PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 19/9


Επτά νέες ταινίες και μια επανέκδοση, απαρτίζουν το πλούσιο σε επιλογές κινηματογραφικό μενού αυτή την εβδομάδα. Ένα βραβευμένο μυθιστόρημα μεταφέρεται στον κινηματογράφο με πρωταγωνίστρια την Νικόλ Κίντμαν, ο Μπραντ Πιτ που φορά στολή αστροναύτη, ένα τραγούδι που σώζει από το τσίμπημα των σκορπιών, μια σχέση που περνά κρίση, έξι άνθρωποι που βρίσκονται σε πανικό, ο τρόμος που αποκαλύπτεται με φόντο ένα σχολείο αλλιώτικο από τα άλλα, ένα κλειστοφοβικό θρίλερ επιβίωσης και ένα κλασικό μιούζικαλ.

 

«Η Καρδερίνα»

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Βασισμένη στο ομώνυμο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα της Ντόνα Ταρτ. Ο Θίο Ντέκερ ήταν 13 ετών όταν η μητέρα του σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης. Η τραγωδία αυτή αλλάζει την πορεία της ζωής του, γεμίζοντάς τον θλίψη και ενοχή αλλά και δημιουργώντας του την ανάγκη να αναγεννηθεί, να λυτρωθεί, να αγαπήσει. Παλεύοντας με όλα αυτά, κρατά μέσα του, ως θραύσμα ελπίδας από εκείνη την ημέρα, ένα μικρό κομμάτι από έναν πίνακα, στον οποίο απεικονίζεται μια καρδερίνα σε ένα κλουβί.

Σκηνοθεσία: Τζον Κρόουλι
Πρωταγωνιστούν: Όουκς Φέγκλεϊ, Άνσελ Έλγκορτ, Νικόλ Κίντμαν, Τζέφρι Ράιτ, Άσλεϊ Κάμινγκς, Λουκ Γουίλσον και Σάρα Πόλσον

 

«Ad Astra»

Δραματική ταινία επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Ο αστροναύτης Ρόι ΜακΜπράιντ ταξιδεύει στα πέρατα του ηλιακού συστήματος για να βρει τον χαμένο πατέρα του και να διαλευκάνει ένα μυστήριο που απειλεί την επιβίωση του πλανήτη. Το ταξίδι του θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά που θέτουν υπό αμφισβήτηση τη φύση της ανθρώπινης ύπαρξης και τη θέση μας στο σύμπαν.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκρέι
Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Τόμι Λι Τζόουνς, Ρουθ Νέγκα, Λιβ Τάιλερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ και Λόρεν Ντιν

 

«Το Τραγούδι των Σκορπιών»

Στο παραμυθένιο δράμα, ινδικής (γαλλικής και ελβετικής) παραγωγής του 2018, μια νεαρή γυναίκα μαθαίνει την αρχαία τέχνη του θεραπευτή από τη γιαγιά της, η οποία γνωρίζει πώς να τραγουδήσει για να σώσει κάποιον από το τσίμπημα των σκορπιών. Όταν η ίδια δηλητηριάζεται από μια προδοσία, οδηγείται σε ένα επικίνδυνο ταξίδι για να εκδικηθεί αλλά και για να βρει το τραγούδι της.

Σκηνοθεσία: Ανούπ Σινγκ
Πρωταγωνιστούν: Γκολσιφτέ Φαραχανί, Ιρφάν Χαν, Ουαχίντα Ρίμαν και Σανσάκ Αρόρα

 

«Ο Φιλοξενούμενος»

Δραματική κωμωδία, ιταλικής (ελβετικής και γαλλικής) παραγωγής του 2018. Πλησιάζοντας πια τα σαράντα, ο Γκουίντο, αναπληρωτής καθηγητής λογοτεχνίας και επίδοξος συγγραφέας, μετά την απρόσμενη διάλυση της μακρόχρονης σχέσης του, πρέπει να αποφασίσει επιτέλους για τη ζωή του.

Σκηνοθεσία: Ντούτσιο Κιαρίνι
Πρωταγωνιστούν: Ντανιέλε Παρίζι, Σίλβια Ντ’ Αμίκο, Άννα Μπελάτο και Μπρουνόρι Σας

 

«Κρίση Πανικού»

Η τρελών καταστάσεων, ρομαντική κωμωδία, πολωνικής παραγωγής του 2017, παρουσιάζει έξι ιστορίες συνηθισμένων ανθρώπων που βρίσκονται ξαφνικά σε ακραίες καταστάσεις, οι οποίες τους προκαλούν κρίση πανικού. Τα γεγονότα σε μορφή χιονοστιβάδας διαδέχονται το ένα το άλλο και γίνονται όλο και πιο ακραία, την ώρα που οι ήρωες προσπαθούν να διατηρήσουν την υπομονή τους.

Σκηνοθεσία: Πάβελ Μασλόνα
Πρωταγωνιστούν: Γιούλια Βισίνσκα, Άρτουρ Ζμιζέφσκι και Μαγκνταλένα Ποπλάφσκα

 

«Το Τελευταίο Μάθημα»

Δραματικό θρίλερ μυστηρίου, γαλλικής παραγωγής του 2018. Σε ένα φημισμένο σχολείο για ιδιοφυή παιδιά, ο μέχρι τώρα δάσκαλός τους αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια τους. Ο Πιέρ αναλαμβάνει τη θέση του δασκάλου και γρήγορα διακρίνει μια διάχυτη βία και εχθρότητα σε μία από τις τάξεις. Η παγερή υπεροψία και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι μαθητές τόσο εκείνον όσο και τον υπόλοιπο κόσμο, του προκαλούν τρόμο και εμμονικές σκέψεις. Αδυνατώντας να κατανοήσει την επιθετική συμπεριφορά τους, επιχειρεί να εξιχνιάσει το μυστικό τους.

Σκηνοθεσία: Σεμπαστιάν Μαρινιέ
Πρωταγωνιστούν: Λοράν Λαφίτ, Εμανουέλ Μπερκό, Λουάνα Μπαϊράμι, Βικτόρ Μπονέλ και Πασκάλ Γκρέγκορι

 

«Διαφυγή»

Ταινία τρόμου, αμερικανικής (σερβικής και καναδικής) παραγωγής του 2019, όταν ένας τεράστιος τυφώνας χτυπά τη Φλόριντα, μια γυναίκα αγνοεί τις εντολές εκκένωσης για να αναζητήσει τον αγνοούμενο πατέρα της. Αφού τον εντοπίσει, σοβαρά τραυματισμένο στο υπόγειο του πατρικού της, οι δυο τους θα παγιδευτούν από τα ορμητικά νερά που πλημμυρίζουν όλο και περισσότερο το σπίτι. Καθώς η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα συνειδητοποιούν πως το μεγαλύτερο πρόβλημά τους δεν είναι το νερό, αλλά οι αλιγάτορες που βρίσκονται μέσα στο νερό.

Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Αζά
Πρωταγωνιστούν: Κάγια Σκοντελάριο, Μπάρι Πέπερ και Ρος Άντερσον

 

«Οι Δεσποινίδες του Ροσφόρ

Μουσικοχορευτική δραματική κομεντί, γαλλικής παραγωγής του 1967. Στο κλασικό μιούζικαλ ευρωπαϊκής έμπνευσης και τις μουσικές του Μισέλ Λεγκράν, το οποίο προβάλλεται σε επανέκδοση, δυο δίδυμες αδερφές εγκαταλείπουν τη μικρή επαρχιακή πόλη όπου μεγάλωσαν, θέλοντας να ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα. Προσλαμβάνονται ως τραγουδίστριες και η μία ερωτεύεται έναν Αμερικάνο μουσικό, ενώ η άλλη αναζητά τον ιδανικό σύντροφο.

Σκηνοθεσία: Ζακ Ντεμί
Πρωταγωνιστούν: Κατρίν Ντενέβ, Φρανσουάζ Ντορλεάκ, Τζιν Κέλι, Τζορτζ Τσακίρης, Γκρόβερ Ντέιλ, Ζακ Περέν και Μισέλ Πικολί

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 19/9-25/9
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment