PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 20/9


Το κινηματογραφικό μενού αυτής της εβδομάδας είναι ενδιαφέρον και παρουσιάζει έξι νέες ταινίες και μια επανέκδοση. Μία αληθινή ωδή στη ζωή, η ιστορία επιβίωσης του κομίστα, μια ιταλική κωμωδία, η αληθινή ιστορία θάρρους, ένα μυθιστόρημα φαντασίας και η επιστροφή του Johnny English, κηρύσσουν και επίσημα την έναρξη της νέας σεζόν.

 

«Σ’ αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει»

Στην εγχώριας παραγωγής κωμωδία, ένας Γάλλος ευρωβουλευτής και μία νεαρή οικονομολόγος, φτάνουν με καΐκι στο ειδυλλιακό Αρμενάκι και έρχονται σε επαφή με τον αλλόκοτο τρόπο ζωής και τις ανατρεπτικές ηθικές αξίες των κατοίκων του. Εκεί, θα παραδοθούν στη δίνη του έρωτα και τον σαγηνευτικό αυτόν τόπο, που μπορεί να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων για πάντα. Η ταινία γυρίστηκε στην Ικαρία.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Πανουσόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Σερζ Ρεκέ Μπαρβίλ, Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, Φωτεινή Τσακίρη, Μπάμπης Χατζηδάκης, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Θάνος Πρίτσας, Σταύρος Μερμήγκης και Γιάννης Χατζηγιάννης

 

«Μην ανησυχείς, δε θα φτάσει μακριά με τα πόδια»

Το δράμα μας μεταφέρει στην αληθινή ανατρεπτική ιστορία επιβίωσης του κομίστα Τζον Κάλαχαν. Μετά από ένα δυστύχημα που θα τον αφήσει καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι, ο Τζον Κάλαχαν εκμεταλλεύεται το πηγαίο καυστικό χιούμορ που διαθέτει και σχεδιάζει πανέξυπνα, ξεκαρδιστικά και συχνά αμφιλεγόμενα καρτούν, βρίσκοντας έτσι την ομορφιά στον παραλογισμό της ανθρώπινης ύπαρξης.

Σκηνοθεσία: Γκας Βαν Σαντ
Πρωταγωνιστούν: Γιόακιν Φίνιξ, Τζόνα Χιλ, Ρούνι Μάρα και Τζακ Μπλακ

 

«Χάσαμε τον δρόμο… Στοπ!»

Στην ιταλική κωμωδία, η οργανωμένη στη λεπτομέρεια ζωή ενός 50χρονου Ιταλού που αγαπά τη συνέπεια, το σεβασμό και τους καλούς τρόπους αναστατώνεται όταν ένας νεαρός πλανόδιος πωλητής από τη Σενεγάλη στήνει με περισσή αυτοπεποίθηση την πραμάτεια του έξω από το μαγαζί του και του κλέβει την πελατεία. Ο Ιταλός θα αποφασίσει να κάνει ένα ταξίδι που θα του αλλάξει όλα όσα πίστευε για τους «ξένους», την «ανοχή» και την πραγματική σημασία του να είσαι άνθρωπος.

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Αλμπανέζε
Πρωταγωνιστούν: Αντόνιο Αλμπανέζε, Άλεξ Φόντζα και Οντ Λεγκαστελουά

 

«Υπεράνω πάσης υποψίας»

Στην αληθινή ιστορία θάρρους από το μεγάλο βιβλίο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο πρωτοκλασάτος αθλητής του μπέιζμπολ Μο Μπεργκ στρατολογείται στα μέσα του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου στο Γραφείο των Υπηρεσιών Ασφαλείας, τη μεταγενέστερη CIA. O Μπεργκ δεν είναι ένας συνηθισμένος αθλητής, μορφωμένος, μιλάει εννέα γλώσσες και είναι συχνά καλεσμένος σε ένα δημοφιλές παιχνίδι γνώσεων της τηλεόρασης. Παρά την αναγνωσιμότητά του, ο Μπεργκ είναι ένας αινιγματικός άνδρας, με ταλέντο στο να κρατάει μυστικά. Ο νεοσύλλεκτος κατάσκοπος σύντομα εκπαιδεύεται και ρίχνεται στο πεδίο της δράσης, με σκοπό να εμποδίσει τον Γερμανό επιστήμονα Βέρνερ Χάιζεμπεργκ να φτιάξει μια ατομική βόμβα για τους Ναζί.

Σκηνοθεσία: Μπεν Λιούιν
Πρωταγωνιστούν: Πολ Ραντ, Τζεφ Ντάνιελς, Σιένα Μίλερ και Μαρκ Στρονγκ

 

«To σπίτι με το ρολόι στον τοίχο»

Στο μυθιστόρημα φαντασίας του Τζον Μπελέρς, ένα ορφανό αγόρι μετακομίζει στο Μίσιγκαν για να ζήσει στο σπίτι του θείου του. Εκεί ανακαλύπτει τον κόσμο της μαγείας, αφού τόσο ο θείος του όσο και η καλύτερή του φίλη είναι μάγοι. Σύντομα, το αγόρι θα αντιληφθεί πως το σπίτι έχει ένα μεγάλο μυστικό, αφού στους τοίχους του κρύβεται ένα μαγικό ρολόι που έχει τη δύναμη να καταστρέψει τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Ελάι Ροθ
Πρωταγωνιστούν: Τζακ Μπλακ, Κέιτ Μπλάνσετ και Όουεν Βακάρο

 

«Ο Johnny English Ξαναχτυπά»

Στην κωμωδία, μια κυβερνοεπίθεση αποκαλύπτει τις ταυτότητες όλων των ενεργών μυστικών πρακτόρων της Βρετανίας. Ο «συνταξιούχος» Τζόνι Ίνγκλις είναι η τελευταία ελπίδα των Μυστικών Υπηρεσιών. Αφήνοντας πίσω τη διδασκαλία, επανέρχεται στην ενεργό δράση με σκοπό να αποκαλύψει τους χάκερς, σε μια μετωπική σύγκρουση του αναλογικού του παρελθόντος με το ψηφιακό μέλλον.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Κερ
Πρωταγωνιστούν: Ρόουαν Άτκινσον, Όλγα Κιριλένκο, Έμα Τόμσον και Μπεν Μίλερ

 

«Η Κλεό από τις 5 στις 7»

Στο αριστούργημα του 1962, το οποίο κυκλοφορεί σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες, η Κλεό μια νεαρή Γαλλίδα τραγουδίστρια που πιστεύει ότι έχει καρκίνο και ότι θα πεθάνει σύντομα, κάνει μια δίωρη βόλτα στους δρόμους του Παρισιού, όσο περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών της εξετάσεων.

Σκηνοθεσία: Ανιές Βαρντά
Πρωταγωνιστούν: Κορίν Μαρσάντ, Αντουάν Μπουρσεγιέ, Ντομινίκ Νταβρέ και Χοσέ Λουίς ντε Βιλαγιόνγκα

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 20/9-26/9

Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment