PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 18/10


Με εννέα ταινίες στο νέο κινηματογραφικό μενού αυτής της εβδομάδας, ένα ντοστογιεφσκικό δικαστικό δράμα με την υπογραφή του φετινού νικητή των Καννών, ένα φιλμ για τη ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ένας μποξέρ με απώλεια μνήμης, η Τζένιφερ Γκάρνερ σε ρόλο αδίστακτης τιμωρού, ο Ράιαν Γκόσλινγκ στο φεγγάρι με την βοήθεια του Ντάμιεν Σαζέλ, μια συγκινητική μαύρη κωμωδία και ένα θρίλερ μυστηρίου με καστ πολλών αστέρων υπόσχονται να προσφέρουν συγκινήσεις στους σινεφίλ που θα δώσουν το «παρών» στις σκοτεινές αίθουσες.

 

«Ο Πρώτος Άνθρωπος»

Στο δράμα, παρουσιάζεται η πορεία του Νιλ Άρμστρονγκ από το 1961 έως το 1969, την περίοδο δηλαδή που η NASA προετοίμαζε πυρετωδώς το θρυλικό διαστημικό της πρόγραμμα, ώστε να στείλει την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι. Ο αγώνας αυτός οδήγησε σε μια από τις πιο ριψοκίνδυνες και σπουδαίες αποστολές στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Σκηνοθεσία: Ντάμιεν Σαζέλ
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Κλερ Φόι, Κρίστοφερ Άμποτ και Κάιλ Τσάντλερ

 

«Πόθος»

Στο ισραηλινό δράμα, βραβευμένο στο Φεστιβάλ Βενετίας, ένας ευκατάστατος πενηντάρης εργένης λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από την σύντροφο που είχε είκοσι χρόνια πριν, η οποία τον ενημερώνει πως όταν χώρισαν εκείνη ήταν έγκυος και κράτησε το παιδί, ένα αξιολάτρευτο αγόρι.

Σκηνοθεσία: Σάβι Γκάμπιζον
Πρωταγωνιστούν: Σάι Αβίβι, Άσι Λέβι και Νέτα Ρίσκιν

 

«Μενάσε: Ένας Ξεχωριστός Άνθρωπος»

Το βραβευμένο δράμα, έχει σε πρώτο πλάνο έναν υπερορθόδοξο Εβραίο στο Μπρούκλιν. Μετά τον θάνατο της γυναίκας του, ο Μενάσε, ένας πωλητής στο μπακάλικο της κοινότητας, αναγκάζεται από τον ραβίνο να δώσει τον γιο του να ανατραφεί στην κοντινότερή του οικογένεια, που έχει δυο γονείς. Κόντρα στην παράδοση, ο Μενάσε θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει στον ραβίνο και τους άνδρες γύρω του ότι είναι ικανός να μεγαλώσει τον γιο του.

Σκηνοθεσία: Τζόσουα Ζ. Γουάινστιν
Πρωταγωνιστούν: Μενάσε Λάστιγκ, Γιόελ Βάισχαους και Ρούμπεν Νιμπόρσκι

 

«Το Τρίτο Έγκλημα»

Στο δικαστικό δράμα, ο δικηγόρος Σιγκεμόρι αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός κατηγορούμενου για φόνο και κλοπή, ο οποίος είχε καταδικαστεί και για έναν άλλο φόνο πριν τριάντα χρόνια. Ο πελάτης του ομολογεί ελεύθερα την ενοχή του, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει την θανατική ποινή αν καταδικαστεί, όμως ο Σιγκεμόρι, καθώς διερευνά όλο και πιο βαθιά την υπόθεση, αρχίζει να αμφιβάλλει για το αν είναι ο πραγματικός δολοφόνος.

Σκηνοθεσία: Χιροκάζου Κόρε-Έντα
Πρωταγωνιστούν: Μασαχάρου Φουκουγιάμα, Κότζι Γιακούσο και Σινοσούκε Μιτσουσίμα

 

«Κτήνος»

Στο δραματικό θρίλερ, σε μια μικρή νησιωτική κοινότητα, μια νεαρή γυναίκα ερωτεύεται έναν μυστηριώδη ξένο, ο οποίος την προτρέπει να δραπετεύσει από την καταπιεστική οικογένειά της. Όταν θα βρεθεί ύποπτος για μια σειρά βίαιων δολοφονιών, εκείνη θα τον υπερασπιστεί με πάθος. Μια ιστορία για το πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις για την αγάπη.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Πιρς
Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Φλιν, Τζέραλντιν Τζέιμς και Τζέσι Μπάκλεϊ

 

«Loro»

Η βιογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε μια ενιαία ταινία που ενώνει τα δύο μέρη που ήταν η μορφή με την οποία κυκλοφόρησε στην Ιταλία. Παρουσιάζονται σκηνές από την πολύκροτη ζωή του μεγιστάνα των μέσων μαζικής ενημέρωσης και πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, σε ένα διάστημα που καλύπτει τα χρόνια μεταξύ 2006 και 2010.

Σκηνοθεσία: Πάολο Σορεντίνο
Πρωταγωνιστούν: Τόνι Σερβίλο, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Φαμπρίτζιο Μπεντιβόλιο και Κάσια Σμούτνιακ

 

«Peppermint»

Στην περιπέτεια εκδίκησης, μια συνηθισμένη γυναίκα που βλέπει τον σύζυγό της και τη δεκάχρονη κόρη τους να δολοφονούνται μπροστά στα μάτια της. Όταν οι ένοχοι αθωώνονται από το διεφθαρμένο σύστημα δικαιοσύνης, εκείνη εκπαιδεύεται, μεταμορφώνεται σε αδίστακτη τιμωρό και παίρνει τον νόμο στα χέρια της.

Σκηνοθεσία: Πιερ Μορέλ
Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ και Τζον Ορτίζ

 

«Το Ένστικτο της Επιβίωσης»

Στο βρετανικό πυγμαχικό δράμα, κατά την διάρκεια ενός πολύωρου αγώνα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο μποξ, Μάτι Μπέρτον, τραυματίζεται σοβαρά και πέφτει σε κώμα. Όταν ξυπνά, ξεκινά ο πραγματικός αγώνας, καθώς έχει χάσει τη μνήμη του και καλείται να ενώσει το παζλ της διαλυμένης ζωής του κομμάτι – κομμάτι.

Σκηνοθεσία: Πάντι Κονσιντάιν
Πρωταγωνιστούν: Πάντι Κονσιντάιν, Τζόντι Γουίτακερ και Πολ Πόπλγουελ

 

«Δύσκολες Ώρες στο Ελ Ροαγιάλ»

Στο μεταμοντέρνο νουάρ θρίλερ μυστηρίου, επτά άγνωστοι, ο καθένας με ένα κρυμμένο μυστικό, συναντιούνται στο Ελ Ροαγιάλ της Λίμνης Τάχο, ένα ερειπωμένο ξενοδοχείο με σκοτεινό παρελθόν. Κατά τη διάρκεια μιας μοιραίας νύχτας, όλοι θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία για λύτρωση.

Σκηνοθεσία: Ντρου Γκόνταρντ
Πρωταγωνιστούν: Ντακότα Τζόνσον, Κρις Χέμσγουορθ, Τζεφ Μπρίτζες και Τζον Χαμ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 11/10-17/10

Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment