PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 17/9


Τρεις νέες ταινίες ένα ντοκιμαντέρ, μια παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων και μια επανέκδοση, θα ψυχαγωγήσουν τους κινηματογραφόφιλους μπαίνοντας στο φθινόπωρο.

Κωμωδία με θέμα την παράνοια της πολιτικής σε όλο της το μεγαλείο, συναισθηματικό δράμα υπαρξιακών αναζητήσεων, μία θεαματική ταινία καταστροφής, τρυφερό και απρόβλεπτο ντοκιμαντέρ για τα αδέσποτα της πρωτεύουσας, η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων του Σκούμπι Ντου και κωμωδία φαντασίας του Φεντερίκο Φελίνι.

 

«Ακαταμάχητος»

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Ο Γκάρι Ζίμερ είναι λομπίστας της Ουάσινγκτον, ένας φιλόδοξος σύμβουλος πολιτικών και αυτός που χαράζει τη στρατηγική στις προεκλογικές καμπάνιες των Δημοκρατικών. Πιστεύει ότι βρήκε τον ιδανικό υποψήφιο για Δήμαρχο (και ποιος ξέρει το μέλλον – Κυβερνήτη, Γερουσιαστή, Πρόεδρο;) μιας μικρής κωμόπολης των μεσοδυτικών Πολιτειών, στο πρόσωπο ενός αγρότη και πρώην βετεράνου, ο οποίος γίνεται γνωστός μέσω του διαδικτύου. Ο Ζίμερ και η ομάδα του κατεβαίνουν στη μέση του πουθενά, πείθουν τον αγρότη να βάλει υποψηφιότητα και αρχίζουν οι περιπέτειες.

Σκηνοθεσία: Τζον Στιούαρτ
Πρωταγωνιστούν: Στιβ Καρέλ, Κρις Κούπερ, Ρόουζ Μπερν, Μακένζι Ντέιβις, Νατάσα Λίον και Τόφερ Γκρέις

 

«Οι Ζωές που δεν Έζησα»

Δραματική ταινία, βρετανικής παραγωγής του 2020. Ο Λίο είναι ένας 55χρονος συγγραφέας χτυπημένος από πρόωρη άνοια. Η εκφύλιση του εγκεφάλου έχει οδηγήσει στη διάλυση της ζωής -και του ίδιου και της Μόλι, της 25χρονης κόρης του που τον φροντίζει. Ο Λίο δεν μπορεί να σκεφτεί συγκροτημένα, να αναγνωρίσει πρόσωπα και πράγματα, να επικοινωνήσει. Περνώντας μία μέρα μαζί τους μπαίνουμε στο μυαλό του και ζούμε, μέσα από τις αποσπασματικές αναμνήσεις το παρελθόν του, τους ανθρώπους που αγάπησε και έχασε, τις σημαντικές στιγμές του και τα μεγάλα του τίποτα. Ταυτόχρονα, και η Μόλι πρέπει να αποφασίσει πώς θα συνεχίσει τη ζωή της…

Σκηνοθεσία: Σάλι Πότερ
Πρωταγωνιστούν: Χαβιέ Μπαρδέμ, Σάλμα Χάγιεκ, Ελ Φάνινγκ, Λορα Λίνεϊ και Μπράνγκα Κάτιτς

 

«Greenland: Το Τελευταίο Καταφύγιο»

Περιπέτεια καταστροφής, αμερικανικής και βρετανικής παραγωγής του 2020. Ένας κομήτης απειλεί τη Γη με αφανισμό. Ο Tζον θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προστατέψει τη γυναίκα και το μικρό του γιο και να βρεθούν όλοι μαζί σε ένα ασφαλές καταφύγιο. Καθώς η ώρα μηδέν για τη σύγκρουση πλησιάζει, η οικογένεια έρχεται αντιμέτωπη με πολλά εμπόδια που την κρατούν μακριά από τη σωτηρία.

Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Βο
Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μορένα Μπάκαριν, Σκοτ Γκλεν και Χοπ Ντέιβις

 

«Οι Άγνωστοι Αθηναίοι»

Ντοκιμαντέρ, ελληνικής παραγωγής του 2020. Η Αγγελική Αντωνίου (“Eduart”, “Χαμένες Νύχτες”) ακολούθησε για έξι χρόνια τα αδέσποτα σκυλιά στο κέντρο της Αθήνας, αναδεικνύοντας ένα διαφορετικό κόσμο αυτής της χαοτικής πόλης, αλλά και τους ανθρώπους που στάθηκαν ακόμη και στις πιο δύσκολες εποχές δίπλα τους. Προσεγγίζει το θέμα της με ανθρωπιά και με την έκπληξη για το πώς επιβιώνουν τα αδέσποτα σε μία αφιλόξενη μεγαλούπολη, βάζοντας τον θεατή στο συγκινητικό ταξίδι της, ενώ στέκεται με σεβασμό και σε όλους αυτούς τους “περίεργους” που παρά τα προβλήματά τους, την κοινωνική τους θέση, τις διαφορετικές αφετηρίες τους και τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, φροντίζουν τους τετράποδους “αλήτες”. Το αποτέλεσμα είναι ένα ντοκιμαντέρ τρυφερό, γλυκόπικρο και απρόβλεπτο, που ρίχνει φως στην καρδιά της αυθεντικής Αθήνας.

Σκηνοθεσία: Αγγελική Αντωνίου

 

«Scooby-Doo!»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων του Σκούμπι Ντου μάς αποκαλύπτει πώς συναντήθηκαν για πρώτη φορά οι αχώριστοι φίλοι Σκούμπι και Σάγκι και πώς συνεργάστηκαν με τους νεαρούς ντετέκτιβ Φρεντ, Βέλμα και Δάφνη για να φτιάξουν τους διάσημους Mystery Inc.

Σκηνοθεσία: Τόνι Τσερβόνε

 

Προβάλλεται ακόμη η επανέκδοση:

«Η Ιουλιέτα των Πνευμάτων»

Στην κωμωδία φαντασίας του Φεντερίκο Φελίνι, του 1965, υποψήφια για δύο Όσκαρ, με τη βοήθεια του μυστικισμού, των αναπολήσεων και των οραμάτων, μια μεσήλικη γυναίκα βρίσκει το θάρρος να εγκαταλείψει τον σύζυγό της, ο οποίος την απατά. Πρωταγωνιστούν οι Τζουλιέτα Μασίνα, Σάντρα Μίλο, Μάριο Πίσου. H πρώτη έγχρωμη ταινία του Φελίνι θα προβληθεί σε επανέκδοση με ανακαινισμένες κόπιες, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του.

 

Δείτε τι παίζεται στα θερινά σινεμά την εβδομάδα 17/9-23/9
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment