PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 19/4


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, στα πλάνα της, περιλαμβάνει φαντασία, τρόμο, μυστήριο, αγάπη, έρωτα, δράση, μουσική και διανόηση, στις οκτώ ταινίες, την περιπέτεια κινουμένων σχεδίων και το ένα ντοκιμαντέρ.

 

«Το νησί των σκύλων» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Περιπέτεια φαντασίας κινουμένων σχεδίων, με τη μουσική του Αλεξάντρ Ντεσπλά, είναι ένας φόρος τιμής στη μεγαλοπρέπεια του ιαπωνικού κινηματογράφου, στην αφοσιωμένη συντροφιά των σκύλων, στον ηρωισμό εκείνων που συνήθως περνούν απαρατήρητοι, στη φύση, στην αποδοχή και, πάνω από όλα, στον «ιερό» δεσμό παιδιού – σκυλιού. Όταν, με προεδρικό διάταγμα, αποφασίζεται να μεταφερθούν όλοι οι σκύλοι μιας πόλης σε μία αχανή χωματερή, ένας δωδεκάχρονος ξεκινά ένα επικό ταξίδι, για να βρει τον αγαπημένο του τετράποδο φίλο.

Σκηνοθεσία: Γουές Άντερσον

 

«Ιστορίες φαντασμάτων» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Στο μεταφυσικό θρίλερ τρόμου, ο ορθολογισμός ενός σκεπτικιστή ψυχολόγου δοκιμάζεται, όταν πέφτει στα χέρια του ένας ξεχασμένος φάκελος με τρεις τρομακτικές ιστορίες φαντασμάτων. Επηρεασμένος από όσα διάβασε, αρχίζει μία έρευνα, για να δώσει λογικές εξηγήσεις σε αυτά τα γεγονότα.

Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Ντάισον και Άντι Νάιμαν
Πρωταγωνιστούν: Μάρτιν Φρίμαν, Άντι Νάιμαν, Πολ Γουάιτχουζ, Άλεξ Λόδερ, Πολ Γουόρεν και Νίκολας Μπερνς

 

«Θέλμα»

Ηρωίδα του αισθηματικού θρίλερ φαντασίας είναι μία ντροπαλή θρησκόληπτη κοπέλα με σκοτεινές ανεξήγητες δυνάμεις, οι οποίες αποκαλύπτονται, όταν ερωτεύεται μία συμφοιτήτριά της. Καθώς δεν τολμά να παραδεχτεί τα συναισθήματά της, οι υπερφυσικές της ικανότητες γίνονται όλο και πιο τρομακτικές, με καταστροφικές συνέπειες.

Σκηνοθεσία: Γιοακίμ Τρίερ
Πρωταγωνιστούν: Έλι Χάρμπο, Κάγια Γουίλκινς, Χένρικ Ράφαλσεν και Έλεν Ντόριτ Πίτερσεν

 

«Amityville: Το ξύπνημα»

Μετρώντας πια δέκα ταινίες, ένα από τα πιο διάσημα franchise μεταφυσικών ταινιών τρόμου επιστρέφει πιο τρομακτικό από ποτέ, εμπνευσμένο από τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν πριν σαράντα χρόνια. Μια οικογένεια μετακομίζει σε ένα παράξενο σπίτι, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα. Όταν συνειδητοποιούν ότι είναι το ξακουστό στοιχειωμένο σπίτι του Άμιτιβιλ, ίσως είναι αργά. Υπάρχει τρόπος να βγει κανείς από την κόλαση;

Σκηνοθεσία: Φρανκ Χάλφουν
Πρωταγωνιστούν: Μπέλα Θορν, Τζένιφερ Τζέισον Λι, Κάμερον Μόναγκαν, Μακένα Γκρέις και Τζένιφερ Μόρισον

 

«Το τελευταίο φιλί του Κάιζερ» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Βασισμένο στη νουβέλα του Άλαν Τζούντ, το πολεμικό αισθηματικό δράμα αφηγείται την ιστορία ενός Γερμανού στρατιώτη, ο οποίος αναλαμβάνει την αποστολή να ερευνήσει τον εξόριστο μονάρχη Κάιζερ. Καθώς ψάχνει για στοιχεία, παγιδεύεται σε μια αναπάντεχη και παθιασμένη σχέση με μια από τις καμαριέρες του. Όταν ανακαλύπτει ότι είναι Εβραία, καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην πατρίδα και την καρδιά του.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λεβό
Πρωταγωνιστούν: Λίλι Τζέιμς, Τζέι Κόρτνεϊ, Τζάνετ Μακτίρ, Κρίστοφερ Πλάμερ και Έντι Μαρσάν

 

«Καλπάζοντας με το όνειρο»

Στο δράμα, ένας νεαρός πρωταθλητής του ροντέο, μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, αναγκάζεται να μείνει μακριά από αυτό που αγαπά περισσότερο. Όμως, πόσο βαρύ είναι το τίμημα του να γυρνάς την πλάτη στις επιθυμίες σου;

Σκηνοθεσία: Κλόε Ζάο
Πρωταγωνιστούν: Μπράντθ Τζάντρο, Τιμ Τζάντρο, Λίλι Τζάντρο, Κατ Κλίφορντ, Τέρι Ντον Πουριέ και Λέιν Σκοτ

 

«Οικογενειακός φίλος»

Στο δράμα, μετά από ένα τηλεφώνημα που τον πληροφορεί ότι ο πατέρας του, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ, ήταν Καναδός και μόλις πέθανε, ένας 33χρονος αποφασίζει να πάει στην κηδεία του, για να γνωρίσει τους δύο εξ αγχιστείας αδερφούς του. Φτάνοντας, όμως, στον Καναδά, αντιλαμβάνεται ότι κανείς δεν γνωρίζει την ύπαρξή του και βρίσκεται μόνος σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον.

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Λιορέ
Πρωταγωνιστούν: Πιέρ Ντελαντοσάν, Γκαμπριέλ Αρκάντ και Κατρίν ντε Λεάν

 

«Μποέμικη ψυχή»

Το ελληνογαλλικό μουσικό οδοιπορικό, είναι μια ταινία δρόμου, με ηρωίδες μια Ελληνίδα της Διασποράς και μια Γαλλίδα, οι οποίες ψάχνουν τις ρίζες, αλλά και τον προορισμό τους, στην Ανατολική Μεσόγειο, στα μονοπάτια του ρεμπέτικου και στις διαδρομές των προσφύγων.

Σκηνοθεσία: Τόνι Γκατλίφ
Πρωταγωνιστούν: Δάφνη Πατακιά, Σάιμον Αμπκαριάν και Μαρίν Καγιόν

 

«Μπλε βασίλισσα»

Γεμάτη ανατροπές, η περιπέτεια δράσης ξετυλίγει τέσσερις εκδοχές μιας ιστορίας, η οποία ξεκινά από τη ληστεία ενός από τα πολυτιμότερα διαμάντια του κόσμου. Ένα παζλ από πολλά κομμάτια, που, όταν ενωθούν, θα αποκαλύψουν την πραγματική αλήθεια.

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Σιπσίδης
Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Οικονόμου, Ράσμι Σούκουλη, Τέτη Καλαφάτη, Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Ήμμελος, Γιώργος Αδαμαντιάδης, Φωτεινή Λεβογιάννη και Θέμης Πάνου

 

«Κωστής Παπαγιώργης, ο πιο γλυκός μισάνθρωπος»

Ρίχνοντας φως στη ζωή, τη σκέψη και την ψυχή ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες διανοητές, του Κωστή Παπαγιώργη, η σκηνοθέτης δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο συνθέτει το πορτρέτο του φίλου της, μέσα από το έργο του και τις μαρτυρίες των ανθρώπων που τον γνώρισαν, τον κατανόησαν, τον θαύμασαν και τον αγάπησαν.

Σκηνοθεσία: Ελένη Αλεξανδράκη

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 19/4-25/4

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment