PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 20/12


Μέσα στο εορταστικό κλίμα της περιόδου κινούνται οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες. Ξεχωρίζει η επιστροφή στη μεγάλη οθόνη της ιπτάμενης γκουβερνάντας των ’60s, την οποία πλαισιώνουν δημιουργίες με γιορτινό πασπάλισμα -ανάμεσά τους και ένα χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ τρόμου-, ένα συγκινητικό δράμα, το πιο αγαπητό από τα μέλη των «Transformers» και μια ελληνική κωμωδία.

 

«Ποιος θα σου Τραγουδήσει»

Ένα δράμα για τα πολλά πρόσωπα που μπορεί να έχει η ευτυχία. Η Λίλα Κασάν, μια επιτυχημένη Ισπανίδα τραγουδίστρια, ετοιμάζεται να επανέλθει θριαμβευτικά στην ενεργό δράση μετά από μια δεκαετία μυστηριώδους σιωπής. Ωστόσο, την παραμονή της μεγάλης της συναυλίας χάνει τη μνήμη της σε ένα ατύχημα. Η Βιολέτα, μια τραγουδίστρια καραόκε που λυτρώνεται από τη θλιβερή της ζωή κάθε φορά που ερμηνεύει επί σκηνής τα τραγούδια της Κασάν, αναλαμβάνει να θυμίσει στη σταρ τις διαστάσεις της θρυλικής της περσόνας, μαθαίνοντάς της απ’ την αρχή να τραγουδά.

Σκηνοθεσία: Κάρλος Βερμούτ
Πρωταγωνιστούν: Νάγια Νίμρι, Κάρμεν Ελίας και Εύα Λόρατς

 

«Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει»

Το χολιγουντιανό μιούζικαλ, μας μεταφέρει στην Αγγλία της δεκαετίας του ’30. Ο Μάικλ Μπανκς ήταν μικρό παιδί όταν η τέλεια νταντά, Μαίρη Πόπινς, εμφανίστηκε στη ζωή του, αλλά τώρα πια μεγάλωσε και έχει κάνει τρία δικά του παιδιά. Οι καιροί είναι δύσκολοι στο Λονδίνο της οικονομικής ύφεσης και η οικογένειά του παλεύει να ξεπεράσει μία σημαντική απώλεια. Τα παιδιά του Μάικλ αναλαμβάνουν ευθύνες που τα αναγκάζουν να μεγαλώσουν πριν την ώρα τους, ενώ κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους. Ευτυχώς, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, όταν η πάντα νέα και αινιγματική νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες εισβάλει στη ζωή τους. Παρέα με τον Τζακ, έναν αιώνια αισιόδοξο φανοκόρο, παρασέρνει τα παιδιά της οικογένειας Μπανκς σε μία σειρά από φαντασμαγορικές περιπέτειες. Το γέλιο, η αγάπη για τη ζωή και η ανεμελιά επιστρέφουν στις καρδιές και το σπιτικό των Μπανκς.

Σκηνοθεσία: Ρομπ Μάρσαλ
Πρωταγωνιστούν: Έμιλι Μπλαντ, Έμιλι Μόρτιμερ, Μέριλ Στριπ και Κόλιν Φερθ

 

«Η Επόμενη Μέρα μιας Σχέσης»

Η ασπρόμαυρη δραματική δημιουργία -με επίσημη συμμετοχή στο περσινό Φεστιβάλ Καννών- κινείται στα όρια του μινιμαλισμού και εστιάζει σε ένα κουαρτέτο χαρακτήρων που μπλέκει σε ερωτικές περιπέτειες – ενός άντρα, του Μπονγκγουάν, κριτικού λογοτεχνίας και ιδιοκτήτη ενός μικρού εκδοτικού οίκου, και τριών γυναικών -της Χαεγιού, συζύγου του Μπονγκγουάν, που ανακαλύπτει ένα ερωτικό σημείωμα, προφανώς απευθυνόμενο σε κάποια άλλη, της Τσανγκσούκ, πρώην υπαλλήλου στον εκδοτικό οίκο και πρώην ερωμένης του εκδότη, και της Αρεούμ, μιας εκκολαπτόμενης συγγραφέα και καινούργιας υπαλλήλου στον εκδοτικό οίκο. Οι πορείες τους θα διασταυρωθούν την πρώτη, και τελευταία, μέρα της Αρεούμ στη νέα της δουλειά και τα πράγματα θα μπλέξουν, όταν η σύζυγος θα της επιτεθεί, νομίζοντας πως αυτή είναι η ερωμένη.

Σκηνοθεσία: Χονγκ Σανγκ-Σου
Πρωταγωνιστούν: Κιμ Μιν-Χι, Χάε – Χίο Κουόν και Σάε – Μπίεοκ Κιμ

 

«Bumblebee»

Στην περιπέτεια, το πιο αγαπητό από τα μέλη των «Transformers», ο Bumblebee, κυνηγημένος το έτος 1987, βρίσκει καταφύγιο σε μια μάντρα με παρατημένα αυτοκίνητα σε μια μικρή παραλιακή πόλη της Καλιφόρνια. Εκεί, η 18χρονη Τσάρλι τον ανακαλύπτει χτυπημένο και γεμάτο σημάδια. Καθώς η Τσάρλι τον επισκευάζει, βρίσκεται καταμεσής ενός κόσμου τελείως διαφορετικού απ’ αυτόν που ήξερε, ενώ συνειδητοποιεί ότι αυτό που έχει απέναντί της δεν είναι ένας συνηθισμένος κίτρινος Σκαραβαίος.

Σκηνοθεσία: Τράβις Νάιτ
Πρωταγωνιστούν: Χέιλι Στάινφελντ, Τζον Σένα και Τζον Ορτίζ

 

«Η Άννα και η Αποκάλυψη»

Στο χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ τρόμου, το ξύπνημα των ζόμπι απειλεί την ήσυχη πόλη του Little Haven, αναγκάζοντας την Άννα και τους φίλους της να τρέξουν και να παλέψουν, προκειμένου να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι αγαπημένοι τους. Σύντομα, θα ανακαλύψουν πως κανείς δεν είναι ασφαλής σε αυτόν τον κόσμο και, καθώς τα πάντα καταρρέουν γύρω τους, θα αντιληφθούν πως μπορούν να εμπιστευτούν μόνο ο ένας τον άλλον.

Σκηνοθεσία: Τζον ΜακΦέιλ
Πρωταγωνιστούν: Έλα Χαντ, Μάλκολμ Κάμινγκ και Σάρα Σουάιρ

 

«The Bachelor 3»

Στο τρίτο μέρος του «Hangover» αλά ελληνικά, η αντροπαρέα φοράει και πάλι τα καλά της, με τον Τζίμη να υποδέχεται τα πεθερικά του από την… Αφρική. Όλα κυλούν φυσιολογικά αυτή την φορά, προς έκπληξη όλων, και η ώρα του γάμου έχει φτάσει. Αυτό, όμως, που θα ακυρώσει και αυτόν τον γάμο δεν θα αργήσει να έρθει. Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα Χριστούγεννα.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νίκος Βουρλιώτης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Ηλίας Μελέτης

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 20/12-26/12
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment