PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 2/7


Αν και στη “μάχη” της ψυχαγωγίας μπήκαν από χθες και οι κλειστές κινηματογραφικές αίθουσες -κυρίως πολυσινεμά- οι εταιρείες διανομής πάτησαν φρένο. Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, βγάζουν μόνο τρεις νέες ταινίες και δυο φημισμένες επανεκδόσεις.

Από τα καινούργια φιλμ ξεχωρίζουν η δραματική κομεντί “Ένας Υπέροχος Γείτονας”, με τον Τομ Χανκς και το “Ταξίδι στην Ελλάδα”, που ο τίτλος τα λέει όλα.

 

«Ένας Υπέροχος Γείτονας»

Δραματική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Δεκαετία του 1990. Όταν ένας βαριεστημένος και σκεπτικιστής συντάκτης περιοδικού «αναγκάζεται» να γράψει ένα άρθρο για τον Φρεντ Ρότζερς, παρουσιαστή ενός παιδικού εκπαιδευτικού τηλεοπτικού σόου, ξεπερνάει τον όποιο σκεπτικισμό του, μαθαίνει από την καλοσύνη των άλλων, αγαπάει και συγχωρεί στην πιο όμορφη γειτονιά της Αμερικής.

Σκηνοθεσία: Μάριελ Χέλερ
Πρωταγωνιστούν: Τομ Χανκς, Μάθιου Ρις, Κρις Κούπερ, Σούζαν Κελέτσι Γουότσον και Γουέντι Μακένα

 

«Ταξίδι στην Ελλάδα»

Δραματική κωμωδία, βρετανικής παραγωγής του 2019. Το αγαπητό δίδυμο συνεχίζει τη σειρά των διάσημων οδοιπορικών τους, αυτή τη φορά στην Ελλάδα. Από την αρχαία Τροία κατευθύνονται προς την Ελλάδα, βαδίζοντας στα βήματα του Οδυσσέα. Εξερευνούν με δέος τον ελληνικό πολιτισμό, την ιστορία, σε εκπληκτικές τοποθεσίες. Δοκιμάζουν μερικά από τα καλύτερα πιάτα της ελληνικής κουζίνας και συναντιούνται με την ελληνική μουσική και είναι ελεύθεροι να σχολιάσουν ότι θέλουν…

Σκηνοθεσία: Μάικλ Γουιντερμπότομ
Πρωταγωνιστούν: Ρομπ Μπράιντον, Στιβ Κούγκαν, Μάρτα Μπάριο και Ρεμπέκα Τζόνσον

 

«Μέχρι ο Γάμος να Μας Μεθύσει»

Κωμωδία και κομεντί, ισπανικής παραγωγής του 2020. Η Μαρίνα, επιτυχημένη διοργανώτρια γάμων που προτιμάει μια ζωή χωρίς δεσμεύσεις, περνά μια ερωτική νύχτα με τον Κάρλος. Όταν, όμως, η αρραβωνιαστικιά του τελευταίου βρίσκει επάνω του την κάρτα της, εκείνος αναγκάζεται να της προτείνει γάμο. Για τις λεπτομέρειές του απευθύνονται φυσικά στην Μαρίνα, η οποία αποδεικνύεται… παιδική φίλη της μέλλουσας νύφης.

Σκηνοθεσία: Ντάνι ντε λα Όρντεν
Πρωταγωνιστούν: Μπελέν Κουέστα, Άλεξ Γκαρσία και Σίλβια Αλόνσο

 

Προβάλλονται ακόμη οι επανεκδόσεις:

«Chinatown»

Φιλμ νουάρ, αμερικανικής παραγωγής του 1974, σε σκηνοθεσία Ρόμαν Πολάνσκι, με τους Τζακ Νίκολσον, Φέι Ντάναγουεϊ, Τζον Χιούστον, Ντάινα Λαντ, Τζον Χίλερ και Πέρι Λόπεζ. Ο Τζέικ, ιδιωτικός ντετέκτιβ με ειδίκευση στις υποθέσεις μοιχείας, προσλαμβάνεται από μια γυναίκα που του συστήνεται ως, Έβελυν Μόλρεϊ να παρακολουθήσει το σύζυγο της, υπεύθυνο για την κατασκευή του συστήματος ύδρευσης της πόλης, για τον οποίο έχει υποψίες ότι διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις. Ο Τζέικ τον ακολουθεί και διαπιστώνει ότι όντως την απατά με μια νεαρή κοπέλα. Η υπόθεση όμως περιπλέκεται όταν ανακαλύπτει ότι έχει προσληφθεί από άλλη γυναίκα. Όταν αργότερα ο Μόλρεϊ βρίσκεται νεκρός, ο Τζέικ διαπιστώνει ότι έχει εμπλακεί σε μια υπόθεση συνωμοσίας που σχετίζεται με το σύστημα παροχής νερού στην πόλη του Λος Άντζελες…

«Περσόνα»

Ψυχολογικό δράμα, σουηδικής παραγωγής του 1966, σε σκηνοθεσία Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, με τις Λιβ Ούλμαν και Μπίμπι Άντερσον. Η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Βόγκλερ, παντρεμένη και με ένα μικρό γιο, καταρρέει κατά τη διάρκεια μιας παράστασης της Ηλέκτρας. Στη συνέχεια καταφεύγει στη σιωπή και την απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο. Η νοσοκόμα που την περιποιείται, η Άλμα, τη συνοδεύει στο παραθαλάσσιο σπίτι της γιατρού της, για να βελτιωθούν οι συνθήκες ανάρρωσης της. Η Άλμα προσπαθεί συνεχώς να διαλευκάνει ποιος είναι ο λόγος που η Ελίζαμπεθ έχει επιλέξει τη σιωπή. Παρότι εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες μια περίεργη όσμωση θα δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες….

 

Δείτε τι παίζεται στα θερινά σινεμά την εβδομάδα 2/7-8/7
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment