PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 18/7


Έξι νέες ταινίες, μέσα στην καρδιά ενός καιρικά άστατου καλοκαιριού, έρχονται στις κινηματογραφικές οθόνες. Η περιπετειώδης ζωή μιας διάσημης κατασκόπου, μια αληθινή ιστορία της ληστείας του 1973 που στάθηκε αφορμή για να δημιουργηθεί ο ψυχολογικός όρος «Σύνδρομο της Στοκχόλμης», ένα κατασκοπικό θρίλερ, η επιστροφή στη μεγάλη οθόνη του «Βασιλιά των Λιονταριών», μια κωμωδία τρόμου αφιερωμένη στους νεκροζώντανους και η προτελευταία ταινία της βρετανικής περιόδου του Χίτσκοκ.

 

«Η Κόκκινη Τζόαν»

Κατασκοπική, αγγλικής παραγωγής του 2018. Η διάσημη κατάσκοπος Τζόαν Στάνλεϊ, η Βρετανίδα επιστήμονας που αποκάλυπτε κρατικά μυστικά στους Σοβιετικούς, εργαζόμενη σε μονάδα έρευνας του τρόπου κατασκευής της ατομικής βόμβας. Η κάμερα παρακολουθεί την κατάσκοπο που έδωσε το κλειδί της ατομικής βόμβας στους Σοβιετικούς σε προχωρημένη ηλικία, το 2000, καθώς αναγκάζεται να αποκαλύψει στην αστυνομία την εξαιρετικά περιπετειώδη ζωή της και να απολογηθεί για τον έρωτά της με έναν Σοβιετικό κατάσκοπο.

Σκηνοθεσία: Τρέβορ Ναν
Πρωταγωνιστούν: Τζούντι Ντεντς, Στίβεν Κάμπελ Μουρ και Σόφι Κούκσον

 

«Η Ληστεία της Στοκχόλμης»

Περιπέτεια, αμερικανοκαναδέζικης παραγωγής του 2018. Στοκχόλμη, 1973. O Λαρς, ένας Αμερικανός πρώην κατάδικος, εισβάλλει στη μεγαλύτερη τράπεζα της Σουηδικής πρωτεύουσας με σκοπό, όχι μόνο να αδειάσει το χρηματοκιβώτιο, αλλά και να απαιτήσει από τις αρχές να ελευθερώσουν τον φυλακισμένο φίλο του. Γοητεύοντας, σταδιακά, τους ομήρους υπαλλήλους της τράπεζας με την χαρισματική, ευαίσθητη, αλλά και λίγο ανισόρροπη προσωπικότητά του, θα τους κάνει, όχι μόνο να τον υπερασπιστούν, αλλά να θελήσουν να τον βοηθήσουν να ξεφύγει απ’ τον στενό κλοιό της αστυνομίας και να δραπετεύσει με εκατομμύρια. Μία από τις υπαλλήλους, μάλιστα, θα αρχίσει να τρέφει αισθήματα απέναντί του.

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Μπουντρό
Πρωταγωνιστούν: Ίθαν Χοκ, Νούμι Ραπάσε και Μαρκ Στρονγκ

 

«Άννα»

Περιπέτεια, αμερικανογαλλικής παραγωγής του 2019. Στο νέο κατασκοπικό θρίλερ του θρυλικού συγγραφέα, παραγωγού και σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν, πίσω από την καθηλωτική ομορφιά της Άννα Πολιάτοβα κρύβονται σκοτεινά μυστικά που θα την οδηγήσουν στον επικίνδυνο κόσμο της κατασκοπείας.

Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν
Πρωταγωνιστούν: Κίλιαν Μέρφι, Έλεν Μίρεν, Λουκ Έβανς και Σάσα Λους

 

«Ο Βασιλιάς των Λιονταριών»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Μετά από 25 χρόνια, ο Σίμπα ζωντανεύει στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε μια live action μεταφορά της αριστουργηματικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney. Ο μικρός Σίμπα μεγαλώνει ως διάδοχος του πατέρα του Μουφάσα, του σοφού λιονταριού και βασιλιά της ζούγκλας. Αλλά ο αδελφός του Μουφάσα, Σκαρ, έχει άλλα σχέδια για το θρόνο και μαζί με τις ύαινες καταστρώνει ένα μοχθηρό σχέδιο.

Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό

 

«Οι Νεκροί Δεν Πεθαίνουν»

Κωμωδία τρόμου, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Κάτι φρικιαστικό έρχεται στους ήσυχους δρόμους της επαρχιακής πόλης του Σέντερβιλ, όπου μια στρατιά από πεινασμένα ζόμπι σκορπά τον τρόμο στους κατοίκους της, μέχρι πρότινος, ειρηνικής πόλης, αναγκάζοντάς τους να παλέψουν για την επιβίωσή τους απέναντι στη βαρβαρότητα των ζωντανών νεκρών.

Σκηνοθεσία: Τζιμ Τζάρμους
Πρωταγωνιστούν: Μπιλ Μάρεϊ, Άνταμ Ντράιβερ, Τίλντα Σουίντον, Τομ Γουέιτς και Κλόι Σεβινί

 

«Η Κυρία Εξαφανίζεται»

Θρίλερ μυστηρίου, αγγλικής παραγωγής του 1938. Η Ίρις, μια νεαρή Βρετανίδα, συνταξιδεύει με μια ηλικιωμένη γκουβερνάντα στο θρυλικό Οριάν Εξπρές που διασχίζει την Ανατολική Ευρώπη του ’30. Στη διάρκεια του ταξιδιού, η κυρία εξαφανίζεται υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και, προς μεγάλη έκπληξη της ηρωίδας, όλοι οι συνταξιδιώτες αρνούνται την ύπαρξή της.

Σκηνοθεσία: Άλφρεντ Χίτσκοκ
Πρωταγωνιστούν: Μάργκαρετ Λόκγουντ, Μάικλ Ρεντγκρέιβ, Ντέιμ Μέι Γουίτι, Πολ Λούκας, Μπάζιλ Ράντφορντ και Νόντον Γουέιν

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 18/7-24/7
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment