PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 2/8


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα περιλαμβάνει έξι νέες ταινίες που θα συντροφεύουν όσους σινεφίλ παραμείνουν στο κλεινόν άστυ. Ένας συμπαθέστατος αλλά κοινωνικά αδέξιος έφηβος, ένας «χαμένος» ταχυδρόμος, μια πετυχημένη συγγραφέας που ζει στο μεταπολεμικό Λονδίνο, ένας καταξιωμένος και διάσημος σχεδιαστής επίπλων, μια κυβέρνηση η οποία συλλαμβάνει κάθε έφηβο που αναπτύσσει ειδικές δυνάμεις και ένας μανιώδης ψεύτης συνθέτουν τα κινηματογραφικά πλάνα.

 

«Καλοκαιρινές Νύχτες»

Στη δραματική ταινία, ο Ντάνιελ, ένας συμπαθέστατος αλλά κοινωνικά αδέξιος έφηβος που μόλις έχει χάσει τον πατέρα του, περνά το καλοκαίρι του πριν από το κολέγιο στο σπίτι της θείας του στο παραθαλάσσιο τουριστικό Κέιπ Κοντ. Η προσαρμογή του θα είναι δύσκολη, μέχρι τη στιγμή που θα γνωρίσει τον Χάντερ, το τοπικό «κακό παιδί», με τον οποίο θα ξεκινήσει ένα κερδοφόρο και παράτολμο κόλπο που πηγαίνει εξαιρετικά καλά. Ο Ντάνιελ αποκτά αυτοπεποίθηση τόση ώστε να εξομολογηθεί στην ΜακΚέιλα, τη μικρότερη αδελφή του Χάντερ, τον έρωτά του για εκείνην, κρατώντας τη σχέση τους κρυφή, ιδίως από τον Χάντερ.

Σκηνοθεσία: Ελάιτζα Μπάινουμ
Πρωταγωνιστούν: Τιμοτέ Σαλαμέ, Μάικα Μονρό και Άλεξ Ρόου

 

«Αναζητώντας τον Έρικ»

Στη βραβευμένη στις Κάννες κωμωδία, πρωταγωνιστής είναι ο ταχυδρόμος Έρικ. Η χαοτική οικογένειά του και οι εκτός ελέγχου πρόγονοί του δε βοηθάνε, αλλά αυτό που τον εξωθεί στα όριά του είναι το ίδιο του το μυστικό. Πώς θα αντικρίσει την Λίλι, τη γυναίκα που αγαπούσε τριάντα χρόνια πριν; Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες της ποδοσφαιρόφιλης παρέας του, ο Έρικ αισθάνεται όλο και πιο χαμένος. Σ’ αυτή την απελπιστική κατάσταση, ένας ιδιαίτερος φίλος από τα ξένα θα τον βοηθήσει να ταξιδέψει στην πιο επικίνδυνη περιοχή απ’ όλες… το παρελθόν.

Σκηνοθεσία: Κεν Λόουτς
Πρωταγωνιστούν: Στιβ Έβετς, Ερίκ Καντονά, Στέφανι Μπίσοπ, Λούσι-Τζο Χάντσον, Τζέραρντ Κερνς, Στέφαν Γκαμπς και Τζον Χένσο

 

«Με αγάπη, Τζούλιετ»

Στη δραματική ταινία, η Τζούλιετ, μια πετυχημένη συγγραφέας που ζει στο Μεταπολεμικό Λονδίνο, παρά την επιτυχία του τελευταίου της βιβλίου και την υποστήριξη του αγαπημένου της φίλου και εκδότη δυσκολεύεται να βρει έμπνευση για ένα νέο βιβλίο, εξαιτίας των σκληρών της εμπειριών από τον πόλεμο. Έτοιμη να δεχθεί την πρόταση γάμου του Αμερικανού στρατιώτη Μαρκ, λαμβάνει ένα γράμμα από έναν αγρότη στο νησί Γκέρνσεϊ, τον Ντόσι Άνταμς. Ο Ντόσι είναι μέλος μιας τοπικής λέσχης βιβλίου που ιδρύθηκε κάτω από περίεργες συνθήκες κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Η Τζούλιετ πηγαίνει στο νησί Γκέρνσεϊ, όπου ελπίζει να γράψει για την τοπική λέσχη βιβλίου με το παράξενο όνομα. Γοητεύεται από τα μέλη της λέσχης, την αγάπη τους για την λογοτεχνία και την φιλία που τους συνδέει. Πολύ σύντομα όμως θα διαπιστώσει ότι οι νέοι της φίλοι κρύβουν ένα μυστικό.

Σκηνοθεσία: Μάικ Νιούελ
Πρωταγωνιστούν: Λίλι Τζέιμς, Μάθιου Γκουντ, Μίσιελ Χούλσμαν και Τζέσικα Μπράουν Φάιντλεϊ

 

«Η οικουγένεια»

Στην κωμωδία, ένας καταξιωμένος και διάσημος σχεδιαστής επίπλων πλασάρεται ως ορφανός γιατί ντρέπεται για την ταπεινή του καταγωγή, μέχρι που εμφανίζεται η οικογένειά του και η πραγματική του ταυτότητα αποκαλύπτεται.

Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπουν
Πρωταγωνιστούν: Ντανί Μπουν, Λοράνς Αρνέ, Βαλερί Μπονετόν και Λιν Ρενό

 

«Σκοτεινές Δυνάμεις»

Στην ταινία επιστημονικής φαντασίας, φυλακισμένη από μια κυβέρνηση η οποία συλλαμβάνει οποιονδήποτε έφηβο αναπτύσσει ειδικές δυνάμεις, η χαρισματική Ρούμπι δραπετεύει από ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης και μαζί με μια παρέα παιδιών προσπαθεί να βρει τρόπο να επιβιώσει. Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί

Σκηνοθεσία: Τζένιφερ Γιου Νέλσον
Πρωταγωνιστούν: Μάντι Μουρ, Αμάντλα Στένμπεργκ και Γκουέντολιν Κρίστι

 

«Θα έρθω κοντά σου σιγά – σιγά»

Στην γαλλική κωμωδία, ο Τζόσελιν, επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά και μανιώδης ψεύτης, στην προσπάθειά του να αποπλανήσει μια όμορφη γυναίκα, προσποιείται ότι είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Όλα του πηγαίνουν κατ’ ευχήν, μέχρι την ημέρα που γνωρίζει την αδελφή της.

Σκηνοθεσία: Φρανκ Ντιμπόσκ
Πρωταγωνιστούν: Φρανκ Ντιμπόσκ, Αλεξαντρά Λαμί και Ελσά Ζιλμπερσταΐν

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 2/8-8/8

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment