοδοχείο TAJ, όπου επιδόθηκαν σε ένα σερί απάνθρωπων πράξεων.

Σκηνοθεσία: Άντονι Μάρας
Πρωταγωνιστούν: Άρμι Χάμερ, Ντεβ Πάτελ, Τζέισον Άιζακς και Ναζανίν Μπονιάντι

 

«Ακίνητο Ποτάμι»

Το ατμοσφαιρικό δράμα μυστηρίου, γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Ρωσία και τη Λετονία. Είναι μία εντυπωσιακή διεθνής συμπαραγωγή με φόντο τα εντυπωσιακά παγωμένα τοπία της Σιβηρίας. Ένα ανεξήγητο γεγονός θα οδηγήσει τη σχέση των πρωταγωνιστών στα άκρα, με την ταινία να θολώνει τα όρια ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα.

Σκηνοθεσία: Άγγελος Φραντζής
Πρωταγωνιστούν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Κάτια Γκουλιώνη, Ίντρα Μπούρκοφσκα και Γιούρις Μπαρτκεβίτς

 

«Ο Διερμηνέας»

Στη δραματική ταινία, ένας ηλικιωμένος μεταφραστής ταξιδεύει στη Βιέννη για να εκδικηθεί τον αξιωματικό των Ναζί που ευθύνεται για την εκτέλεση των γονιών του. Αντί όμως για εκείνον, συναντά τον γιο του και μαζί ξεκινούν ένα αναπάντεχο οδοιπορικό που θα τους οδηγήσει στις απαντήσεις που γυρεύουν.

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σούλικ
Πρωταγωνιστούν: Γίρι Μένζελ, Πίτερ Σιμόνιτσεκ, Σουζάνα Μαρερί, Άνα Ρακόβσκα και Εύα Κραμέροβα

 

«Free Solo»

Το φετινό Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ, μια από τις πιο συγκλονιστικές κινηματογραφικές εμπειρίες της χρονιάς, έχει θέμα την συναρπαστική απόπειρα του αναρριχητή Άλεξ Χόνολντ να ανέβει, δίχως σχοινιά, τον μεγαλύτερο κάθετο βράχο του κόσμου, ύψους 1000 μέτρων. Το Ελ Καπιτάν, στο Εθνικό Πάρκο Γιοσέμιτι στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στον πλανήτη για κάθε αναρριχητή, εξαιτίας της κάθετης κλίσης του.

Σκηνοθεσία: Ελίζαμπεθ Τσάι Βασαρχέλι και Τζίμι Τσιν

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 21/3-27/3
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment